- 10 Ekim 2015
- 439
- 188
- 23
kan testi mi yapmstnzAdet günümden 2 gün önce yapmıştım negatifti valla :) teşekkür ederim Allah size de nasip etsin :)
Aminn cümlemizin İnşAllah canım sağolasın.Anladim canim hayirlisi olsun hakkinda yardimci olacak biri vardir topicte mutlaka
sizde mi 25ini bekliyorsunuz..bende 24-25ini bekliyorum..güzel haberler alırız inşallah..bu ayy baya hamile kalan var bizde onlardan oluruz umarım..ama benim kasıklarda hiç ağrı yok:SRabbim tez zamanda nasip etsin inşaallah hayırlısıyla tüm isteyenlere..Benim iki gündür kasıklarımda ağrı var ama boşuna şüphe ediyorum sanırım kaptırmayayım kendimi en iyisi.daha 11 gün var
Çok haklısın canım sağolasınbekle canım bekle ben 10gün kala erken gebelik testi yaptım yok 3 gün kalada test yaptım yine yok biliyorum beklemek zor oluyor içi içini yiyor insan ama sabret sonra üzülüyoruz
Canim bak yine belli olmaz regl olup ustunden 1hafta 10 gun sonra bile gebe oldugunu ogrenenler var. Sen kan verdinmi? İcinde suphe varsa kan ver kuzum dana net olur.yani olsa 2 gün önce çıkardı bi umut dedim herşeye ama
kahverengi leke geldi yarın sökülür sanırım olmadı ovu
testi kullandım bide bu ayben doktora gideceğim de
adet geçsin öyle mi gideyim yoksa hastayken mi gideyim
canım
Ben miratect kullnmstim ama hc uzernde kapagini kapatin demiyordu cnm, ztn kapakta yoktu.Arkadaşlar miratect erken gebelik testini yaptıktan sonra idrar damlattıktan sonra hemen kapağını kapatmak lazımmıs ben kapatmayı unuttum bir kaç dak sonra kapattım dogru sonuç verir mi yardımcı olurmusunuz
Canım bende hiç çıkmadı sivilce...bişey sorcam kızlar hamile kalanlar hep sivilcelerinin çıktığından bahsediyorlar..tam olarak bu sivilceler nerenizde çıkıyor acaba:) benim yüzümde hiç bişi yok ama sırtımda kocaman bir sivilce çıkmış..
demek ki herkes de olmuyor..zaten sivilce de bana hamilelik belirtisi gibi gelmiyor ama burda duymuştumm..Canım bende hiç çıkmadı sivilce...
Evet canımm bat 25 ocak :) aminnn inşallah ya hayırlısıyla..sizde mi 25ini bekliyorsunuz..bende 24-25ini bekliyorum..güzel haberler alırız inşallah..bu ayy baya hamile kalan var bizde onlardan oluruz umarım..ama benim kasıklarda hiç ağrı yok:S
Bnm yuzumdeki svlceler kaș hizasi yada alin bolgesi cnm.. belimin hafif yukarisinda da sivilcelerim ciktibişey sorcam kızlar hamile kalanlar hep sivilcelerinin çıktığından bahsediyorlar..tam olarak bu sivilceler nerenizde çıkıyor acaba:) benim yüzümde hiç bişi yok ama sırtımda kocaman bir sivilce çıkmış..
klomen tedavisi ne demek ?Çok teşekkür ederim tatlım, aslında 4 aydır çocuk istiyoruz, klomen tedavisiyle ilk ayımızdı, 3 yumurtam vardı, çatlatma iğnesinden sonra ilişki günleri oldu ve sonuç inşallah bebişimiz geliyor. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder, ço kdua edeceğim isteyen herkese.
aminnn canım sende sağol inşallah hamilesindir canımÇok haklısın canım sağolasın
Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler..
benimde belimin yukarısında büyük bir tane var..ama yüzümde bişi yok..her şeyden nem kapar olduk:)Bnm yuzumdeki svlceler kas hizasi yada alin bolgesi cnm.. belimin hafif yukarisinda da sivilcelerim cikti
hayırlısı bakalım..2 aydır tüm hamilelik belirtilerini yaşadım ama sonuçta hiç bişi yok:) gerçi biri kimyasal gebelikti ama..diğerinde bişey yoktu..bu ay daha hiçbir belirti yaşamadım..işte sadece demşn sırtımda bi sivilce gördüm..gülüyom artık kendimeeEvet canımm bat 25 ocak :) aminnn inşallah ya hayırlısıyla..
dünden beri bugünde devam ediyor kasıklarım çok ağrıyor.dün akşam batmada oldu.bilmiyorum ki psikolojikmi yoksa üşüttüm mü.gerçi üşütme belirtisi yok ama psikolojik sanırım üstüne çok düştüğümden olsa gerek
tamam canım sağol..bakalım yarın doktora giderim durum ne olcaksa ona göre hareket ederim olmadı orda bide kan veririm artk herşeyin hayırlısı kan vermedin ben de 2gün önce idrar yaptm bat 15 ocak ama sonuç yok bakalımCanim bak yine belli olmaz regl olup ustunden 1hafta 10 gun sonra bile gebe oldugunu ogrenenler var. Sen kan verdinmi? İcinde suphe varsa kan ver kuzum dana net olur.
Bende daha olmadim regl oldugumda adetin 2.veya 3.gunu gitmek lazimmis hem hormon testlerini yaptirirsin hemde sanirim alttan muayne ediyorlar yumurtalara bakiyorlar bende tam bilmiyorum acikcasi burdan ve internetten okuduklarimi sana aktariyorum bebeim
Ayy bunu duymak bile heyecanlandırdı beni ama kendimi kaptırmaktan korkuyorum üzülüyorum sonraaminnn canım sende sağol inşallah hamilesindir canım
Hayırlı haberlerini bekliyoruz hadi İnşAllah güzel haberini alırıztamam canım sağol..bakalım yarın doktora giderim durum ne olcaksa ona göre hareket ederim olmadı orda bide kan veririm artk herşeyin hayırlısı kan vermedin ben de 2gün önce idrar yaptm bat 15 ocak ama sonuç yok bakalım
bnde kan testine göre hamileyim çnm bndede batmalar bazende hafif regl ağrısı gbi oluyo öksürürken otururken fln olabilir yani sen yinede temkinli ol derimEvet canımm bat 25 ocak :) aminnn inşallah ya hayırlısıyla..
dünden beri bugünde devam ediyor kasıklarım çok ağrıyor.dün akşam batmada oldu.bilmiyorum ki psikolojikmi yoksa üşüttüm mü.gerçi üşütme belirtisi yok ama psikolojik sanırım üstüne çok düştüğümden olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?