Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Çok yaşa emi
Aminn hepimiz için hayırlısı inşallah bakalım benim belirtiler neyin habercisi adet sancısı gibi sancım var bugünde

Canim sen git doktora hem tum tahlillerin yapilsin illa kotu bisey cikacak diye degil en azindan kafan rahatlar. Bende bekliyorum regl olmayi gidecem doktora tum testlerimi yaptiracam suan icin 4gun gecikmem var insallah gerek kalmaz hamileyimdir ama iste her ay husran yasadigim icin suan gecikmeme bile sevinemiyorum

demek ki herkes de olmuyor..zaten sivilce de bana hamilelik belirtisi gibi gelmiyor ama burda duymuştumm..
Bence bazi ortak belirtilerin disinda kisiden kisiye degisiyor belirtiler. Bn cips yedigimde ertesi gun kesinlikle 1 tane sivilce cikar cunku karma cildim var.. cips yemeden sivilcem cikiorsa stresdendir.. ama cipsde yemedim stresde yapmadm son zmnlarda, yuzumdeki svilceler olmam gereken adet gununde cikti... 1gun sonra da belimde oldugunu farkettim.. ama hiçbiri iltihapli sivilce degil siskin duruor sadece o kdr

bnde kan testine göre hamileyim çnm bndede batmalar bazende hafif regl ağrısı gbi oluyo öksürürken otururken fln olabilir yani sen yinede temkinli ol derim
Bebişin hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..
aynen benimde öyle fakat daha erken değil mi ? ben acaba daha çalışsakmı diye düşünüyodum.temkinli ol derken önerin nedir canım ?

evet canım...e sen test yapmıştın sanki yanlışmı hatırlıyorum idrar testi.. kan niye vermedin daha inşallah hamilesindir kkuzum gerek kalmaaz hiiiiç bişye rabbim yardımcımız olsun inşallah

evet canım...e sen test yapmıştın sanki yanlışmı hatırlıyorum idrar testi.. kan niye vermedin daha inşallah hamilesindir kkuzum gerek kalmaaz hiiiiç bişye rabbim yardımcımız olsun inşallah
Yok canim testte yapmadim kanda vermedim kendi kendime 1hafta beklicem dedim hep 28gunde bi regl olurdum bu 4.ay oldu gecikmeli oliyorum nedense o yuzden sevinemiyorum iste olurum yine diye herhalde her ay husranla karsilasmaktan sakin olmayi ogrendim artik.
Ahh insallah kuzum benimm insallahh Rabbim tez zamanda hepimizi evlat sahibi yapsin

İnşAllah hamilesindir

Selam arkadaşlar benim adet gecikelide iki gün oldu adet bir gün öncesi idrar test negatif çıktı yarın da olmazsam test tekrarlayacagim benim belirtilerim de;
Benim kasık batması var ara ara vajina üstü ağrı giriyor
Sağ gogusume usten usten ağrı sancı giriyor
Mide yanması,baş ağrısı,bel ağrısı var
Ama goguslerimde degisiklik yok
Vajinaya alttan alta arada batmageliyo oturamiyorum hatta
Kokusuz akıntım var bir kerede ilk defa uzayan bir akıntım oldu
Var mı benim gibi olan

anladım canım iyi yapmıssn beklmekde iyi sabrın sonu selamettir allahın izniyle olcak inşallah

sizde mi 25ini bekliyorsunuz..bende 24-25ini bekliyorum..güzel haberler alırız inşallah..bu ayy baya hamile kalan var bizde onlardan oluruz umarım..ama benim kasıklarda hiç ağrı yok:S
Benim bat da 25 ocak ve kasiklarda ara ara adet olacakmisim gibi agri oluyor geciyor bu agri bir belirti midir

teşekkür ettim çnm Allah razı olsun valla bn regl ağrızı gbi yaşıyorm belirtileri halada aynı göğüslerim yumurtlama tarihinden beri hiç inmedi mesela sık sık idrara çıkıyorum ve çok su içen biride değilimdir ama normalmiş ztn bunlar hani hamileysen dikkat et diye dedim çnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…