Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

2saat önceden sıvı alımını azalt canım. Ben ilk defa gecen ay denedim. Hatta birinci cizgi kadar koyu görmeyince heralde yakalayamadım yumurtlama gününü diyodum. Ama allaha şükür hamile kaldım :) demekki normalmiş. Sanada nasip olur inşallah

Amiiin, insallah cnm...Biliormusun sanki beni anlatmıssın..28günde 1 adet olurdm stresden adet dzenszliğim basladı..bnde senin gbi 1hfta bkliyim belki adet olurum boşuna umutlanmayım dedim bu ay. Sakin olmayı öğrendim. Snra hamilelik değilde kimyasal bebelik gibi bi durum varsa erken hbrim olsun....olmama durumuna ztn hazrladim kendimi... İdrar testi yaptım çift çizgi çıktı ,dedm test bozuk heralde 5 dk snra değişir... bence süphelerin varsa hamile olduğuna dair testi yapmalısın.

Aynen oyle dusunuyorum bende canim sabrin sonu selamet diyorum bi umut bekliyorum iste Rabbim yuzumuze gulecek hayirlisiyla bizde burdan hamis haberlerimizi verecez en kisa zamanda inaniyorum
aminnn şu cuma akşamı bol bol dua edelim rabbim en kısa zmanda kucakarımızı doldursun inşallah

Aynen oyle dusunuyorum bende canim sabrin sonu selamet diyorum bi umut bekliyorum iste Rabbim yuzumuze gulecek hayirlisiyla bizde burdan hamis haberlerimizi verecez en kisa zamanda inaniyorum
Cnm ben nedense senin icin iyi seyker hissediyorum yaa ins yanilmam

Peki netlestirdinmi hamileligini canim? Ayyy insallahh yaa insallahh aslinda suphelerim varrr ama emin olamiyorum istee azicik daha beklesem iyi olur sankii

Kan testine baktrdm cnm hamileymişim. İnşallah bir sorun Yaşamam. Ve İnşallah sende hamilesindir, darısı sana olsun.
Ayy Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim benimm Allah'im hayirli bi evlat eylesin insallahh amiin kuzumm amiinn hamilelerin dualari kabul olurmuss insallah bebegim benimledirr

Ayy Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim benimm Allah'im hayirli bi evlat eylesin insallahh amiin kuzumm amiinn hamilelerin dualari kabul olurmuss insallah bebegim benimledirr
cnm bnm tesekür ederim ,amin.. insallah senin ve diğer arkadaslarında hamile olduğunu burdan duyarız en yakın zmnda insallah. Aminn

Arkadaşlarım iyi akşamlar ben en son 25 önde adet oldum otuzgubde birde adet oluyorum yani daha on günüm var normalde hiç böyle bişey yasamazdimm ama belim ağrıyor dünden beri bunun gebelikle alakası var midir yada yumurtaların catlamasiylaaaa catliur desem adete az kaldı bu belinnnn derdi ne acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…