- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
2saat önceden sıvı alımını azalt canım. Ben ilk defa gecen ay denedim. Hatta birinci cizgi kadar koyu görmeyince heralde yakalayamadım yumurtlama gününü diyodum. Ama allaha şükür hamile kaldım :) demekki normalmiş. Sanada nasip olur inşallahbenimde çok koyu olmuyor bunu görünce sevindim..çünkü akıntım felan normal oluyor.yumurta çatlamasa akıntı olmaz diye düşünüyorum..ama ben çok sıvı tükettiğimden çıkmıyor diye düşünüyorum..ilk çizgiden bir ton açık oluyor..sen hamiş kaldığına göre demek ki öyle olması sıkıntı değil
Amiiin, insallah cnm...Biliormusun sanki beni anlatmıssın..28günde 1 adet olurdm stresden adet dzenszliğim basladı..bnde senin gbi 1hfta bkliyim belki adet olurum boşuna umutlanmayım dedim bu ay. Sakin olmayı öğrendim. Snra hamilelik değilde kimyasal bebelik gibi bi durum varsa erken hbrim olsun....olmama durumuna ztn hazrladim kendimi... İdrar testi yaptım çift çizgi çıktı ,dedm test bozuk heralde 5 dk snra değişir... bence süphelerin varsa hamile olduğuna dair testi yapmalısın.Yok canim testte yapmadim kanda vermedim kendi kendime 1hafta beklicem dedim hep 28gunde bi regl olurdum bu 4.ay oldu gecikmeli oliyorum nedense o yuzden sevinemiyorum iste olurum yine diye herhalde her ay husranla karsilasmaktan sakin olmayi ogrendim artik.
Ahh insallah kuzum benimm insallahh Rabbim tez zamanda hepimizi evlat sahibi yapsin
Yok cnm her zamanki normal reglimİnsallah kuzum benim. Peki ustune gormus olabilirmisin? Normal reglinden farklimi?
aminnn şu cuma akşamı bol bol dua edelim rabbim en kısa zmanda kucakarımızı doldursun inşallahAynen oyle dusunuyorum bende canim sabrin sonu selamet diyorum bi umut bekliyorum iste Rabbim yuzumuze gulecek hayirlisiylabizde burdan hamis haberlerimizi verecez en kisa zamanda inaniyorum
Bana da dua edin lutfen kizlarraminnn şu cuma akşamı bol bol dua edelim rabbim en kısa zmanda kucakarımızı doldursun inşallah
Cnm ben nedense senin icin iyi seyker hissediyorum yaa ins yanilmamAynen oyle dusunuyorum bende canim sabrin sonu selamet diyorum bi umut bekliyorum iste Rabbim yuzumuze gulecek hayirlisiylabizde burdan hamis haberlerimizi verecez en kisa zamanda inaniyorum
ederiz tabi canımm tabikiBana da dua edin lutfen kizlarr(
Canım o zaman hadi diyelim 4 ocak çatlama ve döllenme günün bugün daha 10. günün, hamile olma ihtimalin var canım, sonucunu sabırsızlıkla bekleyeceğim...
amiiinnn yavrumm insallahh dualarimiz kabull olurr bebislerimizde bizimleeeaminnn şu cuma akşamı bol bol dua edelim rabbim en kısa zmanda kucakarımızı doldursun inşallah
Ahhh insallahh yaa yavrum Rabbim sana malum etmis olsunn agzin bal yesinnnnCnm ben nedense senin icin iyi seyker hissediyorum yaa ins yanilmam
Peki netlestirdinmi hamileligini canim? Ayyy insallahh yaa insallahh aslinda suphelerim varrr ama emin olamiyorum istee azicik daha beklesem iyi olur sankiiAmiiin, insallah cnm...Biliormusun sanki beni anlatmıssın..28günde 1 adet olurdm stresden adet dzenszliğim basladı..bnde senin gbi 1hfta bkliyim belki adet olurum boşuna umutlanmayım dedim bu ay. Sakin olmayı öğrendim. Snra hamilelik değilde kimyasal bebelik gibi bi durum varsa erken hbrim olsun....olmama durumuna ztn hazrladim kendimi... İdrar testi yaptım çift çizgi çıktı ,dedm test bozuk heralde 5 dk snra değişir... bence süphelerin varsa hamile olduğuna dair testi yapmalısın.
Amin canım inşallah, dualarda beraberiz...İnşallah canm yaa dualarda buluşalım
Kan testine baktrdm cnm hamileymişim. İnşallah bir sorun Yaşamam.Peki netlestirdinmi hamileligini canim? Ayyy insallahh yaa insallahh aslinda suphelerim varrr ama emin olamiyorum istee azicik daha beklesem iyi olur sankii
Ayy Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim benimm Allah'im hayirli bi evlat eylesin insallahhKan testine baktrdm cnm hamileymişim. İnşallah bir sorun Yaşamam.Ve İnşallah sende hamilesindir, darısı sana olsun.
cnm bnm tesekür ederim ,amin.. insallah senin ve diğer arkadaslarında hamile olduğunu burdan duyarız en yakın zmnda insallah. AminnAyy Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim benimm Allah'im hayirli bi evlat eylesin insallahhamiin kuzumm amiinn hamilelerin dualari kabul olurmuss insallah bebegim benimledirr
Ne kadar sure kullandin canimben denedüm canım benim kist 47mm kist vardı küçüldü düzensiz içmiştim bide iyi geldi yarın doktora gideceğim varsa kist yine başlıyacağım
Üzülme canım inşallah bi dahaki aya ikimizde hamile oluruz Rabbim büyük :)geçemedi canım adetim yarın normalde ama yapmıştım testi bugün kahverengi leke geldi yarında tümü gelir
3 kişi olduk 25ini bekleyen..belirti olabilir canım..inşallah öyledir..burdakilerin çoğu benze ağzılar yaşamışBenim bat da 25 ocak ve kasiklarda ara ara adet olacakmisim gibi agri oluyor geciyor bu agri bir belirti midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?