Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

AMİNN canım..Allah isteyen herkese nasip eder inşallah..

bir arkadaş dahaa:) 24-25ini bekleyen 4-5 kişi varız..bel kasık ve karın ağrısı hamilelik belirtileriden..ama çok istediğimiz için bazende kendi vücudumuz yaratıyor böyle ağrılar..

Bilmiyorum canım sadece umut ediyorum hayırlısıyla inşallah hamile kalırım bu ay ya nasip bakalım

Kizlar su resimlere bakarmisiniz 3 cizgi olmasi gereken yerte cikti sonra c bolgesiyle yanyana oldu neden ve hamikemiyi
Ayrica silik cikti

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-14-23-15-32.webp
    10 KB · Görüntüleme: 93
  • Screenshot_2016-01-14-23-15-18.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 91
Kizlar su resimlere bakarmisiniz 3 cizgi olmasi gereken yerte cikti sonra c bolgesiyle yanyana oldu neden ve hamikemiyi
Ayrica silik cikti
bazen çizgilerin yeri kayabiliyo ama sen yinede bi test daha yap çnm emin olmak için başka bi marka alırsın inşallah hamilelik haberini alırız

Reactions: grc
Günaydın kızlar bende adetim in gelmesini bekliyorum belirsizlik yoruo insanı gelse bitse bende başlasam artık çalışmalara
Vallahi bende 3 gün kaldı bitmesine bu ay sanki biraz umutluyum yine tam gaz devam çalışmalara Rabbim burdaki bütün arkadaşlara sağlıkla nasip etsin bu mübarek günde..

Insallah hep birlikte hamile olalım )bu ay durmak yok çalışmalara devam ben adet oliyim bal çörek otu ve tarcin a da baslicam insallah annemler gelcek bana biraz sıkıntı olcak çalışma ama elimden geleni yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…