AMİNN canım..Allah isteyen herkese nasip eder inşallah..2saat önceden sıvı alımını azalt canım. Ben ilk defa gecen ay denedim. Hatta birinci cizgi kadar koyu görmeyince heralde yakalayamadım yumurtlama gününü diyodum. Ama allaha şükür hamile kaldım :) demekki normalmiş. Sanada nasip olur inşallah
Canim benim batta geçti dediğin gibi bir kaç gündür batma varAMİNN canım..Allah isteyen herkese nasip eder inşallah..
bir arkadaş dahaa:) 24-25ini bekleyen 4-5 kişi varız..bel kasık ve karın ağrısı hamilelik belirtileriden..ama çok istediğimiz için bazende kendi vücudumuz yaratıyor böyle ağrılar..Arkadaşlarım iyi akşamlar ben en son 25 önde adet oldum otuzgubde birde adet oluyorum yani daha on günüm var normalde hiç böyle bişey yasamazdimm ama belim ağrıyor dünden beri bunun gebelikle alakası var midir yada yumurtaların catlamasiylaaaa catliur desem adete az kaldı bu belinnnn derdi ne acaba
kaç gün geçti..test yapsna..varsa büyük ihtimal çıkarr..Canim benim batta geçti dediğin gibi bir kaç gündür batma var
Salı günü olmam lazım ya adet öncesi pazartesi yaptım çıkmadı ondan yapmak istemiyorum yine negatif çıkar diye yarında olmazsam yaparım belkikaç gün geçti..test yapsna..varsa büyük ihtimal çıkarr..
Bilmiyorum canım sadece umut ediyorum hayırlısıyla inşallah hamile kalırım bu ay ya nasip bakalımteşekkür ettim çnm Allah razı olsun valla bn regl ağrızı gbi yaşıyorm belirtileri halada aynı göğüslerim yumurtlama tarihinden beri hiç inmedi mesela sık sık idrara çıkıyorum ve çok su içen biride değilimdir ama normalmiş ztn bunlar hani hamileysen dikkat et diye dedim çnm
çokkkk aminnn inşallah canımAhh insalaahh canim yaa Allah'im hepimize nasip etsin insallahh
Ben de ben de ins :)Üzülme canım inşallah bi dahaki aya ikimizde hamile oluruz Rabbim büyük :)
İnşallah canım hayırlısı ile0:)Ben de ben de ins :)
ovulasyon testini dene çnm bnçe ben gayet memnun kaldımYa benim adetim düzensiz olduğu için yumurtlama günümü hesaplayamiorm
bazen çizgilerin yeri kayabiliyo ama sen yinede bi test daha yap çnm emin olmak için başka bi marka alırsın inşallah hamilelik haberini alırızKizlar su resimlere bakarmisiniz 3 cizgi olmasi gereken yerte cikti sonra c bolgesiyle yanyana oldu neden ve hamikemiyi
Ayrica silik cikti
inşallah yeri kaymıştır ya cok ümitlendim görülebiliyormu azda olsa 2. çizgibazen çizgilerin yeri kayabiliyo ama sen yinede bi test daha yap çnm emin olmak için başka bi marka alırsın inşallah hamilelik haberini alırız
Günaydın kızlar bende adetim in gelmesini bekliyorum belirsizlik yoruo insanı gelse bitse bende başlasam artık çalışmalaraMillet Günaydın; bu bu ayı değerlendirecekler, benim gibi adetinin bitmesini sabırsızlıkla bekleyenler herkese mutlu sabahlar
Vallahi bende 3 gün kaldı bitmesine bu ay sanki biraz umutluyum yine tam gaz devam çalışmalaraGünaydın kızlar bende adetim in gelmesini bekliyorum belirsizlik yoruo insanı gelse bitse bende başlasam artık çalışmalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?