Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Insallah hep birlikte hamile olalım )bu ay durmak yok çalışmalara devam ben adet oliyim bal çörek otu ve tarcin a da baslicam insallah annemler gelcek bana biraz sıkıntı olcak çalışma ama elimden geleni yapıcam
Yap canım yumurtanın kalitesini artırıyormuş bende yapıyorum ama erken yumurtlamaya sa sebep olabilirmiş onun için adet biter bitmez çalışmalara başlamak lazım

hayırlı cumalar kızlar benimde iki gun gecti test yapmaya korkuyorum
korkma yap testi gitsin inşallah hamilesindir bnde bu ay 2 gün kala 1 tne testim vardı gözüme batıyodu yapıyımda ovulasyon testi siparişi veriyim dedim ve şok pozitif o yüzden korkma ALLAH gönlüne göre versin inşallah

inşallah canım çok saol bu akşam yapıcam 6 aydır uğraşıyorz tek çizgi görmekten korkuyorum artık

inşallah canım çok saol bu akşam yapıcam 6 aydır uğraşıyorz tek çizgi görmekten korkuyorum artık
bizimde 2 yıl oldu çnm anlıyorum Allah yukarda çok karamsarlıklara düştüm bnde lakin Allah en hayırlı zamanda en güzelini verir emin ol bir sınavdı geçtik çok şükür şimdide sağlıklı oluak mı endişesi umarım her yoldan alnımızın akıyla çıkarız testi yaptırına sonuu paylaş merak ederim

canım batman kasık ve bel ağrın çok olmuş muydu?

Insallah bebegine saglikla kavusursun canim acana normal testmi yapsam erken olanlardanmi

canım batman kasık ve bel ağrın çok olmuş muydu?
evt çnm batma hala var çömelirken öksürürken uzanırken ara ara ağrı da oluyo regl ağrısına bnzettim bn ( yani günde 3-4 kere 1 dk bile sürmüyo o şekilde) belim ağrıyo ama öyle çok değil yni

aynı tarıhlerde ögrenıcez aynı belırtıler bende de var ılk deneme umarım olur ::)

Insallah bebegine saglikla kavusursun canim acana normal testmi yapsam erken olanlardanmi
valla bn ilkini normalle yaptım snra erken ama normal de al erken de bazen erken olanları çok hassas olduğu için yanıltıyo diyolar ama bn işimi garantiye alıp ikisinden de yaptm

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba. Bu ay itibariyle tekrar calismalara basladik. Gelişmeler şöyle ki 1 ocak regl tarihim ve çarşamba günü yani 13. Ocak da ovulasyona basladim. Koyuya yakin ama yine de silik cikti yani ekteki ilk foto kodunda tarihi de yaziyor . sonrası 14. U sabah 11 de muayeneye gittim 21 cm capinda bir yumurtam var, doktor bu 5 günü isteyerek gün Asırıi değerlendirin, kafani da rahat tut dedi. 14. Ocak fotosu da yine ekte. Bugün de sabah yaptigim ovulasyon en koyu hali onu da ekleyeyim . Artik çatlar sanirim :) tabii biz bu sureci nasıl değerlendirdik, onu da yazayim sanirim doğru gidiyorum. 8 ocak gece 12 ocak gece 14 ocak sabah 11.00, 15 ocak sabaha karşı 3.00 :) artik bu aksam durup( nasil olsa sabahi calistik) 16. Aksami ve en sonda 17. Gece ya da 18 sabahi son calisma yapip bir taraftan da ovulasyon takibini yapayim diyorum. Daha yazacaklarim var..

.

Eklentiler

• IMG_20160113_150939.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20160114_124118.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20160115_110312.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 42
Şimdi devamini yazabilirim, 2011 de normal yollarla doğan bir oğlum var, aradan 4 yil geçti ve haziran da ilk denememiz de kimyasal gebelik yaşadim sonra kist cikti 4-5 ay doğum kontrol ilaci kullandim. Sonra bu ay ilk denemeyi yapalim dedik esimle, ama hormon testleri vs hepsini de yaptirdik ben de sorun yok. Spermiyogram da da eşimin sperm sayisi çok fazla cikti (591 milyon) ama hareketlilik alt sinir da dikti. Urolog ultrason sonucunda tek tarfli varikosel var dedi, bu halde de gebelik mümkün sayi çok dedi sperm testini bu hafta calismalari bitirip tekrarlamamizi istedi eğer bu ay olmaz ise varikosel operasyonu olacak sonra da nisan gibi denemeye baslayacagiz. Boyle iste. Subat gelmeden sonucu ogrecegiz çünkü bat 29-30 ocak olacak gibi. 1 şubat eşimin doğum günü bakalim. 25-31 ocak arasi da ailemin yanina tatile gideceğim, yani sonuç olumlu ise eşime telefonla vereceğim haberi :) değilse de sağlik olsun deyip uzmem kendimi, saglikla hayirlisi ile gelsinler de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…