yaptım ve maalesef bu ay da negatifi gördümDene cnm sabah ilk idrarla ya da en yakın sağlık ocağına git
hayırlı cumalar herkese
ilk resimde sanki var gbi ama dediğim gbi çnm sen yine de testi tekrarla yada kan testine gitinşallah yeri kaymıştır ya cok ümitlendim görülebiliyormu azda olsa 2. çizgi
Yap canım yumurtanın kalitesini artırıyormuş bende yapıyorum ama erken yumurtlamaya sa sebep olabilirmiş onun için adet biter bitmez çalışmalara başlamak lazımInsallah hep birlikte hamile olalım)bu ay durmak yok çalışmalara devam ben adet oliyim bal çörek otu ve tarcin a da baslicam insallah annemler gelcek bana biraz sıkıntı olcak çalışma ama elimden geleni yapıcam
korkma yap testi gitsin inşallah hamilesindir bnde bu ay 2 gün kala 1 tne testim vardı gözüme batıyodu yapıyımda ovulasyon testi siparişi veriyim dedim ve şok pozitif o yüzden korkma ALLAH gönlüne göre versin inşallahhayırlı cumalar kızlar benimde iki gun gecti test yapmaya korkuyorum
inşallah canım çok saol bu akşam yapıcam 6 aydır uğraşıyorz tek çizgi görmekten korkuyorum artıkkorkma yap testi gitsin inşallah hamilesindir bnde bu ay 2 gün kala 1 tne testim vardı gözüme batıyodu yapıyımda ovulasyon testi siparişi veriyim dedim ve şok pozitif o yüzden korkma ALLAH gönlüne göre versin inşallah
bizimde 2 yıl oldu çnm anlıyorum Allah yukarda çok karamsarlıklara düştüm bnde lakin Allah en hayırlı zamanda en güzelini verir emin ol bir sınavdı geçtik çok şükür şimdide sağlıklı oluak mı endişesi umarım her yoldan alnımızın akıyla çıkarız testi yaptırına sonuu paylaş merak ederiminşallah canım çok saol bu akşam yapıcam 6 aydır uğraşıyorz tek çizgi görmekten korkuyorum artık
canım batman kasık ve bel ağrın çok olmuş muydu?korkma yap testi gitsin inşallah hamilesindir bnde bu ay 2 gün kala 1 tne testim vardı gözüme batıyodu yapıyımda ovulasyon testi siparişi veriyim dedim ve şok pozitif o yüzden korkma ALLAH gönlüne göre versin inşallah
dayanamıyorum zaten test alıp bakıcam :)Bazi hamileliklerde kilo berikior diye duymustum. Ama ben gorundugumden cok sismisim gbi hissediorum kendimi.. kisiden kisiye degisiyor, erkenn dollenme olmussa gorebilirsin adetinden once, ben adetin gecmesini bekledim cnm ..
Insallah bebegine saglikla kavusursun canim acana normal testmi yapsam erken olanlardanmibizimde 2 yıl oldu çnm anlıyorum Allah yukarda çok karamsarlıklara düştüm bnde lakin Allah en hayırlı zamanda en güzelini verir emin ol bir sınavdı geçtik çok şükür şimdide sağlıklı oluak mı endişesi umarım her yoldan alnımızın akıyla çıkarız testi yaptırına sonuu paylaş merak ederim
evt çnm batma hala var çömelirken öksürürken uzanırken ara ara ağrı da oluyo regl ağrısına bnzettim bn ( yani günde 3-4 kere 1 dk bile sürmüyo o şekilde) belim ağrıyo ama öyle çok değil ynicanım batman kasık ve bel ağrın çok olmuş muydu?
aynı tarıhlerde ögrenıcez aynı belırtıler bende de var ılk deneme umarım olur ::)Evet canımm bat 25 ocak :) aminnn inşallah ya hayırlısıyla..
dünden beri bugünde devam ediyor kasıklarım çok ağrıyor.dün akşam batmada oldu.bilmiyorum ki psikolojikmi yoksa üşüttüm mü.gerçi üşütme belirtisi yok ama psikolojik sanırım üstüne çok düştüğümden olsa gerek
valla bn ilkini normalle yaptım snra erken ama normal de al erken de bazen erken olanları çok hassas olduğu için yanıltıyo diyolar ama bn işimi garantiye alıp ikisinden de yaptmInsallah bebegine saglikla kavusursun canim acana normal testmi yapsam erken olanlardanmi
Merhaba kızlarrr nasılsınız.hamile haberleri geliyorrr ohh ohhallah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
31 ocağı bekleyen var mı[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?