anladım canım..benim daha adetime 9-10 gün var sadece dediğin gibi adet ağrısına benzettiğim bir ağrı vardı..oda geçti..herkes yoğun bel kasık ağrılarından bahsediyor bende yok öyle şeyler..bu ayda bişi yok sanırım:S Rabbim hakımızda hayırlısını versin..evt çnm batma hala var çömelirken öksürürken uzanırken ara ara ağrı da oluyo regl ağrısına bnzettim bn ( yani günde 3-4 kere 1 dk bile sürmüyo o şekilde) belim ağrıyo ama öyle çok değil yni
çünkü kasıklarda batmam hiç yok..ben batmanın hamilelik için belirleyici bir belirti olduğunu düşünüyorum..kimyasal gebelik geçirmiştim..onda hareket ettikçe dediğiniz gibi sürekli kasıklarıma batma olmuştu..anladım canım..benim daha adetime 9-10 gün var sadece dediğin gibi adet ağrısına benzettiğim bir ağrı vardı..oda geçti..herkes yoğun bel kasık ağrılarından bahsediyor bende yok öyle şeyler..bu ayda bişi yok sanırım:S Rabbim hakımızda hayırlısını versin..
valla ne diyim ki daha önçe bir deneyimim yok lakin bu ay ilk defa yaşadım böyle batmaları bnm şu anda 2 gün geçti adetim tahmini ama çünkü degişiyo tarihim 3 gnde olmuş olabilir ama şundan 5 gün önesine kadar daha fazlaydı azalıyo gbi belirtiler hergn idrar testi yapıyorm dahada belirginleşiyo çizgi adete 2 gn kala hçg 32 dün 138 olmuştu yarın hayırlısıyla gidip birdaha test yaptırıp dra tekrar gösteriem adt geçine gel demiştiçünkü kasıklarda batmam hiç yok..ben batmanın hamilelik için belirleyici bir belirti olduğunu düşünüyorum..kimyasal gebelik geçirmiştim..onda hareket ettikçe dediğiniz gibi sürekli kasıklarıma batma olmuştu..
hadi hayırlısıyla inşallah canımaynı tarıhlerde ögrenıcez aynı belırtıler bende de var ılk deneme umarım olur ::)
hadi inşallah hamilesindir canım yavalla ne diyim ki daha önçe bir deneyimim yok lakin bu ay ilk defa yaşadım böyle batmaları bnm şu anda 2 gün geçti adetim tahmini ama çünkü degişiyo tarihim 3 gnde olmuş olabilir ama şundan 5 gün önesine kadar daha fazlaydı azalıyo gbi belirtiler hergn idrar testi yapıyorm dahada belirginleşiyo çizgi adete 2 gn kala hçg 32 dün 138 olmuştu yarın hayırlısıyla gidip birdaha test yaptırıp dra tekrar gösteriem adt geçine gel demişti
sanırım yumurta döllenirken oluyormuş bu ağrı.iki gündür yoğun bişekilde ben de yaşadım.hatta adet olunca bile bu kadar ağrımıyodu.bugün de var ağrım ama dünkü gibi değil.bakalım hayırlısı inşallahçünkü kasıklarda batmam hiç yok..ben batmanın hamilelik için belirleyici bir belirti olduğunu düşünüyorum..kimyasal gebelik geçirmiştim..onda hareket ettikçe dediğiniz gibi sürekli kasıklarıma batma olmuştu..
amin inşallah ilk gittiğimde hamilesin dedi ama bakaım devamlılığı olçak mı diye adet geçine gel dedi geçti vallahadi inşallah hamilesindir canım ya
Aminn inşallah canımanladım canım..benim daha adetime 9-10 gün var sadece dediğin gibi adet ağrısına benzettiğim bir ağrı vardı..oda geçti..herkes yoğun bel kasık ağrılarından bahsediyor bende yok öyle şeyler..bu ayda bişi yok sanırım:S Rabbim hakımızda hayırlısını versin..
hayırlı olsun senin bebiş canım Allah inşallah bizlere de yaşatır bu güzel duyguyuu..valla ne diyim ki daha önçe bir deneyimim yok lakin bu ay ilk defa yaşadım böyle batmaları bnm şu anda 2 gün geçti adetim tahmini ama çünkü degişiyo tarihim 3 gnde olmuş olabilir ama şundan 5 gün önesine kadar daha fazlaydı azalıyo gbi belirtiler hergn idrar testi yapıyorm dahada belirginleşiyo çizgi adete 2 gn kala hçg 32 dün 138 olmuştu yarın hayırlısıyla gidip birdaha test yaptırıp dra tekrar gösteriem adt geçine gel demişti
Ne güzel işteamin inşallah ilk gittiğimde hamilesin dedi ama bakaım devamlılığı olçak mı diye adet geçine gel dedi geçti valla
aynı zamanda heralde batlarımız..ben 2-3 aydır çok fazla üzülüyorum..onun için hiç üzmitlenmek istemiyorum sende nedir durum..batman felan var mı canım..yoksa sadece kasıklarda adet ağrısı gibi ağrı mı var? ne zamandır istiyorsunuz?Aminn inşallah canım
benim de 10 günüm varhadi hayırlısı inşallah
aminn inşallah..Cok Yakiniz beraber bekleriZ...
4 aydır istiyoruz canım.bu ay randumanlı bi şekilde çalıştıkaynı zamanda heralde batlarımız..ben 2-3 aydır çok fazla üzülüyorum..onun için hiç üzmitlenmek istemiyorum sende nedir durum..batman felan var mı canım..yoksa sadece kasıklarda adet ağrısı gibi ağrı mı var? ne zamandır istiyorsunuz?
inşallah canım..Rabbim en doğrusunu biliyordur zaten..ama biz insanoğlu sabırsızız işte..bir vakti var demek kii..25ini bekleyen çok arkadaş var..şubata güzel haberlerle girmiş oluruz inşallah..4 aydır istiyoruz canım.bu ay randumanlı bi şekilde çalıştıkiki gündür kasıklarımda ağrı ve batma var.bugün biraz hafifledi.ben de üzülüyordum ama hep Rabbimden hayırlısını dilediğim için vardır bunda da bir hayır diye teselli buldum.olursa da olmazsa da Rabbimizden..üzme kendini sakın duayla sabırla bekleyeceğiz.ümidimiz hep var olsun..hadi hayırlı haberler veririz bi on gün sonra inşAllah
Mevlam neyler,neylerse güzel eyler.Biz sabırla duayla bekleyelim ki mukafatı güzel olsun inşallah..inşallah canım..Rabbim en doğrusunu biliyordur zaten..ama biz insanoğlu sabırsızız işte..bir vakti var demek kii..25ini bekleyen çok arkadaş var..şubata güzel haberlerle girmiş oluruz inşallah..
canım olsa belli olurdu bence..kaç günde bir adet oluyorsunki en az 5-6 gün gecikmiş..içtiğin ilaçlardan gecikmiş olabilirHanimlar selam. Ben gecen ay 11 aralikta adet oldum. 25 aralikta prezervatif yirtildigi icin 13 saat sonra ella ictim. Ama adet olmadim henuz. Doktoragittim kan testi istedi. Sonuc 1.20 cikti. Tarlusal verdi. Iciyorum 2 gundur. Yinede hamile olabilirmiyim. Lutfen cevap verirmisiniz. Yardimmmmm
Hayırlı olsun canim bebeğin sağlıkla kucağına al inşallah.. Tedavi oldun mu hiç yoksa kendiliğinden mi oldu. Bide goguslerde bi değişiklik var mi canimevt çnm batma hala var çömelirken öksürürken uzanırken ara ara ağrı da oluyo regl ağrısına bnzettim bn ( yani günde 3-4 kere 1 dk bile sürmüyo o şekilde) belim ağrıyo ama öyle çok değil yni
ayrıca varsa da sıkma canını bence canım..bak bizler burda bebiş için uğraşıyoruzz:)kızlar bi yardım etseniz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?