canım doktor tarlusal verdi ya o yuzden korkuyorum. birde hamileysem eğer bebeğe zarar verir diye. normalde bazen 28 günde bazende 30 günde adet oluyorum yani ortalama 2-6 gün arası gecikmiş oluyor adetim ve kan sonucu 1.2 çıktı doktor gebelik yok dedi. yinede bebişim varda tarlusaldan zarar görürse diye çok korkuyorumayrıca varsa da sıkma canını bence canım..bak bizler burda bebiş için uğraşıyoruzz:)
yok canım 1.2 hamilelik yok demek zaten..korkma bence sadece adet gecikmesi yaşıyorsun..canım doktor tarlusal verdi ya o yuzden korkuyorum. birde hamileysem eğer bebeğe zarar verir diye. normalde bazen 28 günde bazende 30 günde adet oluyorum yani ortalama 2-6 gün arası gecikmiş oluyor adetim ve kan sonucu 1.2 çıktı doktor gebelik yok dedi. yinede bebişim varda tarlusaldan zarar görürse diye çok korkuyorum
biz yaptırmadık bu testi canım onun için bir fikrim yok..biz de düşünüyoruz haftaya yaptırmayı..Kizlar ya bilen yardimci olabilirmi nereye yazacagimi bilemedim esimle bugun onun icin kontrole gittik onceden randevu almistik ama suan doktora gosterme sansimiz yok calisiyor. Sonucu atsam bi bakabilirmisiniz?
rabbim tüm anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah canım. bende işte korkmuştum bebiş varsa zarar görmesin yavrum diye. eminim annelik en güzel duygudur. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinyok canım 1.2 hamilelik yok demek zaten..korkma bence sadece adet gecikmesi yaşıyorsun..
Bende artik delirdim kendiliginden olmayinca acaba biseymi var die icime kurt dustu regl olayim bnde tum testlerimi yaptiricam canim,bence sizde yaptirin en azindan kafan rahat ederbiz yaptırmadık bu testi canım onun için bir fikrim yok..biz de düşünüyoruz haftaya yaptırmayı..
Amin çnm inşallah. Eşimin spermleri düşüktü ilaç kullandı çokşükür düzeldi.Onun dışında başka bir tedvimiz olmadı.Ben ovulasyon tessti kullandım yumurtlama tarihinden birkaç gün öne şişti ve birdahada hiç inmedi dokununça ağrıyo damarlerım çıkmış resmen bide bi pütürlülük var sanki çözemedim yaniHayırlı olsun canim bebeğin sağlıkla kucağına al inşallah.. Tedavi oldun mu hiç yoksa kendiliğinden mi oldu. Bide goguslerde bi değişiklik var mi canim
geçikme süresine bakılınça gebelik yok gbi bnm geikme olmadan 32lerdeydi değer lakin her kadın aynı da değil ama tekrarla teyzemdede aynı sennkine bnzer biseyler oldu oda kist sandılar kist eriten bi ilaç bile içti 3.5 aylıkken hamile olduğunu öğrendi için rahat değilse tekrarla çnm testicanım doktor tarlusal verdi ya o yuzden korkuyorum. birde hamileysem eğer bebeğe zarar verir diye. normalde bazen 28 günde bazende 30 günde adet oluyorum yani ortalama 2-6 gün arası gecikmiş oluyor adetim ve kan sonucu 1.2 çıktı doktor gebelik yok dedi. yinede bebişim varda tarlusaldan zarar görürse diye çok korkuyorum
Bende ovu testi alım diyorum ama düzensizlik var bende ne zman baslamaliyim bilmiyorum.. Bazen adetim iki ayı buluyor hatta geçiyor bileAmin çnm inşallah. Eşimin spermleri düşüktü ilaç kullandı çokşükür düzeldi.Onun dışında başka bir tedvimiz olmadı.Ben ovulasyon tessti kullandım yumurtlama tarihinden birkaç gün öne şişti ve birdahada hiç inmedi dokununça ağrıyo damarlerım çıkmış resmen bide bi pütürlülük var sanki çözemedim yani
Adet günü tekrar yap testi geç döllenme olabilirMerhaba kızlar dün test yaptım negatifti adetime 5 gün var yanılma payı var mi acaba yoksa gerçekten mi hamile değilim kabul edemiyorum ya
ovulasyon testini dene çnm bnçe ben gayet memnun kaldım
ay ne guzel ya tebrik ederim rabbim bizede yasattsin ins en kisa zamndaKizlar bende hamileyim bugun test yaptim silik cikti
Cnm bilemiyorum ben de cok merak ediyosan internette doktorlar sitesi mi tahlil sonuc gibi sayfalar var onlar yorumluyolar oralara gonderip sorabilirsinKizlar ya bilen yardimci olabilirmi nereye yazacagimi bilemedim esimle bugun onun icin kontrole gittik onceden randevu almistik ama suan doktora gosterme sansimiz yok calisiyor. Sonucu atsam bi bakabilirmisiniz?
Ben hala inanamiyorum ne yapacagimi bilmiyorum gercekten hamilemiyim simdiA
ay ne guzel ya tebrik ederim rabbim bizede yasattsin ins en kisa zamnda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?