- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 133
- 36
Evet canim baya net bende ayni durumdayim adetime 1 gun var bakalim hayirlisiKızlar bi bakar misiniz sizce çizgi belirgin mi paronayak oldum iyice Eki Görüntüle 1745708
Canım benımde bu sekıldeydı sonra kan tahlılı yaptırdım ve değerlerımde gıt gıde yukselıyo Allah ın ıznıyle hamılesın ınsAllah:) ama tabıkı kan tahlılını ıhmal etme.Kızlar bi bakar misiniz sizce çizgi belirgin mi paronayak oldum iyice Eki Görüntüle 1745708
benim 3 gün gecti canım son adet tarihimden itibaren 34 gün olmuştu hiç beklemiyordum testi yaptım hemen çizgi çıkmadı içimden bi ses git tekrar bak dedi baktım ve havaya uçtum :) ümitlenmek de istemiyorum 2 kez düşük yaptım çünküEvet canim baya net bende ayni durumdayim adetime 1 gun var bakalim hayirlisi
inşallah canım inşallah dua edin 2 kez düşük yaptım çünküCanım benımde bu sekıldeydı sonra kan tahlılı yaptırdım ve değerlerımde gıt gıde yukselıyo Allah ın ıznıyle hamılesın ınsAllah:) ama tabıkı kan tahlılını ıhmal etme.
Bekleyelim canımCok Yakiniz beraber bekleriZ...
Rabbım hayırlısını versın ınsAllah stres yapma canım dua et bol bol ınsAllah.inşallah canım inşallah dua edin 2 kez düşük yaptım çünkü
Ben doktora gidemedimkızlar doktora gittim bugün yumurtalıklar çok iyi dedi detin 2, günü bugün hormon testi yaptı
LH seviyesi yüksek dedi yani normal yollarla hamile kalamyabilirsin dedi ama 2 ay sonra tekrarlıyalım
testi dedi ondan sonra sanım hap iğne verecek yani bilginiz varmı kılzr hormon testin de LH nin yüksek
gelmesi yani çat.iğnesi kullanan arkadaşlar bu yüzden mi kullanıyor kafam çok karışk
canım daha öncelerde yaptırdıgım kan testlerim hep 0.100 çıkmış. bu nedense 1.20 çıkınca süpheleniyorumgeçikme süresine bakılınça gebelik yok gbi bnm geikme olmadan 32lerdeydi değer lakin her kadın aynı da değil ama tekrarla teyzemdede aynı sennkine bnzer biseyler oldu oda kist sandılar kist eriten bi ilaç bile içti 3.5 aylıkken hamile olduğunu öğrendi için rahat değilse tekrarla çnm testi
inşallah canım 2 ay sonra normal çıkar inşallah bu ayda şu çörek otu karışımını yiyeyim baklaım nasip artk..Ben doktora gidemedimhafta içine kaldı
İnşallah iğneye fln gerek kalmadan hamile kalırsın canım
Evet canım hala sütüm geliyo.hormonlar da normal.herkes göğüslerin emzirmek istiyodur ondan süt geliyordur diyo.iyice bunalıma sokuyolar beniinşallah canım 2 ay sonra normal çıkar inşallah bu ayda şu çörek otu karışımını yiyeyim baklaım nasip artk..
keşke gidebilseydin canım ya süt geliyor mu hala senden
Değer güzel kaç gün geciktinKızlar beta hcg 1508 çıkmış yanında H yazıyor yüksek değer iyi mi kötü mü
Farklı yerde yaptırdıysan değişik ölçüm cihazından kaynaklı olabilir.benim de hep 1.20 çıkardı.bi gün özel hastanede kan verdim.2.0 çıktı sonrası hayal kırıklığıcanım daha öncelerde yaptırdıgım kan testlerim hep 0.100 çıkmış. bu nedense 1.20 çıkınca süpheleniyorum
Gayet iyi gözün aydın5 6 gün geciktim cnm
Sağol cnm yanında H yazıyor diye korktum birazGayet iyi gözün aydınallah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hamile demektir belki neden hemen korkuyosunSağol cnm yanında H yazıyor diye korktum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?