Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba pazartesi271 olan değerim şimdi 95 olmuş anlamadım ya ne kanamam var ne başka bişiyim ne şimdi bu

Evet canim baya net bende ayni durumdayim adetime 1 gun var bakalim hayirlisi
benim 3 gün gecti canım son adet tarihimden itibaren 34 gün olmuştu hiç beklemiyordum testi yaptım hemen çizgi çıkmadı içimden bi ses git tekrar bak dedi baktım ve havaya uçtum :) ümitlenmek de istemiyorum 2 kez düşük yaptım çünkü

kızlar doktora gittim bugün yumurtalıklar çok iyi dedi detin 2, günü bugün hormon testi yaptı
LH seviyesi yüksek dedi yani normal yollarla hamile kalamyabilirsin dedi ama 2 ay sonra tekrarlıyalım
testi dedi ondan sonra sanım hap iğne verecek yani bilginiz varmı kılzr hormon testin de LH nin yüksek
gelmesi yani çat.iğnesi kullanan arkadaşlar bu yüzden mi kullanıyor kafam çok karışk

Ben doktora gidemedim hafta içine kaldı
İnşallah iğneye fln gerek kalmadan hamile kalırsın canım

canım daha öncelerde yaptırdıgım kan testlerim hep 0.100 çıkmış. bu nedense 1.20 çıkınca süpheleniyorum

Ben doktora gidemedim hafta içine kaldı
İnşallah iğneye fln gerek kalmadan hamile kalırsın canım
inşallah canım 2 ay sonra normal çıkar inşallah bu ayda şu çörek otu karışımını yiyeyim baklaım nasip artk..
keşke gidebilseydin canım ya süt geliyor mu hala senden

inşallah canım 2 ay sonra normal çıkar inşallah bu ayda şu çörek otu karışımını yiyeyim baklaım nasip artk..
keşke gidebilseydin canım ya süt geliyor mu hala senden
Evet canım hala sütüm geliyo.hormonlar da normal.herkes göğüslerin emzirmek istiyodur ondan süt geliyordur diyo.iyice bunalıma sokuyolar beni

canım daha öncelerde yaptırdıgım kan testlerim hep 0.100 çıkmış. bu nedense 1.20 çıkınca süpheleniyorum
Farklı yerde yaptırdıysan değişik ölçüm cihazından kaynaklı olabilir.benim de hep 1.20 çıkardı.bi gün özel hastanede kan verdim.2.0 çıktı sonrası hayal kırıklığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…