Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Farklı yerde yaptırdıysan değişik ölçüm cihazından kaynaklı olabilir.benim de hep 1.20 çıkardı.bi gün özel hastanede kan verdim.2.0 çıktı sonrası hayal kırıklığı
kuzum Rabbim hayırlı bir zamanda versin insallah. üzme kendini dua et. benimde 2-6 gun arası gecikt işte hep farklı yerlerde yaptırdım kan sonuçlarını. birde doktor tarlusal verdi. içiyorum ama korkuyoum hamileysemde bebeğime zarar verirse diye. paranoyak oldu resmen

Kadın doğuma gidememe korkusu oldu.ya bebek olcaksa ya döllenme olucaksa.ultrasonu sokunca bozarsa ahh ahhh bugün gitmem lazımdı adetimi beklicem.ondan sonra gitcem.korkuyorum

Kadın doğuma gidememe korkusu oldu.ya bebek olcaksa ya döllenme olucaksa.ultrasonu sokunca bozarsa ahh ahhh bugün gitmem lazımdı adetimi beklicem.ondan sonra gitcem.korkuyorum
bende senin gibiyim canım hep kafama takıyorum. ama stres bizi çok etkiliyor. her ay gecikmelerımde farklı hastanelere gidiyorum. bu ay devlete gittim. sonuç diğerlerinden farklı çıktı. bide ayın 25inde ella içmiştm. doktor 2-6 gun gecikmeye 1.2 sonuca gebelik yok dedi. ama midem bulanıyor benim. tarlusal içincede korkuyorum

canım daha öncelerde yaptırdıgım kan testlerim hep 0.100 çıkmış. bu nedense 1.20 çıkınca süpheleniyorum
hastaneden hastaneye değişiyor alt sınır canım bazıların 1.20 alt sınır..ama sen emin olmak için bir daha kan ver istersen..

bende eylülde yasamıstm aynı durumu canım doktor varsa bile zarar vermez ama yok demişti.

senin sonucun kaç çıkmıştı canım
söylemediki doktor en cokda ona kızmıstım baktı ultrasondada yumurtan yeni catlamıs suan ilişkiye girsen hamile kalırsın dedi. bu ay gec catlamıs dedi. ama saglıklı olmaz demişti bana. tarlusal iç gelcek aylarda bebi yapın dedi. ya varsa gec döllenme olduysa dedim ozaman ilac icsende gelmez adetin demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…