Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Evet canım hala sütüm geliyo.hormonlar da normal.herkes göğüslerin emzirmek istiyodur ondan süt geliyordur diyo.iyice bunalıma sokuyolar beni
çok ilginç yaa ne garip şeyler var duyma sen milleti boşver..bu arada beim LH DEĞİL FSH DEĞERİ YÜKSEKMİŞ

Pazarteaiye kadar bekleyecwm sonra kan testi yaptiririm ayy cok heyecwnliyim daha once test yapmistim tek cizgi cikmisti bu kez farkli rabbim utandirmaz ins

saol canım benim.

Pazarteaiye kadar bekleyecwm sonra kan testi yaptiririm ayy cok heyecwnliyim daha once test yapmistim tek cizgi cikmisti bu kez farkli rabbim utandirmaz ins
Canım hayırlısı olsun insaAllah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin. Resim atabiliuorsan adana bide başka test varsa gene yap bakalim

suan o kadar karışığım kı. adetim hiç gecikmezdi. zaten 25ince ella içmiştim birde. aslında öncedende içmiştim ella gecikmemişti. midemde bulanıyor
Benimde iki gundur mide bulantim vardi bugun test yaptim ikinci cizgi silik cikti hayirlisi bakalim bekliyoruz

10,7 çıktı 2 ay sonra tekrarlıyalım dedi olmazsa ben öteki ayda yaptırcam
Adetin 3. Günü yapıldığın da 10 üzeri çıkması biraz sorun teşkil ediyor.15 üzeri olursa hamileliğe engel diye biliyorum canım.senin sınır da..öbür ay adetin 3. Günü tekrar ölçtür bence tabi adet olursan.
Ben soğan kürüne başlamaya karar verdim.sirkeli suda bekletiyorum.kaynatıp içicem.sen de başlasana faydasını görürüz inşallah

Hayalet çiZgi vardı. 10 dk sonra çıkmıştı. İki gun sonra çok net çıktı. Gün geçmeden net çıkmıyor çizgi

inşallah canım artk ne varsa yapcam soğan suyunu hep içtim ben kist vardı çok şükür kistden eser kalmadı
öbür ay başka doktora da gideceğim 3.günü gtcem bu sefer inşallah şifa olsun bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…