- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
çok ilginç yaa ne garip şeyler var duyma sen milleti boşver..bu arada beim LH DEĞİL FSH DEĞERİ YÜKSEKMİŞEvet canım hala sütüm geliyo.hormonlar da normal.herkes göğüslerin emzirmek istiyodur ondan süt geliyordur diyo.iyice bunalıma sokuyolar beni
Canım hamilesin ben de ilk silik çizgi görmüştüm ve b.hcg 80.79 çıkmıştı :)Kizlar silik cizgi ppzitif mi oluyor
saol canım benim.söylemediki doktor en cokda ona kızmıstım baktı ultrasondada yumurtan yeni catlamıs suan ilişkiye girsen hamile kalırsın dedi. bu ay gec catlamıs dedi. ama saglıklı olmaz demişti bana. tarlusal iç gelcek aylarda bebi yapın dedi. ya varsa gec döllenme olduysa dedim ozaman ilac icsende gelmez adetin demişti
Canım hayırlısı olsun insaAllah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin. Resim atabiliuorsan adana bide başka test varsa gene yap bakalimPazarteaiye kadar bekleyecwm sonra kan testi yaptiririm ayy cok heyecwnliyim daha once test yapmistim tek cizgi cikmisti bu kez farkli rabbim utandirmaz ins
evet aynen canım. bazıları çocuk düşürmek için kullanıyor diye duyunca korktum zatenTarlusal adet söktürücü ilaç
Banada geçen ay vermişti doktorum içmedim adeti bekledim.ıkı gün sonrada adet oldum.evet aynen canım. bazıları çocuk düşürmek için kullanıyor diye duyunca korktum zaten
Kaç çıktı canım fshçok ilginç yaa ne garip şeyler var duyma sen milleti boşver..bu arada beim LH DEĞİL FSH DEĞERİ YÜKSEKMİŞ
10,7 çıktı 2 ay sonra tekrarlıyalım dedi olmazsa ben öteki ayda yaptırcamKaç çıktı canım fsh
suan o kadar karışığım kı. adetim hiç gecikmezdi. zaten 25ince ella içmiştim birde. aslında öncedende içmiştim ella gecikmemişti. midemde bulanıyorBanada geçen ay vermişti doktorum içmedim adeti bekledim.ıkı gün sonrada adet oldum.
Benimde iki gundur mide bulantim vardi bugun test yaptim ikinci cizgi silik cikti hayirlisi bakalim bekliyoruzsuan o kadar karışığım kı. adetim hiç gecikmezdi. zaten 25ince ella içmiştim birde. aslında öncedende içmiştim ella gecikmemişti. midemde bulanıyor
Canim kacgun gecti adetinBenimde iki gundur mide bulantim vardi bugun test yaptim ikinci cizgi silik cikti hayirlisi bakalim bekliyoruz
Adetin 3. Günü yapıldığın da 10 üzeri çıkması biraz sorun teşkil ediyor.15 üzeri olursa hamileliğe engel diye biliyorum canım.senin sınır da..öbür ay adetin 3. Günü tekrar ölçtür bence tabi adet olursan.10,7 çıktı 2 ay sonra tekrarlıyalım dedi olmazsa ben öteki ayda yaptırcam
Adet gunum yarin ama bugun test yaptim cikti ve bir hafta once ruyamda gormustum hamile oldugumuCanim kacgun gecti adetin
Ayy kuzumm cok saoll bebegimm valla hic bilmiyordum oyle site oldugunuu catlicam meraktannCnm bilemiyorum ben de cok merak ediyosan internette doktorlar sitesi mi tahlil sonuc gibi sayfalar var onlar yorumluyolar oralara gonderip sorabilirsin
en az önce bi gebelik testi aldım gebelik erkense silik bile çıksa gebelik var diyo resim yollarım birazdangenelde pozitif oluyor canım test bozuk değilse. istersen kan ver. daha net olur herşey
adetim 2-6 gün arası gecikmişti. kanda 1.2 çıktı. yinede olabilirmi hamilelik acaba yaBenimde iki gundur mide bulantim vardi bugun test yaptim ikinci cizgi silik cikti hayirlisi bakalim bekliyoruz
inşallah canım artk ne varsa yapcam soğan suyunu hep içtim ben kist vardı çok şükür kistden eser kalmadıAdetin 3. Günü yapıldığın da 10 üzeri çıkması biraz sorun teşkil ediyor.15 üzeri olursa hamileliğe engel diye biliyorum canım.senin sınır da..öbür ay adetin 3. Günü tekrar ölçtür bence tabi adet olursan.
Ben soğan kürüne başlamaya karar verdim.sirkeli suda bekletiyorum.kaynatıp içicem.sen de başlasana faydasını görürüz inşallah
Döllenmeye bağlı geç döllenme de geç belli oluyormuşadetim 2-6 gün arası gecikmişti. kanda 1.2 çıktı. yinede olabilirmi hamilelik acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?