Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

inşallah canım artk ne varsa yapcam soğan suyunu hep içtim ben kist vardı çok şükür kistden eser kalmadı
öbür ay başka doktora da gideceğim 3.günü gtcem bu sefer inşallah şifa olsun bizlere
Aminnnnnnn inşallah canım.hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş.bir de bende kaşıntı başladı.onu da söker inşallah.

adetim 2-6 gün arası gecikmişti. kanda 1.2 çıktı. yinede olabilirmi hamilelik acaba ya
Canm benim de geçen aylarda adet günüm 5 gün geçmişti yaptırdım 1.20 çıkmıştı doktor hamilelik yok dedi.zaten sonra da adet oldm. Bu ay 2 gün geçti 4.07 çıktı şüpheli dedi bekliyorz bir hafta sonra tekrarlayalım testi dedi. Kesin bir şey diyebilmesi için 5 in üstü olması gerekiyormş

inş hayırlısı olsun canım. işte mide bulanmtısı da olunca insan yinede şüphe duyuyo. rabbim hayırlısını versin hepimize inş

Bende ovu testi alım diyorum ama düzensizlik var bende ne zman baslamaliyim bilmiyorum.. Bazen adetim iki ayı buluyor hatta geçiyor bile
dr kontrolune gittin mi çnm hiç 2 ay uzun bi süre bnçe dra git bi sorun yok derse ovulasyon testi al bnçe bnmde düzensizdi ama en fazla 1 hafta geçerdi yani

tebrikler Allah sağlıkla kuağına almayı nasip etsin inşallah çnm kan testi de yaptırdın mı kaç çıktı adet geçti mi
Adet gunum yarin kan testi yaptirmadim pazartesiden sonra yaptiricam silik cizgi cikti ins hamileyimdir ama cok midem bulaniyor hicbisey yiyemiyorum

inş hayırlısı olsun canım. işte mide bulanmtısı da olunca insan yinede şüphe duyuyo. rabbim hayırlısını versin hepimize inş
Amin Can'ım benim de mide bulantım var kasıklarımdan uyuyamıyorm bide ğögüs uçlarım acıyor ve bugün oturduğum yerden başım dönüyordu kendimi hamileliğe hazırladm inş hüsran olmaz

dr kontrolune gittin mi çnm hiç 2 ay uzun bi süre bnçe dra git bi sorun yok derse ovulasyon testi al bnçe bnmde düzensizdi ama en fazla 1 hafta geçerdi yani
Dun gittim canim gebelik testi istedi pazartesi alacam sonucu ona gore söktürücü verecek.ondan sonra da hormon tahlillerimi yaptircam. İnşallah ciddi bir sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…