o zaman tekrar test yaptırıcağımDöllenmeye bağlı geç döllenme de geç belli oluyormuş
Aminnnnnnn inşallah canım.hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş.bir de bende kaşıntı başladı.onu da söker inşallah.inşallah canım artk ne varsa yapcam soğan suyunu hep içtim ben kist vardı çok şükür kistden eser kalmadı
öbür ay başka doktora da gideceğim 3.günü gtcem bu sefer inşallah şifa olsun bizlere
Adetin 10 gün geçerse yaptır bence.yada direk kadın doğuma gito zaman tekrar test yaptırıcağım
Son adetin ne zamndıo zaman tekrar test yaptırıcağım
Canm benim de geçen aylarda adet günüm 5 gün geçmişti yaptırdım 1.20 çıkmıştı doktor hamilelik yok dedi.zaten sonra da adet oldm. Bu ay 2 gün geçti 4.07 çıktı şüpheli dedi bekliyorz bir hafta sonra tekrarlayalım testi dedi. Kesin bir şey diyebilmesi için 5 in üstü olması gerekiyormşadetim 2-6 gün arası gecikmişti. kanda 1.2 çıktı. yinede olabilirmi hamilelik acaba ya
zate kadın doğıma gitmistim canımAdetin 10 gün geçerse yaptır bence.yada direk kadın doğuma git
inş hayırlısı olsun canım. işte mide bulanmtısı da olunca insan yinede şüphe duyuyo. rabbim hayırlısını versin hepimize inşCanm benim de geçen aylarda adet günüm 5 gün geçmişti yaptırdım 1.20 çıkmıştı doktor hamilelik yok dedi.zaten sonra da adet oldm. Bu ay 2 gün geçti 4.07 çıktı şüpheli dedi bekliyorz bir hafta sonra tekrarlayalım testi dedi. Kesin bir şey diyebilmesi için 5 in üstü olması gerekiyormş
dr kontrolune gittin mi çnm hiç 2 ay uzun bi süre bnçe dra git bi sorun yok derse ovulasyon testi al bnçe bnmde düzensizdi ama en fazla 1 hafta geçerdi yaniBende ovu testi alım diyorum ama düzensizlik var bende ne zman baslamaliyim bilmiyorum.. Bazen adetim iki ayı buluyor hatta geçiyor bile
adet döngüsüne göre değişiyo çnm ztn içinde nezmn başlaman gerektiği yazıyo bnm 28-30 değişiyodu bn adet başladıktan 12. gün snra başlıyodum meselaTamam peki o testi ne zman yapmamız gerekio
Kizlar bende hamileyim bugun test yaptim silik cikti
Adet gunum yarin kan testi yaptirmadim pazartesiden sonra yaptiricam silik cizgi cikti ins hamileyimdir ama cok midem bulaniyor hicbisey yiyemiyorumtebrikler Allah sağlıkla kuağına almayı nasip etsin inşallah çnm kan testi de yaptırdın mı kaç çıktı adet geçti mi
Bebek istemiyormuydunuZ
Amin Can'ım benim de mide bulantım var kasıklarımdan uyuyamıyorm bide ğögüs uçlarım acıyor ve bugün oturduğum yerden başım dönüyordu kendimi hamileliğe hazırladm inş hüsran olmazinş hayırlısı olsun canım. işte mide bulanmtısı da olunca insan yinede şüphe duyuyo. rabbim hayırlısını versin hepimize inş
Dun gittim canim gebelik testi istedi pazartesi alacam sonucu ona gore söktürücü verecek.ondan sonra da hormon tahlillerimi yaptircam. İnşallah ciddi bir sorun yokturdr kontrolune gittin mi çnm hiç 2 ay uzun bi süre bnçe dra git bi sorun yok derse ovulasyon testi al bnçe bnmde düzensizdi ama en fazla 1 hafta geçerdi yani
Hayirli olsun darisi basima
Allahım hakkımızda hayırlısını versin. Benim durumdan da şu andaemin değilim ama inşallah gönlümüzden geçen hakkımızda hayırlısıdır ve o bizi bulmuştur.Hayirli olsun darisi basima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?