yuymurtan geç çatladığı için mi sağlıklı olmaz dedi canımsöylemediki doktor en cokda ona kızmıstım baktı ultrasondada yumurtan yeni catlamıs suan ilişkiye girsen hamile kalırsın dedi. bu ay gec catlamıs dedi. ama saglıklı olmaz demişti bana. tarlusal iç gelcek aylarda bebi yapın dedi. ya varsa gec döllenme olduysa dedim ozaman ilac icsende gelmez adetin demişti
Cnm niye yaa sevin bence oluyo diye sukret :)Aha korktuğum başıma geldi 2. çizgi bende de silik çıktı
Cnm niye yaa sevin bence oluyo diye sukret :)
inşallah çnm sen kafana takma yinede herşeyin hayırlısı yinede sonuunu yaz merak ederim snraDun gittim canim gebelik testi istedi pazartesi alacam sonucu ona gore söktürücü verecek.ondan sonra da hormon tahlillerimi yaptircam. İnşallah ciddi bir sorun yoktur
geçtimi ki adetin çnmYok yanlış anlaşılmış olabilirim bnm korktuğum hamilelik değil 2. çizginin silik çıkmasıydı. Net olamıyo ya hani o yoksa şu anda sırıtmakla ağlamak arasındayım
geçtimi ki adetin çnm
Hiç belirtim yok eminim bebek olmadığına canim ama su tahlillerimi yaptirayim bakalım ona gore tedavi sureci başlayacak.. Tabi yazarım taze anne adayı :)inşallah çnm sen kafana takma yinede herşeyin hayırlısı yinede sonuunu yaz merak ederim snra
Cnm silikte olsa hamilelik var demek rahat ol :)Yok yanlış anlaşılmış olabilirim bnm korktuğum hamilelik değil 2. çizginin silik çıkmasıydı. Net olamıyo ya hani o yoksa şu anda sırıtmakla ağlamak arasındayım
ozmn silik olması normal bne bnm 3 gün kala gözle zor görünüyodu hayalet çizgi gbi bne pztsiye dahada çıkar çnm seninki hadi hayırlısıyok geçmedi beklenen adetim pazartesi. zaten p.tesi de tahlile gitcem tirod tiçin gitmişken gebelik içinde yaptırırım
Canim test icin cok erken belirtiler psikolojikde olabilirArkadaslar 9 aylık evliyim ben hiç korunmadım hem eşim korundu 24 aralıkta regli günüm ev ondan sonra hiç korunmadık benım adetıme 6 gun var eczaneden labmen gebelik testi aldım fakat tek cizgi çıktı 2 gündür migde bulantısı kasık ağrısı yaşıyorum sanki regli olacakmışım gibi sizce erkenmi davrandım test için
bende fark ettım ama ınsan merak ediyor bakalım 5 gün sonra geçerse tekrar yaparımCanim test icin cok erken belirtiler psikolojikde olabilir
BU ÇOOK GÜZEL CANIM YA neden korktun besbelli canım olmayınca hiç çıkmıyor ama kan testini ver mutlaka özel hastanede çıkar canım cok sevindim inşallah kanda da çıkr ayrıca çokta silik değil yani
Soğan suyunu içtim canım.sanki adet olcakmışım gibi sızı başladıBU ÇOOK GÜZEL CANIM YA neden korktun besbelli canım olmayınca hiç çıkmıyor ama kan testini ver mutlaka özel hastanede çıkar canım cok sevindim inşallah kanda da çıkr ayrıca çokta silik değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?