Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yuymurtan geç çatladığı için mi sağlıklı olmaz dedi canım

Dun gittim canim gebelik testi istedi pazartesi alacam sonucu ona gore söktürücü verecek.ondan sonra da hormon tahlillerimi yaptircam. İnşallah ciddi bir sorun yoktur
inşallah çnm sen kafana takma yinede herşeyin hayırlısı yinede sonuunu yaz merak ederim snra

Hamile olan arkadaslar sizde de mide bulantisi var mi,bwnim bacaklarimda cok agriyor ins hamileyimdir ya

inşallah çnm sen kafana takma yinede herşeyin hayırlısı yinede sonuunu yaz merak ederim snra
Hiç belirtim yok eminim bebek olmadığına canim ama su tahlillerimi yaptirayim bakalım ona gore tedavi sureci başlayacak.. Tabi yazarım taze anne adayı :)

yok geçmedi beklenen adetim pazartesi. zaten p.tesi de tahlile gitcem tirod tiçin gitmişken gebelik içinde yaptırırım
ozmn silik olması normal bne bnm 3 gün kala gözle zor görünüyodu hayalet çizgi gbi bne pztsiye dahada çıkar çnm seninki hadi hayırlısı

Arkadaslar 9 aylık evliyim ben hiç korunmadım hem eşim korundu 24 aralıkta regli günüm ev ondan sonra hiç korunmadık benım adetıme 6 gun var eczaneden labmen gebelik testi aldım fakat tek cizgi çıktı 2 gündür migde bulantısı kasık ağrısı yaşıyorum sanki regli olacakmışım gibi sizce erkenmi davrandım test için

Canim test icin cok erken belirtiler psikolojikde olabilir

Kizlar bende 31ararlikta asilamam oldu 14.unde testim wardi gitmedim .gebelik Testi yaptım aksam evde.silik çizgi cikti esimde bende bakakaldik . Ignelerin etkisi olabilirmi .silik çizgi cikanlar kizlar kan testleriniz nsl çıktı.

Buda dun gece yaptigim test kizlar
Allahim hepimizin dualarini kabul etsin inşallah

Eklentiler

• 20160115_020800.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 74
bende fark ettım ama insan merak edıyor bakalım 5 gün sonra adetim gecerse tekrar yaparım inşallah nasip

Kızlar bacaklarim çok agrio nie bat 2 gun var hiç agrimaya yerleri agrio Heran adet olcak gibiyim rabbim bu durumda olan hepimize yardım etsin

BU ÇOOK GÜZEL CANIM YA neden korktun besbelli canım olmayınca hiç çıkmıyor ama kan testini ver mutlaka özel hastanede çıkar canım cok sevindim inşallah kanda da çıkr ayrıca çokta silik değil yani
Soğan suyunu içtim canım.sanki adet olcakmışım gibi sızı başladı yumurtlama günüme 2 gün var.sen içmiştin daha önce böyle sancı yapar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…