Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Gece gece guldum arkadaşlar yaa :)) biraz önce canim turşu çekti yedim normalde severim ama hiç bu saatte yememistim. Ne tesadüf ki facede bi video izledim kanal 7 nin dizilerinden bi alıntı. Kız annesine midem bulaniyo diyor. Annesi de yoksa hasta misin diyor. Canim turşu da çekti diyor kız . annesi de vay başımıza gelenler hamilesin diyor :) ben de mi hamileyim yoksa :)))

Hiç unutmam bir gün, bir elim de ayran bir elim de turşu suyu...aman allahım buneee kendimden soğumuştum.bir yudum ondan bir yudum ondan ikinciye hamileydim

Ayni videoyu dun gece ben facete izlemistim ve kahkahalar atmistim gecenin bi saati keske oyle bisey olsada hepimiz hamis kalip tescillemis olsak boylelikle canim

Kizlar benim son adet tarihime gore bat gecikeli saat itibariyle 6 gun oldu . Ama gecen ay ovu testi kullandim ve 20.gunumde daha belirgin cift cizgi yakaladim yumurtalamadan 14gun gectikten sonra regl olunuyorya bu hesaba gorede 1gunum kaldi (biraz karisik oldu kusura bakmayin artik :))))) ) bende suan sanki yumurtluyormusum gbi akinti var losyon gbi akintiyla karisik nedir bu sizce? Dun gece test yaptim varla yok arasi ince bi cizgi cikti ama belli olmuyor resimde.
Gebelik oncesi yumurtlama zamanindaki gbi akinti yasayan varmi hic?

Keşke canim biz yirtiniyoz su hamilelik belirtisi mi bu hamilelik belirtisi mi diye bi tursiyla hemen anladı kadin
Vallaha yaa biz burda cildiralim kadin bi tursudan isi cozsunn
Gecen gun bende sey dusunuyorum bizim bu topige bi medyum gelsede kim hamile kim degil soylese hemencik (kafa gidip kan vermeye calismiyor ama ) delirdim artik iyice

Kizlar gobekteki koyu çizgi hamilelik belirtisi mi sizce? Hamile olsam da 4-5 haftaliktir. Bu kadar erken o koyu çizgi oluşur muydu?

Günaydın kısçelerrr bugün müjdeli haber verenler hadi sevindirin bizi :) benim gibi pazartesi yi bekleyenler çalışmalar için sizlerede bana da sabır versin Rabbim

Üye

YeniKızlar gunaydon moralim cok bozuk dun gece ozel hastaneye gitti gece aadilar kan cumartesi yarim gun sonuc gec cikar dediler bugün baslayere bakicam.bende gece test aldim yine yapayim diye .al bi marka ve yok kadar silik ciHi cikti bellode yoktu yani.c cizgisi bile kirmizi degildi yani. Yok sanirim dedim.ben asilamadan sonra iki tane daha igne yapmistim doktor versi prenly besgün ara ile iko tane vurmuştymonun etkisi varmidir hala belkicikan çizgi igneden dolayimidir. Asilamadan sonra igne olan varmi arkadaslar

Vallaha yaa biz burda cildiralim kadin bi tursudan isi cozsunn
Gecen gun bende sey dusunuyorum bizim bu topige bi medyum gelsede kim hamile kim degil soylese hemencik (kafa gidip kan vermeye calismiyor ama ) delirdim artik iyice
Benim de aklıma şey geldi. Şeker ölçüm aletleri var ya şekerin kaç olduğunu gösteren bide bhcg ölçen bi alet gelistirseler keşke evde olcerdik

kız lar b
Benim de aklıma şey geldi. Şeker ölçüm aletleri var ya şekerin kaç olduğunu gösteren bide bhcg ölçen bi alet gelistirseler keşke evde olcerdik
kız lar benim aralikli kasık arisi mide bulantısı ve çok efedesin ishallik var daha adetime 12 gün var sizce hamilemiyim haaa bide bir ay oldu hayit çayını içiyorum

kız lar bkız lar benim aralikli kasık arisi mide bulantısı ve çok efedesin ishallik var daha adetime 12 gün var sizce hamilemiyim haaa bide bir ay oldu hayit çayını içiyorum
Canim daha çok varmış biraz daha zamn geçsin öyle test yaptır. Benim arkadaşım adetine 8 gün kala öğrendi ama onunki çok erken çıktı herkesin ki böyle olmuyor. İnşallah vardır bebisin

meraba kızlar aranızda yenıyım 21 yasındayım 2 yıllk evlıyım rmlnde duzenlı her ayn 17 sı regl tarhmdr duzenlıdr ynı ama bu ay ayn 13 unde oldm ve dun bıttı mıde bulantım dan cok bas dönmem var sızce neden olur bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…