Hiç unutmam bir gün, bir elim de ayran bir elim de turşu suyu...aman allahım buneee kendimden soğumuştum.bir yudum ondan bir yudum ondanGece gece guldum arkadaşlar yaa :)) biraz önce canim turşu çekti yedim normalde severim ama hiç bu saatte yememistim. Ne tesadüf ki facede bi video izledim kanal 7 nin dizilerinden bi alıntı. Kız annesine midem bulaniyo diyor. Annesi de yoksa hasta misin diyor. Canim turşu da çekti diyor kız . annesi de vay başımıza gelenler hamilesin diyor :) ben de mi hamileyim yoksa :)))
Ayni videoyu dun gece ben facete izlemistim ve kahkahalar atmistim gecenin bi saatiGece gece guldum arkadaşlar yaa :)) biraz önce canim turşu çekti yedim normalde severim ama hiç bu saatte yememistim. Ne tesadüf ki facede bi video izledim kanal 7 nin dizilerinden bi alıntı. Kız annesine midem bulaniyo diyor. Annesi de yoksa hasta misin diyor. Canim turşu da çekti diyor kız . annesi de vay başımıza gelenler hamilesin diyor :) ben de mi hamileyim yoksa :)))
Bende su anda hiç belirti yok hamilelik yönünde bu ilk oldu bakalımHiç unutmam bir gün, bir elim de ayran bir elim de turşu suyu...aman allahım buneee kendimden soğumuştum.bir yudum ondan bir yudum ondanikinciye hamileydim
Ayni videoyu dun gece ben facete izlemistim ve kahkahalar atmistim gecenin bi saatikeske oyle bisey olsada hepimiz hamis kalip tescillemis olsak boylelikle canim
Vallaha yaa biz burda cildiralim kadin bi tursudan isi cozsunnKeşke canim biz yirtiniyoz su hamilelik belirtisi mi bu hamilelik belirtisi mi diye bi tursiyla hemen anladı kadin
Bende cizgi olusmadi adetime 2 gun kala belirtiler basladiKizlar gobekteki koyu çizgi hamilelik belirtisi mi sizce? Hamile olsam da 4-5 haftaliktir. Bu kadar erken o koyu çizgi oluşur muydu?
İnsaalah adetim gecikirse tekrar edicem bakalımAdet günü tekrar yap testi geç döllenme olabilir
Cook güzel çok sevindim allah kucağına aldırsınKizlar bende hamileyim bugun test yaptim silik cikti
Amin canim ins rabbim isteyen herkese nasip etsinCook güzel çok sevindim allah kucağına aldırsın
Benim de aklıma şey geldi. Şeker ölçüm aletleri var ya şekerin kaç olduğunu gösteren bide bhcg ölçen bi alet gelistirseler keşke evde olcerdikVallaha yaa biz burda cildiralim kadin bi tursudan isi cozsunn
Gecen gun bende sey dusunuyorum bizim bu topige bi medyum gelsede kim hamile kim degil soylese hemencik (kafa gidip kan vermeye calismiyor ama) delirdim artik iyice
kız lar benim aralikli kasık arisi mide bulantısı ve çok efedesin ishallik var daha adetime 12 gün var sizce hamilemiyim haaa bide bir ay oldu hayit çayını içiyorumBenim de aklıma şey geldi. Şeker ölçüm aletleri var ya şekerin kaç olduğunu gösteren bide bhcg ölçen bi alet gelistirseler keşke evde olcerdik
Canim daha çok varmış biraz daha zamn geçsin öyle test yaptır. Benim arkadaşım adetine 8 gün kala öğrendi ama onunki çok erken çıktı herkesin ki böyle olmuyor. İnşallah vardır bebisinkız lar bkız lar benim aralikli kasık arisi mide bulantısı ve çok efedesin ishallik var daha adetime 12 gün var sizce hamilemiyim haaa bide bir ay oldu hayit çayını içiyorum
Canı dediğin belirtiler psikolojik olabilir yani bi haftalık gebelik de sanmıyorum mide bulantısı ve baş dönmesi olsun bence test yapkımse yok mu yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?