Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar benim son adet tarihime gore bat gecikeli 6 gun oldu . Ama gecen ay ovu testi kullandim ve 20.gunumde daha belirgin cift cizgi yakaladim yumurtalamadan 14gun gectikten sonra regl olunuyorya bu hesaba gorede 1 gunum kaldi (biraz karisik oldu kusura bakmayin artik :))))) ) bende suan sanki yumurtluyormusum gbi akinti var losyon gbi akintiyla karisik nedir bu sizce? Dun gece test yaptim varla yok arasi ince bi cizgi cikti ama belli olmuyor resimde.
Gebelik oncesi yumurtlama zamanindaki gbi akinti yasayan varmi hic?

Benim de aklıma şey geldi. Şeker ölçüm aletleri var ya şekerin kaç olduğunu gösteren bide bhcg ölçen bi alet gelistirseler keşke evde olcerdik
Aslinda cok mantikli valla yapilamicak sey degil bence kiz ustune dusup bu isin patentini mi alsak ?

Slm kızlar perşembe günü yazmıştım hamilelik belirtilerine benzer belişrtilerim var diye, kasıklarım ağrıyordu, göğüslerim ve göğüs uçlarım garipleşti, bembeyaz kokusuz akıntım var diye, neyse ben doktora gittim kan testi yaptı ama yumurtlamamın üzerinden 5 gün geçtiği için 0 çıktı, hatta kasık ağrım için apandisit bu yarın cerraha gel dedi, tabi gitmedim apandisit olsa duramam heralde, kasık ağrım hahifledi ama diğer belirtilerim devam ediyor...Hamile olmuşsam bile sıfır çıkar mı? heveslenmesemmi ki bilemedim..

Adetine kaç gün var cnm

ne kadar sürdü..yoğunluğu normal adetin gibimiy di?

canım sabah yapsaydın bide keşke..sabah daha net belli olur..silikte olsa varsa çizgi var bişiler demek..

benım kafanı 2 gun adet görmem ve adetımdn 4 gun once olması oldu
Canim bence senin yerlesmesi kanamasi gibi yani hem adet donemine yakin hemde iki gun surmesi ve normalden az olmasi supheleri cogaltiyor bana gore..test yapmadin mi hic ya da kan ver en iyisi zaten adet vaktini gecmis kanda daha net sonuc alirsin ve inseallah yerlesme kanamasidir

Üzülerek geri geldigimi belirteyim kizlar.... 6 aralikta bebegimizin olacagini ogrenmistik.bu hafta bebegimi dusurdum.su an adet kanamasi gibi kanamam oluyor. Kendimi toparlayip insallah yakin zamanda araniza katilicam..

Üzülerek geri geldigimi belirteyim kizlar.... 6 aralikta bebegimizin olacagini ogrenmistik.bu hafta bebegimi dusurdum.su an adet kanamasi gibi kanamam oluyor. Kendimi toparlayip insallah yakin zamanda araniza katilicam..
Çok geçmiş olsun üzülmeyin lütfen ben düşen bebeklere üzülmüyorum çünkü onlar kalitesiz spermden olduğu için düşmese ileride Allah korusun hasta olarak dünyaya gelebilir diye duymuştum, yanlış da biliyor olabilirim tabi...Rabbim inşallah tekrar verir..

Arkadaşlar tekrar merhaba... Ben femara kullanmıştım... Benim Adetime 4 gün var. Fakat aşırı derecede kasık ve bel ağrısı var. Pazartesi gebelik testi yaptıracağım. Sizce gebe olma ihtimalim var mı?

kımse yok mu yaaaaa
Can'ım aynı senin gibi oldum ıkı gün leke geldi adet oldum sandım doktorumu aradım dikkat et yerleşme kanaması olabilir dedı o akan test yaptım pozitif kanda da cıktı cok minik olduğu için haftaya çağırdı doktor dikkat et canım

Gecmis olsun , zor bi durum biliyorum. Umarim en yakin zmnda atlatrsin.. Allah en kisa zmnda yeni bir bebek nasip etsin sana..

Rabbim gonlune ferahlik versin canim bunda da vardir bir hayr elbet bizi bizden daha iyi bilen Rabbim hikmetini de daha iyi bilir..inseallah daha hayirli sorunsuz cok tatli bir bebisin okur uzulme diyemem ama tevekkeltu alellah de huzur bulursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…