Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Üzülerek geri geldigimi belirteyim kizlar.... 6 aralikta bebegimizin olacagini ogrenmistik.bu hafta bebegimi dusurdum.su an adet kanamasi gibi kanamam oluyor. Kendimi toparlayip insallah yakin zamanda araniza katilicam..
Canım benim allah sabır ve şifa versin inşallah. Kendini en kısa zamanda toparlamaya çalış Rabbim sağlık versin yine olur bebişin :)

canım sabah yapsaydın bide keşke..sabah daha net belli olur..silikte olsa varsa çizgi var bişiler demek..
Canim sabahta yaptim enteresan olan sabah bisey cikmamasi biraktim oluruna artik ya cok takmamaya calisicam ne kadar becerebilirsem tabii

Hayırlı akşamlar herkese kızlar idrar renginin hamilelikle bi alakası varmı acaba?

Merhaba arkadaşlar 6 aylık evliyim ve bebek istiyoruz düzenli denememize rağmen olmuyor bir türlü eşimin ailesinden inanılmaz baskı olmaya başladı moralim çok bozuluyor artık iyice kafama takmaya başladım biliyorum kafama takarsam olmaz aslında ama insan etkilenmeden duramıyor karnının altına yastık koymak, iki günde bir ilişkiye girmek yumurtlama zamanına dikkat etmek hep denedik bunları her ay kendimi hamile sanıyorum kasık ağrıları sancılar hissediyorum psikoloik olarak Bana yardım edebileceğiniz başka yollar var mı lütfen gerçekten ümide çok ihtiyacım var kürler yöntemler varsa hepsini deneyebilirim. doktorlar bir yıl dolmadan önemsemiyormuş ama bir yılı bekliycek olursak inanın kayınvalidem beni çıldırtır

Bende 4 aylik evliyim gecen ay doktora gittim doktor bir yildan once olmamasi normal dedi hatta 1 yildan once bicbor mudahalede bulunmam dedi bize cok guzel moral verdi kafana takarsan olmaz oliruna birak iki gun once test yaptim ikinci cizgi silik cikti pazartesiye kadar adet olmazsam kan testi yaptaracam rabbim nasip ederse olur kayincalideni takma

Can'ım benim sıkma canını.kayınvalidenlere söylemeden bir doktora görün bence hormonlarına baktır

Moral çok önemli işte ne güzel inşallah pozitif çıkar testin iyi bir doktora denk gelmek de çok önemli sana açıklaması rahatlatması bile sebep olmuş olabilir. bende mi gitsem acaba doktora daha önce hiç kadın doktoruna gitmemiştim biraz korkuyorum aslında

Can'ım benim sıkma canını.kayınvalidenlere söylemeden bir doktora görün bence hormonlarına baktır

zaten eğer gidicek olsam asla söylemem ona kadın doğuma daha önce iç gitmedim muayeneden biraz korkuyorum utanıyorum da. ama ilgilenir derseniz gidiyim çünkü bir yıldan önce geri gönderiyorlarmış diye duymuştum.şimdilik kayınvalideme istemediğimizi söyledim maddi olarak hazır değiliz dedim bu defa da çocuk kısmetiyle gelir yok herşey para değilmiş yok devlet hastanesi daha iyiymiş filan diye göndermeler yapıyor ha bire beklenti içinde olmasın diye söylediklerim daha da beter bela oldu başıma.

Canim muayene hic zor deil bayan doktora git gercekten cok rahatlarsin benim rahmime bakti hormon testi yapti hersey normalmis rabbim nasip eder ins

Canim bende 5 aylık evliyim yarın geliyor Kayinvalidem hergun baskı yapacak eminim ama ben düşünmüyoruz diyorum olmadığını soylesem bir suru laf çıkar.. Doktora gidip hormon tahlillerimi ve ona gore de tedavi başlatmayı düşünüyorum canim. Ona gore kurlere baslicam.. Sen de öyle yapabilirsin tabi bu benim fikrim

Ablam da olmayınca evliliğinin 3 . ayında gitti ona da söylemişler aynı şeyi 1 yıl dolmadan bakmayiz diye ama o ısrarla istedi . klomen kullandı bir kaç ay yine olmayınca hsg çektirdi ve 2 ay sonra hamile kaldı canim . bu arada enişte de doktora gitti onda da küçük bi problem vardı o da tedavi gordu. Tam bir yıl dolunca hamile oldu ablam.. Yanı doktorları bosverelim bi an önce tedaviye baslamk lazim

Merhaba aynı bende 6 aylık evliyim bekliyorum yine bu ay.Bence umudumuzu hiç yitirmeyelim bende tahlillerimi yaptırdım birşey çıkmadı ama jinekolojik muayene kaldı çekiniyorum bu ayda olmazsa muayeneye gideceğim:)

kızlar benim kafama şu takıldı..rahim içi ultrasonla tüpler tıkalı mı değil mi anlaşılmaz mı?illa film mi çekilmesi lazım?

Canm sen
Canım sen çocuk eşim çok çocuk istiyor de bide valla ben 4 aylık değil 9 aylık evliyim demiştm yoksa ilgilenmiyorlar bide eşim çok istiyor dedim özel e gitmiştm zaten bir arkadaşmla eşime bile söylemedim çok şükür bir şey yok dedi 5 aylık evliyim çok şükür hamileyim çok iyi anlıyorm seni

Yaa bu kaynanalar bir cicim ayı yaşatmıyor haa bizimki de dedi de bir ara eşim bu konuda çok hassas olduğmu bildiği için biz şuan istemiyorz dedi bide ikimizde şuan üniversite okuyorz

Kizlar merhaba bende 3yillik evliyim 2.asilamami yaptirdim bekliyorum.umarim tutmustur psikoloji cok bozuluyor birde cevre baskisi ekleniyor allak bullak oldum.asilama yaptiran varmi baska aranizda?

Kizlar merhaba bende 3yillik evliyim 2.asilamami yaptirdim bekliyorum.umarim tutmustur psikoloji cok bozuluyor birde cevre baskisi ekleniyor allak bullak oldum.asilama yaptiran varmi baska aranizda?
Canım ben aşılama yaptırmadım ama burda yaptıran bi arkadaşın ki tutmamıştı benim de çevrende genel duyduğum aşılama çok başarılı sonuçlanmıyo onu. Yerine direk tüp bebek tedavisi olmak maddi ve manevi daha olumlu oluyo hemde zaman kaybetmiyorsun. İnşallah seninki tutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…