tamam sağol canımmEvet canim film cekilmesi lazim
Evet canim cokta umut baglamamak gerek.allahim isteyen herkese anne olmayi nasip etsin aratmasin bizlere cok zorCanım ben aşılama yaptırmadım ama burda yaptıran bi arkadaşın ki tutmamıştı benim de çevrende genel duyduğum aşılama çok başarılı sonuçlanmıyo onu. Yerine direk tüp bebek tedavisi olmak maddi ve manevi daha olumlu oluyo hemde zaman kaybetmiyorsun. İnşallah seninki tutmuştur
Cnm yumurtlama akıntısı bu zamanları iyi değerlemdirinkızlar lavoboya gittiğimde baya uzun ip gibi bir akıntı keldi klozete ilk kez böyle birşey görüyorumm..incecik ve uzunn kıvrılmış hiç böyle birşeyle karşılaşan oldu mu aranızda..
Canım gebelik belirtileri herkes de farklı ama seninki ona benziyo ama test de daha çıkmamış olabilir bemce adete yakın kan tesiti yaptır kesin çıkar. Bu arada burda seninkine belirgin belirtiler yaşayıp hamile olmayan çok arkadaş da oldu bemce çok bel bağlama test olmadan :)Selam arkadaşlar
Bende bu ay supheleniyorum daha önce ki Aylardan farklı belirtiler oldu. Adete 10 gün kala fln kahverengi lekelenmem oldu camasirimda farkettim cakiltası büyüklüğünde bir lekelenmeydi. Bu lekelenmeden sonra sağ kasigimda batmalar başladı 2 gün şiddetli oldu sonra hafifledi ama hala ara ara sağ kasık ağrısı devam ediyor. . Göğüslerim baya bi sis uçları büyüdü damarları beliginlesti adetten baya önce hassaslasti.gene adetten 1 hafta kadar once 2 gün kadar beyaz yapışkan akintim oldu. Midem bulanıyor basım dönüyor aşırı gazliyim ufacık bişey de yesem Gaz yapıyor. Adetim 24 ila 28 gün arasında oluyor genelde bugün 24. Günü geçen hafta çarşamba erken testlerden ve normal testlerden yaptım negatif çıktı. Bu belirtilere ne dersiniz test te yapmak istemiyorum bir kaç gün daha olmazsam yapmak istiyorum... Bu belirtiler kesin hamilelik belirtileri midir . Beni şüphelendiren kahverengi lekelenme ve özellikle tek taraflı sag kasık batmasi oldu.
Canım gebelik belirtileri herkes de farklı ama seninki ona benziyo ama test de daha çıkmamış olabilir bemce adete yakın kan tesiti yaptır kesin çıkar. Bu arada burda seninkine belirgin belirtiler yaşayıp hamile olmayan çok arkadaş da oldu bemce çok bel bağlama test olmadan :)
evet canım özellikle yumurta akı gibi olan akıntı yumurtlama belirtisiArkadaşlar ayın yirmibesinde adet olmammmm lazım geçen hafta şiddetli bel ağrısı yaşadım bugün de tuvalete gittim yumurta akiiiii gibi sıvı vardı ve yine belimmmm çok ağrıyor adete az kalmışken yumurtlama olurmuki
18. Gun belirgin canım ondan bigün sonra yi degerlendirseydin keşke .ama iki defa belirgin olmuş ya 2 defa yumurtladin ya da test de bi sıkıntı varArkadaşlar bu ay ilk defa test yapıyorum. Adet döngüm 28, Fotoğrafı yorumlayabilir misiniz? 2 gündür test yapmayı bıraktım. Sizce durum nedir? Bu günlerde akıntım çok ve kasık ağrılarım oluyor. Bat a 3 gün varEki Görüntüle 1747384
Teşekkürler yorumun için
İşte benim de kafamı karıştıran bu.. 18den önce ve sonra değerlendirdik ama testlerde çift birkaç yerde var. kafamı karıştırdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?