Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynı şey bende de var tatlım ya adetim 6gun gecikti ondan mi acep

Adet döngün kaç gün? Bazen yumurtlama farklı günde olabiliyormuş..ve birden fazla yumurtlama da söz konusu olabilirmiş... ve yumurtlama adet belirtilerine benzediği için değerlendirmeye çalış devam ederse de test yap veya doktora git derim

26-28 günde bir adet oluyorum telefonumda bir takvim var ona göre 23ünde hastalanmam lazım ki gerçekten çıkıyor dediği günler. 6gün kaldı yani adetime.

Çok sağolun kızlar. Daha beklenen adet günüm yarın ama belirtilerim çok fazlaydı cuma akşam ctesi.sabah test yaptım yollamıştım silikbiraz ama pozitifti bugünde kan verdim işte. Daha çol küçük biz biraz erken öğrendik. 2-3 Hafta sonra kese vs için doktoruma gitcem. Burda yazılan belirtilerin hepsi bende vardı.
Kasıklarda ağrı
Kabızlık
Gaz
Göğüslerde hassasiyet
Akıntılar
Sürekli açlık hissi
Hafif mide bulantısı
Biraz asabiyet

Canım kaç çıktı HCG

akıntın ne zamandır var canım? benim bat 24-25 aralık..hiç akıntım felan yok:S

Bazen farklı tarihlerde olabiliyor. Ovulasyon diye düşünmezsen kan testi yaptırmak doğru olabilir

Bilmem ki ben ovulasyon belitilerimi de anlayamıyorum açıkçası evlenmeden önce hiç dikkat etmezdim bilmezdim ovulasyon nedir filan şimdi de bi türlü dinleyemiyorum vücudumu telefonumdaki programa göre bakıyorum ovulasyondan beş altı gün önce başlayıp düzenli 2günde bir birlikte oluyoruz işte.. test yaptırmaya da çekiniyorum açıkçası en azından bir gün geçse koşa koşa gidip yaptırırım ama. bir de şu anda kayınvalidemin evindeyiz duyar anlar filan ağzına laf vermeye korkuyorum

Kuzum cuma idrar yaptım sonuç resimdeki gibi çıktı dün sabah kan testinde 1,2 çıktı geç döllenme dır inşallah diye ümit ediyorum

1.2 nasıl peki sonuç olarak kaç çıkınca hamile olunuyor? testte iki tane çizgiyi görebiliyorum ben sağdaki çok net soldaki daha silik ama çok belli

teşekkür ederim cevabın için:) kaç gün önce hissetmeye başladın acaba benimde 6gün var adetime kabızlık akıntı kasık batması gaz ve malesef kayınvalidem yüzünden kendi içimde yaşadığım fazlasıyla sinir bozukluğum var

akıntın ne zamandır var canım? benim bat 24-25 aralık..hiç akıntım felan yok:S
Benim akıntım hiç kesilmedi nerdeyse o dediğiniz şeffaf yumurtlama akıntısını yumurtladıktan sonrakı rakı beyazı akıntısını hep yaşadım şu dönem daha fazla akıntım günlük ped kullanıyorum

ben 10 günden fazladır yaşıyorum bu durumu.
Seni gaza getirmek istemem ama kimseyi umursama eşine burda büyük rol düşer ben 3 yıllık evliyim kayın validem peder tek kelime etmedi çünkü eşim sakın ha sıkıştırmayacaksınız dedi daha evlendiğimiz zaman. Salla onları herşeyi bilmek zorunda değiller

bu ayda bişi yok desene..ağlancak halime gülüyorum artıkk:) bende sarımsı bir akıntı geldi sadece bir kere bir daha da bişi gelmedi..sen bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alıırsın inşallah canım..darısı bizee..

inan umursamamaya çalışıyorum ama çevremizde de o kadar çok evlenir evlenmez hamile kalan var ki sürekli bir yerlerden lafı döndürüp getiriyor. eşim çok iyi sağ olsun aslında düşünmüyoruz dedik o daha erken dedi filan ama umursamıyor ki çocuk gibi resmen isterim de isterim. ailedeki çocukları filan tembihliyo heralde hepsi benden bebek istiyo
eğer 10gündür hissediyorsan ben 6gün kala bunları hissediyorum belki ufak da olsa bi ihtimal vardır inşallah.
inan kendim için eşim için ailemiz için çok çok istiyorum ayrı ama bazen öyle bi anıma geliyor ki artık tek derdim kayınvalideme söyliyim şu mutlu haberi veriyim diye dua ediyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…