Amin. Sıkmayın kendinizi Rabbim hayırlısını versin hepimizebu ayda bişi yok desene..ağlancak halime gülüyorum artıkk:) bende sarımsı bir akıntı geldi sadece bir kere bir daha da bişi gelmedi..sen bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alıırsın inşallah canım..darısı bizee..
Canım benim döngüm 28, doktor bana 10-17 arası mutlaka ilişki önerdi, ancak okuduklarima göre adetten sonra yumurtlama geciren de var, adete yakın olan da.. ama yumurtlama ağrısı adetle hemen hemen aynı, ardından da normalde akıntı olur. Ağrılar sonra geçer, döllenme olursa da zaten adet günü falan genelde anlaşılır veya tutunma kanaması belli edebilir. Tabi her şeyden önce umarım her hangi sebeple hasta değilsindir,üşütme falan da bunlara sebep olabiliyormuşBilmem ki ben ovulasyon belitilerimi de anlayamıyorum açıkçasıevlenmeden önce hiç dikkat etmezdim bilmezdim ovulasyon nedir filan şimdi de bi türlü dinleyemiyorum vücudumu telefonumdaki programa göre bakıyorum ovulasyondan beş altı gün önce başlayıp düzenli 2günde bir birlikte oluyoruz işte.. test yaptırmaya da çekiniyorum açıkçası en azından bir gün geçse koşa koşa gidip yaptırırım ama. bir de şu anda kayınvalidemin evindeyiz duyar anlar filan ağzına laf vermeye korkuyorum
inan umursamamaya çalışıyorum ama çevremizde de o kadar çok evlenir evlenmez hamile kalan var ki sürekli bir yerlerden lafı döndürüp getiriyor. eşim çok iyi sağ olsun aslında düşünmüyoruz dedik o daha erken dedi filan ama umursamıyor ki çocuk gibi resmen isterim de isterim. ailedeki çocukları filan tembihliyo heralde hepsi benden bebek istiyo
eğer 10gündür hissediyorsan ben 6gün kala bunları hissediyorum belki ufak da olsa bi ihtimal vardır inşallah.
inan kendim için eşim için ailemiz için çok çok istiyorum ayrı ama bazen öyle bi anıma geliyor ki artık tek derdim kayınvalideme söyliyim şu mutlu haberi veriyim diye dua ediyorum artık
Kayınvaliden için doğurma kendin için doğur bu çocuğun terbiyesinden sağlığıma herşeyiyle sen sorumlusun ve en yfak bi sıkıntıda sana dert olacak o yüzden ben çok isteyen kendi doğursun demiştim kendi anneme. Bnm çok yapamadığım bişey ama şu dünyada başkalarını mutlu etmeye çalışmak çok büyük lüks. Ne yapıyosan ve yaşıyosan önce kendin sonra zaten seni sevenler öyle mutlu oluyo eşin sana destek olduğu sürece he de geç sallainan umursamamaya çalışıyorum ama çevremizde de o kadar çok evlenir evlenmez hamile kalan var ki sürekli bir yerlerden lafı döndürüp getiriyor. eşim çok iyi sağ olsun aslında düşünmüyoruz dedik o daha erken dedi filan ama umursamıyor ki çocuk gibi resmen isterim de isterim. ailedeki çocukları filan tembihliyo heralde hepsi benden bebek istiyo
eğer 10gündür hissediyorsan ben 6gün kala bunları hissediyorum belki ufak da olsa bi ihtimal vardır inşallah.
inan kendim için eşim için ailemiz için çok çok istiyorum ayrı ama bazen öyle bi anıma geliyor ki artık tek derdim kayınvalideme söyliyim şu mutlu haberi veriyim diye dua ediyorum artık
Hayirli olsunnnKızlar kan testi yaptırdım bugün tahmini 3 haftalıkhamileyim :)
Canım benim döngüm 28, doktor bana 10-17 arası mutlaka ilişki önerdi, ancak okuduklarima göre adetten sonra yumurtlama geciren de var, adete yakın olan da.. ama yumurtlama ağrısı adetle hemen hemen aynı, ardından da normalde akıntı olur. Ağrılar sonra geçer, döllenme olursa da zaten adet günü falan genelde anlaşılır veya tutunma kanaması belli edebilir. Tabi her şeyden önce umarım her hangi sebeple hasta değilsindir,üşütme falan da bunlara sebep olabiliyormuş
Kayınvaliden için doğurma kendin için doğur bu çocuğun terbiyesinden sağlığıma herşeyiyle sen sorumlusun ve en yfak bi sıkıntıda sana dert olacak o yüzden ben çok isteyen kendi doğursun demiştim kendi anneme. Bnm çok yapamadığım bişey ama şu dünyada başkalarını mutlu etmeye çalışmak çok büyük lüks. Ne yapıyosan ve yaşıyosan önce kendin sonra zaten seni sevenler öyle mutlu oluyo eşin sana destek olduğu sürece he de geç salla
amin darısı isteyen herkese Allahın izniyleHayirli olsunnn, allah saglikla kucagina almayi nasip etsinn insallahh
Oooo kursa bnmki kurar tek çocuk öyle kolay değil o işler. Sen biraz rahatlatmaya çalış kendini. ben bu işin ehli değilim ama stres te bu işe engel.işte gelenek görenek adet aile terbiyesi derken bişey diyemiyo ki insan büyüklerinehayır birde farklı şehirlerdeyiz çocuğu doğru düzgün göremiycek bile aslında tabi bizim ee kamp kurmazsa bazen cidden korkuyorum gelecekten:/
Oooo kursa bnmki kurar tek çocuk öyle kolay değil o işler. Sen biraz rahatlatmaya çalış kendini. ben bu işin ehli değilim ama stres te bu işe engel.
kesinlikle dikkat etmelisin. Kayınvaliden boşluktan da size sarmış olabilir. Sen eşinle anlaşırsan o orta yolu bulur ne zmn müsait olursan o zmn çağırırsın. Biz öyle yapıyoruz. Senden sağlığından değerli değil hiç birşey.ben biraz stresli bi insanım zaten iyice delirtti beni bu aralar benim de kayınpederim vefat etti kızıyla kalıyor gelmek istiyor bize hatta bu aralar..şu birkaç hafta geçsin yoğunluğumuz azalsın inşallah daha dikkat edicem kendime bebeğim olucak olsa zarar bile verebilirim ben ona bu ruh halimle zaten
kesinlikle dikkat etmelisin. Kayınvaliden boşluktan da size sarmış olabilir. Sen eşinle anlaşırsan o orta yolu bulur ne zmn müsait olursan o zmn çağırırsın. Biz öyle yapıyoruz. Senden sağlığından değerli değil hiç birşey.
Mrb, son adet günün ne zmndı acaba ? Söylediğin belirtileri bnde yasadım cnm adetımden 15 gün snra flan..Merhaba kızlar. .. 13 aydır deniyoruZ.bizimde olmuyor nedensiz. Doktora gittik.eşimle bir sorun yok ama stres yaptigim icin belki de. etraftan sormaya başladılar devamli .3 yıllık evliyiz. Ama 2 seneye yakın miranovà kullandım. Aylardır ağlıyorum her hastalandigimda. Psikolojim çok kötü . Hastalığımâ daha 10 gun var ama bu sefer sanki belirtiler var gibi. size de danışmak istedim belki aranızda yaşayanlar vardir
. Adet bitiminden beri hep bi kasik agrisi ve göğüs agrisi var.goguslerim büyüdü ve ucu biraz renk değiştirdi gibi. Devamlı adet olcakmisim gibi kasik ağrım var. Bagirsak hareketlerim her zamankinden farklı
.bu kadar erken adet belirtisi olamaz diye düşünüyorum yardimci olur musunuz?
Bunlar hassas dönemler onun durumu belki daha zor hayat arkdaşıydı sonuçta. Ama onun stresini de sen bu kadar üstünde taşıma sonuçta bak neleri etkiliyo. Bu günler geçecek emin ol. Inşallah hayırlı mutlu haberler alırsın tez zamanda.eşini yeni kaybett sayılır iki yıl oluyor o yüzden morali bozuk çok da naz yapıyor eşimekıyamıyo tabi haklı olarak eşim bende bişey diyemiyorum ki özel bi durum olduğu için bakalım geçicek inşallah bu günler..
Bunlar hassas dönemler onun durumu belki daha zor hayat arkdaşıydı sonuçta. Ama onun stresini de sen bu kadar üstünde taşıma sonuçta bak neleri etkiliyo. Bu günler geçecek emin ol. Inşallah hayırlı mutlu haberler alırsın tez zamanda.
Allah yar ve yardımcın olsun, umarım senden de güzel haberi alırız. Ayrıca hiçbir şey senden önemli değil, olacağı varsa zaten bir şekilde oluyor, tabi bu arada üşütmemeye bak, kendini ve yüreğini sıcak tut. Doktorlar genelde onerir: Gebeliğe destek takviyeyi, mesela folik asit gibi. İlk firsatta da ayrıntılı kan tahlili yaptırman faydana olabilir. Mutlu ol inşallah:) hiçbir şeyi de içine atıp psikolojini bozma, hiç yoktan burda Paylaş, bu ortam sana iyi gelebilir böyle zamanlarda.. ☺üşütmüş de olabilirim aslında:/ ev taşıyoruz çünkü çok işler yaptım bu ay soğukta da uğraştığım oldu tabi. bundan sonra daha dikkat edicem kendime yok o ne demiş yok evi temizle kayınvalidene yardım et annene yardım et çalış derken inan hiç bişey hissetmiyorum ben ne akıntımı fark ediyorum ne başka bişey bitek bu belirtilerim oldu işte ama haklısın hatta büyük ihtimalle üşütmüşümdür ben
canım çok benzer durumdayız..bende 3.5 yıllık eliyim 6-7 aydır istiyoruz..ama bunu insanlara anlatamazsın tabi..etraftaki sorulardan bunaldım daraldım..en yakın arkadaşlarımla bile görüşesim yok artık..2-3 aydır her adetim de aynen sen gibi yıkıldım bende..ama bu ay biraz daha rahatım..hiçbir şey sağlığımzdan önemli değil..bir vakti var demek Allahtan iyisini bilemeyiz..Merhaba kızlar. .. 13 aydır deniyoruZ.bizimde olmuyor nedensiz. Doktora gittik.eşimle bir sorun yok ama stres yaptigim icin belki de. etraftan sormaya başladılar devamli .3 yıllık evliyiz. Ama 2 seneye yakın miranovà kullandım. Aylardır ağlıyorum her hastalandigimda. Psikolojim çok kötü . Hastalığımâ daha 10 gun var ama bu sefer sanki belirtiler var gibi. size de danışmak istedim belki aranızda yaşayanlar vardir
. Adet bitiminden beri hep bi kasik agrisi ve göğüs agrisi var.goguslerim büyüdü ve ucu biraz renk değiştirdi gibi. Devamlı adet olcakmisim gibi kasik ağrım var. Bagirsak hareketlerim her zamankinden farklı
.bu kadar erken adet belirtisi olamaz diye düşünüyorum yardimci olur musunuz?
Ya anneler hep böyle sanırım, 5yasındakı dier torunun gürültüsüne dayanamıyorlar. Ama hep bebek istiyorlar. :) oyuzden yapcak bisi yok cnm.. kayinvalidem arada soyler bize ama inan halalar ,teyzeler, yengeler ondan daha fazla soruyo bana, gülümsüyorum sadece hayırlısı diyorum... bunun icin canını sıkma , kayınvaliden söledğinde insallah annecim hayırlısı de... ınsallah hamilesindirr:)inan umursamamaya çalışıyorum ama çevremizde de o kadar çok evlenir evlenmez hamile kalan var ki sürekli bir yerlerden lafı döndürüp getiriyor. eşim çok iyi sağ olsun aslında düşünmüyoruz dedik o daha erken dedi filan ama umursamıyor ki çocuk gibi resmen isterim de isterim. ailedeki çocukları filan tembihliyo heralde hepsi benden bebek istiyo
31 aralık yılbaşı gecesi hastalanmistim. Siz hamile misiniz acaba?Mrb, son adet günün ne zmndı acaba ? Söylediğin belirtileri bnde yasadım cnm adetımden 15 gün snra flan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?