- 6 Eylül 2015
- 169
- 78
- 98
- 38
Insalah. gerçekten insanların konuşmasından bıktım. Bebekli ortamlardan uzak durmaya çalışıyorum . 30 yaşındayım artık gecikmek te istemiyorum anne olmak için. Aylardır bazı belirtiler yaşıyorum da..bu ay göğüslerimde tuhaflık dikkatimi çekti. Paylaşmak istedim. Umarım isteyen herkes hamile kalır. . Allah bize bu duyguyu yasatsincanım çok benzer durumdayız..bende 3.5 yıllık eliyim 6-7 aydır istiyoruz..ama bunu insanlara anlatamazsın tabi..etraftaki sorulardan bunaldım daraldım..en yakın arkadaşlarımla bile görüşesim yok artık..2-3 aydır her adetim de aynen sen gibi yıkıldım bende..ama bu ay biraz daha rahatım..hiçbir şey sağlığımzdan önemli değil..bir vakti var demek Allahtan iyisini bilemeyiz..
belirtilerine gelince aslında hepsi hamilelik belirtisi..ama hemen adetten sonra başlaması tuhaf geldi..çünkü yumurtmala ve ilişki olcak ki belirtiler olsun..ama en iyi sen tanıyorsundur vücudu inşallah bu ay güzel haber alırsın canım..
Canim sen bence kan tahlili ver testle falan ugrasma hem 5 gun gecikmen var hemde hamilelik belirtilerini baya baya yasiyorsun..daha oncelerde adetinin gecikme durumu yoksa hamis olabilirsinMrb kızlar ben de aranıza yeni katıldım yazılanları okudum az önce kahverengi leke dışında dier yazılan tüm belirtiler varkarnımın alt kısmında ağrı, aşırı yemek yeme, arada mide bulantısı baş dönmesi, renksiz akıntı, göğüslere ağrı filan hepsi var. Adetim de 5 gün gecikti eğer hamileysem gebelik testinde çıkar mı acaba meraktan uyuyamıyorum günlerdir
Evet öyle yaptım az önce kan verdim yarın öğleden sonra çıkcak sonuç ama yine de yarına kadar dayanamayıp erken hamilelik testi aldım :) ama kan testinin sonucunu bildiririm size. Bi de doktor çok sakin geldi bana hamile deilsin der gibiydi ya da ben mi artık herşeyden nem kapıyorum :)Canim sen bence kan tahlili ver testle falan ugrasma hem 5 gun gecikmen var hemde hamilelik belirtilerini baya baya yasiyorsun..daha oncelerde adetinin gecikme durumu yoksa hamis olabilirsin
bende batma sadece 2-3 gun ara ara surdu bıttı ama bel agrısı oluyor zaman zaman korkuyorum hastalanırım dıye bebek yoktur dıyeaynı tarıhlerde ögrenıcez aynı belırtıler bende de var ılk deneme umarım olur ::)
Evet tatlim oyle demişti bu ay da hasta olmadim daha. Idrar yaptm bugun olumsuz 2 gun geçti. Adet sancisi cekiorm ama olmuyoryuymurtan geç çatladığı için mi sağlıklı olmaz dedi canım
çok yeniyse çıkmaya bilir canımYaa arkadaşlar ben adetim geçtikten 2 gün sonra yani geçen çarşamba kan tahlili yaptım betahcg 4.07 çıktı şimdi adetim den 1 hafta geçti idrar testi yaptm negatif çıktı delirecmmm yaa bir şeyler söyleyinn ağlamak üzereyim resmen
Hayirlisi olsun doktorlarin sakin olmasi gerek canim yoksa herkese umit vermis olurlar bu da iyi olmaz malum..ama ne olursa olsun sen pozitif dusunEvet öyle yaptım az önce kan verdim yarın öğleden sonra çıkcak sonuç ama yine de yarına kadar dayanamayıp erken hamilelik testi aldım :) ama kan testinin sonucunu bildiririm size. Bi de doktor çok sakin geldi bana hamile deilsin der gibiydi ya da ben mi artık herşeyden nem kapıyorum :)
merhaba Senem ;valla bn ilkini normalle yaptım snra erken ama normal de al erken de bazen erken olanları çok hassas olduğu için yanıltıyo diyolar ama bn işimi garantiye alıp ikisinden de yaptm
Allah yar ve yardımcın olsun, umarım senden de güzel haberi alırız. Ayrıca hiçbir şey senden önemli değil, olacağı varsa zaten bir şekilde oluyor, tabi bu arada üşütmemeye bak, kendini ve yüreğini sıcak tut. Doktorlar genelde onerir: Gebeliğe destek takviyeyi, mesela folik asit gibi. İlk firsatta da ayrıntılı kan tahlili yaptırman faydana olabilir. Mutlu ol inşallah:) hiçbir şeyi de içine atıp psikolojini bozma, hiç yoktan burda Paylaş, bu ortam sana iyi gelebilir böyle zamanlarda.. ☺
Canım az önce erken gebelik testi yaptım ikincisi de çok belirgin olmak üzere çift çizgi çıktıHayirlisi olsun doktorlarin sakin olmasi gerek canim yoksa herkese umit vermis olurlar bu da iyi olmaz malum..ama ne olursa olsun sen pozitif dusunbebis uzun yolculuguna baslamistir inseallah
normalde olur diyolar ben adetten 2 gun öne yaptırdım 32 ydi hamilesin ama belli olmaz bazen kimyasal gebelikte oluyo dedi tabi bnde moral sıfır ama çok şükür değer yükseldi dayanamıyosan yaptır bne birşey kaybetmezsin ama kan testi için bile erken seninki çnm (insan dayanamıyo biliyoruummerhaba Senem ;
acaba kan testınde 7 gun once bellı olur mu adet tarıhınden bılgın var mıdır ?
sen adetin bitiminde başladın sanırım ilişkiye geleçek adete bukadar varken göğüslerin şişmesi yumurtlamayada işaret olabilir çnm bnm öyle oluyodu çünkü test yapma ztn daha erken bnçe bu haftayıda gün aşırı geçir garanti olsun inşallah snrada güzel haberlerini alalımmarkadaşlar merhaba..
bir şey öğrenmek istiyorum. adet tarihimin son günü 7 ocak o günden beri gün aşırı ilişki oldu. dün akşam göğüslerimin ucu acımaya başladı. acaba mı dedim ? böyle erken belirti yaşayan var mı ? bugun daha çok sancı var dokunduğumda acıyor uç tarafları. bir de kasıklarım ağrıyor hafif hafif.. hesaba göre 10 gün falan oldu korunmuyoruz. böyle belirti yaşayan var mı ? test yapmak istemiyorum üzülürüm diye. daha adetime 2 hafta var. adet öncesi oluyordu göğüslerimde hassasiyet ama bu çok erken değil mi ? yorumlarınızı bekliyorum .( bu arada ilk denememiz. )
ama normal zamanlarda göğüslerimde böyle bir tepki olmuyordu..ilişkiden sonraki günler göğüsler hassaslaşabiliyormuş bi yerde okumuştum. döllenme olmuş olamaz mı acaba .. karışık duygular içerisindeyim.. allah isteyen herkese versin inşallah.sen adetin bitiminde başladın sanırım ilişkiye geleçek adete bukadar varken göğüslerin şişmesi yumurtlamayada işaret olabilir çnm bnm öyle oluyodu çünkü test yapma ztn daha erken bnçe bu haftayıda gün aşırı geçir garanti olsun inşallah snrada güzel haberlerini alalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?