Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Selam arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Göğüslerinde iğne batması gibi his yaşayan var mı? Sanki içerden damarlarımı çekiyorlarmış gibi (

bnm de olmuyodu öneden taaaaki bebek isteyene kadarinsan daha bi ineliyo kendini gerçi adet döngün uzun değilse belki döllenme olmuştur çnm bnm bu ay öyle oldu mesela yumurtlama testi yapıyorm bn pozitifi gördükten snra hiç inmedi göğüslerim bu ay hamile kalmişim meğersem şimdi dahada çok aıyo hayırlısı inşallah hepimiz için

adetim 28 günde falan oluyor. inşallah olmuştur ya :)

benim de öyle arkadaşım. en son ne zaman adet oldun ?
1 ocak sat. Bugün doktora gittim endometrium 8 mm dedi. Her şey normal dedi. Hamilelikle ilgili birşey söylemedi. Ağrı hep olurdu ama bu tür çekilmeler olmazdı. Senin son adet tarihin ne zmndı?

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Göğüslerinde iğne batması gibi his yaşayan var mı? Sanki içerden damarlarımı çekiyorlarmış gibi (
VALLA CANIM BENİM GÜNLERDİR GÖĞÜSLERİM ANORMAL DURUMDA UÇLARI FALAN BELİRGİNLEŞTİ, HAMİLELİĞE DAİR DİĞER BELİRTİLERDE VAR SANKİ AMA YUMURTLAMADAN 5 GÜN SONRA kan testi yaptım sıfır çıktı..belirtiler devam ama adetimede daha var...bakalım gecikirsem yine tekrarlıycam...Evliliğimde çok yeni ama istiyorum da hani :)

Kızlar attim bitti dün bugün çalışmalara başlayacağız ovulasyon testi yaptım az önce t silik çıktı bayağı ama yinede bir çizgi vardı olsun boş geçmemek lazım :)

Yumurtlama belirtileri canım

5 gun geciktiyse gebelik olması muhtemel. Ama kahverengi leke genelde döngünün baslicagini gosteriyomuş ama vücudumuzu çok dinlemememiz lâzım.ben resmen hasta oldum artik
Benimde aynı adetten birkaç gün önce hep olurdu ama bu sefer çok önceden başladı ve büyüdüler aciyo da. İnşallah bu ay kalmisiz dir. Yine hüsran olmaz..

Bugün yumurtlama günüm olması gerek ama hala belirtileri gelmedi adettin bittiği hafta korunmadık.sonra korunduk.kaç gündür kocaya pas vermiyorum.herşeyi bugüne sakladım.dayanamayıp korunmasın diye ama yumurtlamicam heralde bu gidişle üçüncüyü yapamicam ben

İnşAllah vardır bebişlerimiz benim de normalde adetten 1 hafta önce göğüs ağrım olur büyüme olur. Ama ilk defa böyle bi ağrı hissediyorum. Hatta ilk gebelik hiç aklıma gelmedi n'oluyor ya biri damarlarımı çekiyor iğne batırıyor gibi Allah ım kötü bişey mi var diye düşündüm (ki hala kötü bir şey olmasından korkuyorum) Ama doktor anormal bi durum yok dedi. Geçer inş.

Benimde aynı adetten birkaç gün önce hep olurdu ama bu sefer çok önceden başladı ve büyüdüler aciyo da. İnşallah bu ay kalmisiz dir. Yine hüsran olmaz..[/QUOTE]

İnşAllah. Duadan başka yapılacak bir şey yok. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

canım adetin biter bitmez yumurtladığını bilemezsin ki belkide daha sonraki hafta oldu yumurtlama keşke boş geçmeseydin. ovu testi yaptın mı o günlerde??

canım adetin biter bitmez yumurtladığını bilemezsin ki belkide daha sonraki hafta oldu yumurtlama keşke boş geçmeseydin. ovu testi yaptın mı o günlerde??
Yumurtlama olmuyo diye korunmadık zaten bugün yumurtlama günüm.eşim korunuyor.biraz ara verirsem dayanamayıp korunmaz diye plan yaptım kendimce.yumurtlama günüme denk gelsin diye

Ayy hadi gozun aydin canim hayirli olsun cok sevindimRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin amin
Amin canım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bizimki kazayla oldu benim bi şikayetim yok şu an ama annem biraz sönük tepki verdi normalde en mutlu günüm olması gerekirken saatlerce ağladım

Amin canım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bizimki kazayla oldu benim bi şikayetim yok şu an ama annem biraz sönük tepki verdi normalde en mutlu günüm olması gerekirken saatlerce ağladım
Amaan sen bakıyorsun canım annene sen mutlu ol yeter boşveeeeerr. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…