Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ben vajınısmus hastasıydım cok sukur atlattım fakat zeytın yağı olmadan ılıskıye gıremıyorum bu ay da hamılelık dusunuyordum ama her seferınde zeytın yagı kullandım bu gebelıgıe engel olurmu

Amin canım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bizimki kazayla oldu benim bi şikayetim yok şu an ama annem biraz sönük tepki verdi normalde en mutlu günüm olması gerekirken saatlerce ağladım
Hamileliğine mi tepki verdi annen eğer öyleyse aynı şeyi yaşadım.annem 1 hafta trip atmıştı 2. Korka korka söyledim.onda da aynı şey oldu.üçüncüyü düşünüyorum desem terliği eline alır ama torunlarından kıymetlisi de yok hani...
Annemden tırsıyorum üçüncü çocuk için.
Ben doğuruyorum.ben büyütüyorum kime ne diyorum ama yine de tırsıyorum

Evet anneler öyle oluyo galiba neyse olsun artık ya emin ol benim annem de yanımda olsaydı kesin kafama bişeyler atardı canım zaten az önce de aramış adını ne koyacaktın dio

ben daha bugün okuduğum bir yazıda kayganlaştırıcı gibi takviyeler sperme zarar verebileceği için kullanmayın yazıyordu, ama zeytinyağını bilemem hatta ne bileyim zeytin yağı herşeye faydalı ya onabile faydası olabilir belki

Amin canım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bizimki kazayla oldu benim bi şikayetim yok şu an ama annem biraz sönük tepki verdi normalde en mutlu günüm olması gerekirken saatlerce ağladım
Allah Allah neden ki yani torun sahibi olmak icin herkes can atiyo bosver moralini bozma sen sonucta bebisinle her anin tadini cikaracak olan sensin..kendi istegine bakmani tavsiye ederim kazayla bile olsa su an heyecan yasiyorsan bitmistir hersey sorun yok canimboyle ol ..guclu ol kendinden emin ol bak burda herkes birbiri icin seviniyor ve uzuluyor..annen yerine sana destekciyiz

Evet anneler öyle oluyo galiba neyse olsun artık ya emin ol benim annem de yanımda olsaydı kesin kafama bişeyler atardı canım zaten az önce de aramış adını ne koyacaktın dio
İkinci oğluma babamın adını da koydum.tabi bunu kendi isteğimle koydum.hamileyken söylemiştim koyucam diye.inanmamış olcak ki nufüs cüzdanı çıktı deyince getir bakayım demişti ilk oğlum da hiççç bakayım edeyim fln da dememişti..
Boşver sen kafana takma..ben 9 ay taşıyorum.ben doğuruyorum.ben büyütüyorum.kimee nee ki.
Doğumum olsun.çocukların sünneti olsun vs. Önemli zamanlar da hep misafir gibi geldi gitti.ben niye ondan korkup ddoğurmicakmışım

Kızlar ben dayanamayıp test yaptircam sanırım adetime 8 gün var ama belirtiler ilginç . Göğüslerime dokunamiyorum kasik agrisi fena. belimin agrisindan egilemiyorum bi de davul gibi iş karnim.ne yapsam bilemedim uyuyamicam sanirim bu gidisle.bu ay da olmazsa rahim filmi cektircem. Aranızda çektiren var mi???

Spermlerin kalitesini ve ph ını bozuyor diye biliyorum canım neden kayganlaştırıcı kullanmıyorsun. Ben xstiva mavi renkli olanını kullanıyorum hem su bazlı sperme zarar vermiyor hemde daha kolaylaştırıyor :)

Öyle tabi ki kendime ve bebeğime bakıyorum şu an desteğin için teşekkür ederim canım

Soğan suyunu içtim canım.sanki adet olcakmışım gibi sızı başladı yumurtlama günüme 2 gün var.sen içmiştin daha önce böyle sancı yapar mı
Yok canım hiç sancı olmadı bende hep içtim ama zararı olmaz sen naptin doktora gittin mi ben bayagi girmedim

Günaydın kısçelerrr bugün müjdeli haber verenler hadi sevindirin bizi :) benim gibi pazartesi yi bekleyenler çalışmalar için sizlerede bana da sabır versin Rabbim
Canım nasılsın ben adet oldum f sh hormonu yüksek çıktığı için doktor normal yolla gebe kaLAmayabilirsin dedi 2 ay sonra tekrar hormon testi yapılacak ben yine de çörek otu karşımini yiyorum inşallah faydası olur sen bıraktın mi yemeyi

bende sendenım :) beklemedeyım ama mıde bulantısından ölucem...
ne yapmak gerekır bılemedım

Yok canım hiç sancı olmadı bende hep içtim ama zararı olmaz sen naptin doktora gittin mi ben bayagi girmedim
Gitmedim canım.bu ayda adetimi görüp temizlenip gidicem.korunmasız ilişkiler oldu yine.alttan ultrason sokar da bebe varsa yada olacaksa bozar diye korkuyorum.iyice paranoyak oldum

Gitmedim canım.bu ayda adetimi görüp temizlenip gidicem.korunmasız ilişkiler oldu yine.alttan ultrason sokar da bebe varsa yada olacaksa bozar diye korkuyorum.iyice paranoyak oldum
Hahaha iyi olmuş Korunmasız sevindim hadi hayırlısı hasta olmazsın da inşallah gebelik için gidersin doktora bn takmiyorumartk Rabbim e sığındım belki de olmayack yani herseyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…