Sagol canim ins ama cok agrim var is yaomaiyorum cok yoruluyorum esim yapiyor herseyiSabrı n sonu selamettir yarına belli olsun yeterki çok sevindim senin adına inşallah kanda da çıkar
Simdi girdim siteye canim sen boyle seyleri kafana takma bak kendini huzursuz ediyosun ..venim mb az oldu icin pek giremedim bu aralar.ne yapdin sen yeniden dokdora gitdinmi canim? Insallah hayirli haberler verirsin ...Kanamam veya agrim olursa dr. Bir hastane önerdi hemen oraya gidicenn
Olmazsa testlede devam edilecekk
ALLAHIMMM ESIRGESINNN kanama olursafallop tüpü patlamis olup ic kanama basliyormuss hemwn müdahale edilmezse anne hayatini kaybediyormus müdahale edildgnde de bir tüpün kaybetmis bulunuyorsunn
Bende suann dis gebelik belirtleri henüz onlari yasamadim degere göre karar verilecek bazen deger kendiliginden düsůyormus bazen igne vuruldugnda düsüyormus
Benim netten ögrendgm bilgiler bunlar dr henüz belli olmadgi icin bilgilendirme yapmadi bu konularda
Ben senden umutluydum bu ay belirtilerin gebelik gibiydi. Canın sağolsun canım sağlıklı ol da her türlü gebeliğin yolu var çok şükür gerekli tedaviyi olursun. Bende çörek otu yiyorum daha 4 gün yiyeceğim. Dün reglim bitti bugün ovulasyon testi yaptım sana resmini göndereyim çok silik t çıktı ama yinede gün aşırı yapacam bu ay. Sen ne zaman regl oldun?Canım nasılsın ben adet oldum f sh hormonu yüksek çıktığı için doktor normal yolla gebe kaLAmayabilirsin dedi2 ay sonra tekrar hormon testi yapılacak ben yine de çörek otu karşımini yiyorum inşallah faydası olur sen bıraktın mi yemeyi
Allah böyle bekleyiş içinde olan bizlere sabır versin..Tüm hamilelik belirtilerini yasıyorum nerdeyse adet geceli 3 gün oldu testin yanıltma payı var biraz daha beklemem gerek biliyorum ama 3 yıl olacak hep hüsran Acaba bı kez bişey var mı gecen dr kist var dedi ufak ondan mı bu gecikme yoksa hamilelik mi kimbilir Depresyona girdim resmen
ben bu yaşa geldim böyle acı görmedim meğer ne zormuş Allah olanınkileri bağışlasın isteyen herkese nasip etsin inşAllah böyle bekleyiş içinde olan bizlere sabır versin..
İkinci çizgi silik çıktıSizce Adet belirtim yok of of inş bebektir
canım süperr..orda bir çizgi varr..yarın hemen gidip kan tahrilini yaptır bence..Sizce Adet belirtim yok of of inş bebektir
hayırlı olsun canım..muhtemelen hamilesinn:) soru yağmuruna hazır mısın..şimdi yumurtala zamanın ne zamandı..3 gün geçince daha yeni mi çıktı? bide belirtilerin nelerdi?İkinci çizgi silik çıktı
Herşeyin hayırlısı canım.bekleyip görücez.nasipse olur inşallahHahaha iyi olmuş Korunmasız sevindim hadi hayırlısı hasta olmazsın da inşallah gebelik için gidersin doktora bn takmiyorumartk Rabbim e sığındım belki de olmayack yani herseyin hayırlısı
Öyle mi dersiniz inş öyledircanım süperr..orda bir çizgi varr..yarın hemen gidip kan tahrilini yaptır bence..
Sizde de mi böyle çıktı ? Silik çizgi sayılır mı ki? Belirtilerim bas dömmeleri sabah bulantıları meme ucu etrafındaki sivilceye benzer kabarcıklar minik minik Sol diz kapağım cok ağırıyor mesela.karın şişkinliği gaz sıkışması kabızlık vardı arada kasıklara iğne gibi batmalar tüm bunlar ve cok yorgunluk hissi var cnmhayırlı olsun canım..muhtemelen hamilesinn:) soru yağmuruna hazır mısın..şimdi yumurtala zamanın ne zamandı..3 gün geçince daha yeni mi çıktı? bide belirtilerin nelerdi?
yok canım benim test zamanıma daha var..benimde sağ diz kapağımda ağrı var..niye olduki diyodum ama hiç hamilelikle bağdaştırmamıştım..şimdi sen böyle yazınca şaşırdım..göğüste kabarcıklar ben de var..ama kasıklarda batmam pek yok.umarım bende o çizgiyi silik dahi olsa görürümm..sende büyük ihtimalle hamilelik var canım..kan testi yaparak netleştir..bişey varki silik çıkıyor..olmasa çıkmaz..Sizde de mi böyle çıktı ? Silik çizgi sayılır mı ki? Belirtilerim bas dömmeleri sabah bulantıları meme ucu etrafındaki sivilceye benzer kabarcıklar minik minik Sol diz kapağım cok ağırıyor mesela.karın şişkinliği gaz sıkışması kabızlık vardı arada kasıklara iğne gibi batmalar tüm bunlar ve cok yorgunluk hissi var cnm
ben bat tarihinden bigün önce oldm 14nde büyük ihtimalle bu zamana kadar olmadi belli doğal yolla olmayacak artk tedavi neyse ona bakacağız... canim devam et test yapmadan önce sıvı alımını durdur yani 2 -3 saat bişey içme hadi yakala bakalim bu ay inşallahBen senden umutluydum bu ay belirtilerin gebelik gibiydi. Canın sağolsun canım sağlıklı ol da her türlü gebeliğin yolu var çok şükür gerekli tedaviyi olursun. Bende çörek otu yiyorum daha 4 gün yiyeceğim. Dün reglim bitti bugün ovulasyon testi yaptım sana resmini göndereyim çok silik t çıktı ama yinede gün aşırı yapacam bu ay. Sen ne zaman regl oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?