Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Simdi girdim siteye canim sen boyle seyleri kafana takma bak kendini huzursuz ediyosun ..venim mb az oldu icin pek giremedim bu aralar.ne yapdin sen yeniden dokdora gitdinmi canim? Insallah hayirli haberler verirsin ...

Ben senden umutluydum bu ay belirtilerin gebelik gibiydi. Canın sağolsun canım sağlıklı ol da her türlü gebeliğin yolu var çok şükür gerekli tedaviyi olursun. Bende çörek otu yiyorum daha 4 gün yiyeceğim. Dün reglim bitti bugün ovulasyon testi yaptım sana resmini göndereyim çok silik t çıktı ama yinede gün aşırı yapacam bu ay. Sen ne zaman regl oldun?

Eklentiler

• sketch-1453115524782.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 55
arkadaslar ıyı aksamlar bızde cocuk ıcın ugrasdık bu ay ayın 25ınde adet olcam ancak dun cok sıddetlı karın agrısı bel agrısı mıgde bulantısı ıshal yasadım acaba dıyorum bu ay tutmus olsaydı bu sekılde rahatsızlık gecırdıysam hamılelık bır sekılde etkılenmezmıydı sanırım bu ayda tutmadı

Tüm hamilelik belirtilerini yasıyorum nerdeyse adet geceli 3 gün oldu testin yanıltma payı var biraz daha beklemem gerek biliyorum ama 3 yıl olacak hep hüsran Acaba bı kez bişey var mı gecen dr kist var dedi ufak ondan mı bu gecikme yoksa hamilelik mi kimbilir Depresyona girdim resmen

Allah böyle bekleyiş içinde olan bizlere sabır versin..

Selam arkadaşlar bende adetime 9 gün kala Beta kan testi yaptırdım sonuc 0.100 çıktı.Bu ay yumurtlamam çok geç oldu.Miratech idrar testi ile de bugün hani reglime 1 hafta varken test Yaptım net bir şekilde tek bir kırmızı gördüm.Acaba hamilelik olasılığım varmı? Varsa kan testini ne zaman yaptırırsam yükselir ? Yardımcı olursanız çok çok sevinirim

iyi akşamlar kızlar benim günüme daha 10 gün var ama sağ kasığımda şiddeti ağrı var arada böbrek tarafına kayıyor bazen belime hamilelik belirtisi olabilir mi acaba kasık ağrısı belirti biliyorum ama sağ kasık biraz daha sırta yakın yoksa böbrek mi

hayırlı olsun canım..muhtemelen hamilesinn:) soru yağmuruna hazır mısın..şimdi yumurtala zamanın ne zamandı..3 gün geçince daha yeni mi çıktı? bide belirtilerin nelerdi?
Sizde de mi böyle çıktı ? Silik çizgi sayılır mı ki? Belirtilerim bas dömmeleri sabah bulantıları meme ucu etrafındaki sivilceye benzer kabarcıklar minik minik Sol diz kapağım cok ağırıyor mesela.karın şişkinliği gaz sıkışması kabızlık vardı arada kasıklara iğne gibi batmalar tüm bunlar ve cok yorgunluk hissi var cnm

yok canım benim test zamanıma daha var..benimde sağ diz kapağımda ağrı var..niye olduki diyodum ama hiç hamilelikle bağdaştırmamıştım..şimdi sen böyle yazınca şaşırdım..göğüste kabarcıklar ben de var..ama kasıklarda batmam pek yok.umarım bende o çizgiyi silik dahi olsa görürümm..sende büyük ihtimalle hamilelik var canım..kan testi yaparak netleştir..bişey varki silik çıkıyor..olmasa çıkmaz..

ben bat tarihinden bigün önce oldm 14nde büyük ihtimalle bu zamana kadar olmadi belli doğal yolla olmayacak artk tedavi neyse ona bakacağız... canim devam et test yapmadan önce sıvı alımını durdur yani 2 -3 saat bişey içme hadi yakala bakalim bu ay inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…