- 13 Ocak 2016
- 20
- 17
- 3
- 34
Umarım Tşk ederim biraz motive oldu bana açıkçası benim gibi nicesi var çok ihtiyacım var paylaşmaya insan içine attı mı kafayı yiyor Ama boş yere umutlanmak istemiyorum kim bilir belki kisttendir Ama daha önce de gecikme yapacak olsaydı yapardı ilk kez böyle bişey oluyor hadi hayırlısı umarım sizin de dileğiniz gercek olur kısa Zamandayok canım benim test zamanıma daha var..benimde sağ diz kapağımda ağrı var..niye olduki diyodum ama hiç hamilelikle bağdaştırmamıştım..şimdi sen böyle yazınca şaşırdım..göğüste kabarcıklar ben de var..ama kasıklarda batmam pek yok.umarım bende o çizgiyi silik dahi olsa görürümm..sende büyük ihtimalle hamilelik var canım..kan testi yaparak netleştir..bişey varki silik çıkıyor..olmasa çıkmaz..
Dikkat ediyorum canım bişey içmiyorum ve iki saat tuvalete girmiyorum birde aynı saatte yapmaya çalışıyorum hergün mesela saat 1 deben bat tarihinden bigün önce oldm 14nde büyük ihtimalle bu zamana kadar olmadi belli doğal yolla olmayacak artk tedavi neyse ona bakacağız... canim devam et test yapmadan önce sıvı alımını durdur yani 2 -3 saat bişey içme hadi yakala bakalim bu ay inşallah
aminnnn canim inşallah aşılama dediğin çatlama iğnesi mi canimDikkat ediyorum canım bişey içmiyorum ve iki saat tuvalete girmiyorum birde aynı saatte yapmaya çalışıyorum hergün mesela saat 1 deiyice manyağa bağladım. Canım sende hiç canını sıkma tedavi in ne öneriler doktorlar bilmiyorum ama aşılama falan derlerse onla vakit kaybetme ben kimden duysam tutmamış ama yinede karar senin. İnşallah hiç gerek kalmaz Rabbim hepimize hop diye kucağına verir bebişi
yeter ki içindeki minik kalpten olsun ağrıların inan yarın bir gün sana kendini hissettirdiginde unutacaksin tüm ağrılari ben burdayım diyecek allahın izniyle bunları düşünSagol canim ins ama cok agrim var is yaomaiyorum cok yoruluyorum esim yapiyor herseyi
Yok canım çatlatma iğnesi bildiğim kadarıyla aşılamadan daha önce yapılıyo eğer o olmazsa aşılama Yapılıyo diye biliyorum çok bilgi sahibi değilim bu konuda ama aşılama yaptıran arkadaşlarım genelde hüsrana uğradı direk tüp tedavisi olunca ilkinde tuttu. Çünkü tüp bebeğe doktorlar %90 tutar diyorlar. İyice araştır canım sen yinede yanlış bilgi vermwyim sana :)aminnnn canim inşallah aşılama dediğin çatlama iğnesi mi canim
Canim ben regl oldum pazar gunu. Gecen ay 20.gun ovu yaptigimda koyu cikmisti demekki ozaman yumurtladim tam 14gun sonra regl oldum cunku. Yarin doktora gidecem hormon testlerini yaptiracam bakalim hayirlisi artik hakkimizdaAlsngzm nerelerdesin sondurumun nedir canim?hayirli haberle gel inseallah...
Kuzum yok regl oldum dun yarin icinde randevu aldim hormon testlerimi yaptiracam bisey varmi yokmu gorecez bakalimAslngzm cnm naptin hic haber vermedin ins hamilesindir
Neyse cnm olsun bi baktir bari bisey var mi yok mu. Zamani gelince olacak insKuzum yok regl oldum dun yarin icinde randevu aldim hormon testlerimi yaptiracam bisey varmi yokmu gorecez bakalim
Aynen oyle canim hepimizin bi zamani var bebislerimize kavusmak icin o gunu bekliyoruz. Sen ne durumdasin canim? Birazda pek girmek istemiyorum artik aklim bulanmasin diye o yuzden takip edemiyorum yaNeyse cnm olsun bi baktir bari bisey var mi yok mu. Zamani gelince olacak ins
Olsun kuzum Sağol bu kadarını ben bile bilmiyordum.. şimdi sınırda olduğu için fsh değeri tekrar bakacak olmazsa klomene ve çat. Ignesine başlıcak bakalım herseyin hayırlısı.. senden güzel haberler alalım inşallah çok çalış bu ayYok canım çatlatma iğnesi bildiğim kadarıyla aşılamadan daha önce yapılıyo eğer o olmazsa aşılama Yapılıyo diye biliyorum çok bilgi sahibi değilim bu konuda ama aşılama yaptıran arkadaşlarım genelde hüsrana uğradı direk tüp tedavisi olunca ilkinde tuttu. Çünkü tüp bebeğe doktorlar %90 tutar diyorlar. İyice araştır canım sen yinede yanlış bilgi vermwyim sana :)
Bende adet oldum bu ay doktor hormon testi yaptı fsh değeri yüksek çıktı keşke en başında gebelik planlarken yaptırsaydim diyorum ama geç olsun güç olmasın inşallah ihmal edilmemeli bnceKuzum yok regl oldum dun yarin icinde randevu aldim hormon testlerimi yaptiracam bisey varmi yokmu gorecez bakalim
çalışacağım canım inşallah :) dünden itibaren başladım ama mecburen kayganlaştırıcı kullanıyorum umarım olumsuz etkisi olmaz tek endişem o.. çatlatma iğnesi yumurtlamanı kolaylaştırır bence ondan sonra uğraşmadan hamişş kalabilirsinOlsun kuzum Sağol bu kadarını ben bile bilmiyordum.. şimdi sınırda olduğu için fsh değeri tekrar bakacak olmazsa klomene ve çat. Ignesine başlıcak bakalım herseyin hayırlısı.. senden güzel haberler alalım inşallah çok çalış bu ay
canım bu fsh hormonu hangi tetkikle ortaya çıkıyo ?? bende geçen ay doktora gittim bazı tetkiller istedi kan idrar aldı ama bunu da kontrol etti mi bilmiyorumBende adet oldum bu ay doktor hormon testi yaptı fsh değeri yüksek çıktı keşke en başında gebelik planlarken yaptırsaydim diyorum ama geç olsun güç olmasın inşallah ihmal edilmemeli bnce
Hayirlisi olsun canim moral bozmak yok Allahin izniyle bi vakit gelecek bu zamandaki tum streslerin kaybolacak unutacaksin duaya devam edelim..muminin mumin kardesine yaptigi dua makbuldur..Canim ben regl oldum pazar gunu. Gecen ay 20.gun ovu yaptigimda koyu cikmisti demekki ozaman yumurtladim tam 14gun sonra regl oldum cunku. Yarin doktora gidecem hormon testlerini yaptiracam bakalim hayirlisi artik hakkimizda
Canim adetin 3.gunu hormon testi de çıkıyor inşallah bu ay olmazsın ama olursan adetin 3. Günü git mutlakacanım bu fsh hormonu hangi tetkikle ortaya çıkıyo ?? bende geçen ay doktora gittim bazı tetkiller istedi kan idrar aldı ama bunu da kontrol etti mi bilmiyorum
Inşallah canım faydası olur.. evet biliyorum canım sen kullanıyorsun ama olmaz sen onu düşünme düzenli ilişkin bak allahım büyük inşallah olur.çalışacağım canım inşallah :) dünden itibaren başladım ama mecburen kayganlaştırıcı kullanıyorum umarım olumsuz etkisi olmaz tek endişem o.. çatlatma iğnesi yumurtlamanı kolaylaştırır bence ondan sonra uğraşmadan hamişş kalabilirsin
tamam canım sağolasın inş dediğin gibi gerek kalmaz :)Canim adetin 3.gunu hormon testi de çıkıyor inşallah bu ay olmazsın ama olursan adetin 3. Günü git mutlaka
kaç gün var bata ?arkadaşlar
ben dayanamayıp idrar testi yaptım. sonuç negatif. erken mi yaptım ?
ben de ovulasyon testinde yaptım çok silik çıkktı yani yine bişi yok..sizin ne kadar var adete?arkadaşlar
ben dayanamayıp idrar testi yaptım. sonuç negatif. erken mi yaptım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?