Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Umarım Tşk ederim biraz motive oldu bana açıkçası benim gibi nicesi var çok ihtiyacım var paylaşmaya insan içine attı mı kafayı yiyor Ama boş yere umutlanmak istemiyorum kim bilir belki kisttendir Ama daha önce de gecikme yapacak olsaydı yapardı ilk kez böyle bişey oluyor hadi hayırlısı umarım sizin de dileğiniz gercek olur kısa Zamanda

Dikkat ediyorum canım bişey içmiyorum ve iki saat tuvalete girmiyorum birde aynı saatte yapmaya çalışıyorum hergün mesela saat 1 de iyice manyağa bağladım. Canım sende hiç canını sıkma tedavi in ne öneriler doktorlar bilmiyorum ama aşılama falan derlerse onla vakit kaybetme ben kimden duysam tutmamış ama yinede karar senin. İnşallah hiç gerek kalmaz Rabbim hepimize hop diye kucağına verir bebişi

aminnnn canim inşallah aşılama dediğin çatlama iğnesi mi canim

Sagol canim ins ama cok agrim var is yaomaiyorum cok yoruluyorum esim yapiyor herseyi
yeter ki içindeki minik kalpten olsun ağrıların inan yarın bir gün sana kendini hissettirdiginde unutacaksin tüm ağrılari ben burdayım diyecek allahın izniyle bunları düşün

aminnnn canim inşallah aşılama dediğin çatlama iğnesi mi canim
Yok canım çatlatma iğnesi bildiğim kadarıyla aşılamadan daha önce yapılıyo eğer o olmazsa aşılama Yapılıyo diye biliyorum çok bilgi sahibi değilim bu konuda ama aşılama yaptıran arkadaşlarım genelde hüsrana uğradı direk tüp tedavisi olunca ilkinde tuttu. Çünkü tüp bebeğe doktorlar %90 tutar diyorlar. İyice araştır canım sen yinede yanlış bilgi vermwyim sana :)

Alsngzm nerelerdesin sondurumun nedir canim?hayirli haberle gel inseallah...
Canim ben regl oldum pazar gunu. Gecen ay 20.gun ovu yaptigimda koyu cikmisti demekki ozaman yumurtladim tam 14gun sonra regl oldum cunku. Yarin doktora gidecem hormon testlerini yaptiracam bakalim hayirlisi artik hakkimizda

Neyse cnm olsun bi baktir bari bisey var mi yok mu. Zamani gelince olacak ins
Aynen oyle canim hepimizin bi zamani var bebislerimize kavusmak icin o gunu bekliyoruz. Sen ne durumdasin canim? Birazda pek girmek istemiyorum artik aklim bulanmasin diye o yuzden takip edemiyorum ya

Olsun kuzum Sağol bu kadarını ben bile bilmiyordum.. şimdi sınırda olduğu için fsh değeri tekrar bakacak olmazsa klomene ve çat. Ignesine başlıcak bakalım herseyin hayırlısı.. senden güzel haberler alalım inşallah çok çalış bu ay

Kuzum yok regl oldum dun yarin icinde randevu aldim hormon testlerimi yaptiracam bisey varmi yokmu gorecez bakalim
Bende adet oldum bu ay doktor hormon testi yaptı fsh değeri yüksek çıktı keşke en başında gebelik planlarken yaptırsaydim diyorum ama geç olsun güç olmasın inşallah ihmal edilmemeli bnce

çalışacağım canım inşallah :) dünden itibaren başladım ama mecburen kayganlaştırıcı kullanıyorum umarım olumsuz etkisi olmaz tek endişem o.. çatlatma iğnesi yumurtlamanı kolaylaştırır bence ondan sonra uğraşmadan hamişş kalabilirsin

Bende adet oldum bu ay doktor hormon testi yaptı fsh değeri yüksek çıktı keşke en başında gebelik planlarken yaptırsaydim diyorum ama geç olsun güç olmasın inşallah ihmal edilmemeli bnce
canım bu fsh hormonu hangi tetkikle ortaya çıkıyo ?? bende geçen ay doktora gittim bazı tetkiller istedi kan idrar aldı ama bunu da kontrol etti mi bilmiyorum

Canim ben regl oldum pazar gunu. Gecen ay 20.gun ovu yaptigimda koyu cikmisti demekki ozaman yumurtladim tam 14gun sonra regl oldum cunku. Yarin doktora gidecem hormon testlerini yaptiracam bakalim hayirlisi artik hakkimizda
Hayirlisi olsun canim moral bozmak yok Allahin izniyle bi vakit gelecek bu zamandaki tum streslerin kaybolacak unutacaksin duaya devam edelim..muminin mumin kardesine yaptigi dua makbuldur..

canım bu fsh hormonu hangi tetkikle ortaya çıkıyo ?? bende geçen ay doktora gittim bazı tetkiller istedi kan idrar aldı ama bunu da kontrol etti mi bilmiyorum
Canim adetin 3.gunu hormon testi de çıkıyor inşallah bu ay olmazsın ama olursan adetin 3. Günü git mutlaka

Inşallah canım faydası olur.. evet biliyorum canım sen kullanıyorsun ama olmaz sen onu düşünme düzenli ilişkin bak allahım büyük inşallah olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…