Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bende adet oldum bu ay doktor hormon testi yaptı fsh değeri yüksek çıktı keşke en başında gebelik planlarken yaptırsaydim diyorum ama geç olsun güç olmasın inşallah ihmal edilmemeli bnce
canım kaç çıktı fsh oranın acaba bende yaptırdım hormon testi düzensizlik için

Akşam eşimle yine konuştum.Sanki sadece ben istirmuşum gibi kendimi tuhaf hissediyorum.Bana birşeyler söyle kafam rahatlasın dedim.O da tamam ben de istiyorum ama biraz daha bekleyelim dedi.
Neyseee aaa aaa bir baktım koca elinde viski ballı muz çikolata falan... Noluyo dedim.Sırıtıyo Açık açık söylemiyo ama o da istiyooo yaaa belliii etti kendiniii yumurtlama dönemindeyim diye de söyledim hani...heyecanım iyice arttı korunmuyo artıkkkk Tek iş meleğimize kaldı bakalım ne zaman gelicekk masalolsunnn

Uuuuuuu bak senin ben demedim mi sana demiyorum açık açık diye hadi tam zamanı yumurtlama dönemi eve kimseyi alma misafir kabul etme ballı Muzlu oh oh şifa olsun yarasin

Çok erken daha nolur sabret çünkü insan çok yıpraniyor ben çok yaptım o hatayi çok üzülüyor insan
napim dayanamadım. gögüslerim çok ağrıyor uçları özellikle bir de koltuk altıma doğru acıyor damar çekiliyor gibi. hiç bu kadar erken ağrımazdı kasıklarım da yürürken çok batıyor. içimdeki heyecanı bastıramadım..

Durma calismaya devam et ara verme belki de ilk ilişkide oldu tutunuyordur bebeğin inşallah ama sakın ol ben sabretmedim çok üzüldüm sabredenler inan mutlu oldu

10.7 çıktı benim üstelik düzenlidir gününde gelir ama senin çıktı mı sonuç inşallah bişey yoktur
benim 2.7 çıktı ama bana sadece fsh yapmadı e2 lh troid fln birkaç tane daha hormon testi vardı bana ilk önce yumuntalığın tembel gibi ama hormonlara bakcaz dedi iki ay bi hap verdi onu kullan korun dedi bende bir ay kullandım bu ay kullanmıyorum bıraktım denemelere başladık yine

siz ne kadardır istiyorsunuz bebek canım

Evet canım benim de aynı hepsi oluyor süt hormonu falan da var gebelik bakalım 2 ay sonra tekrar bakmaz dedi olmazsa normal yolla gebelik olmaz dedi sanırım çat. Ignesi verecek... seninde inşallah tutar bu ay

Evet canım benim de aynı hepsi oluyor süt hormonu falan da var gebelik bakalım 2 ay sonra tekrar bakmaz dedi olmazsa normal yolla gebelik olmaz dedi sanırım çat. Ignesi verecek... seninde inşallah tutar bu ay
benim evlendikten sonra bozuldu düzenim ya ilacı kullanmadığım ay elli günde hasta oldum

heyecanım arttı kız.aaa ama içim rahatladı.oda istiyormuş.sadece söyliyemiyo.çok mutluyum
Bu heyecanla haha düşünemiyorum artık bak neler atlattı ya hala başladım falan dedin Ohh geride kaldı artk çok mutlu ol canım tabii ilk hedef çalışmak

benim süt hormonu prolaktin 32 çıktı değer aralığı da 35 ben doktora fazla değil mi dedim bence sınırda ama onun için bir ilaç vermedi aklım öyle karışık ki

benim evlendikten sonra bozuldu düzenim ya ilacı kullanmadığım ay elli günde hasta oldum
Oo çok uzun inşallah düzen girer erken tedavi çok iyi ben bilsem gebelik planlarken giderdim doktora ama kaç aydır korunuyor demekki olmuyor herseyin hayırlısı tabi de insan üzülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…