canım kaç çıktı fsh oranın acaba bende yaptırdım hormon testi düzensizlik içinBende adet oldum bu ay doktor hormon testi yaptı fsh değeri yüksek çıktı keşke en başında gebelik planlarken yaptırsaydim diyorum ama geç olsun güç olmasın inşallah ihmal edilmemeli bnce
beklediğim tarih 31 ocakkaç gün var bata ?
31 ocakta olmam gerek hesaba göreben de ovulasyon testinde yaptım çok silik çıkktı yani yine bişi yok..sizin ne kadar var adete?
10.7 çıktı benim üstelik düzenlidir gününde gelir ama senin çıktı mı sonuç inşallah bişey yokturcanım kaç çıktı fsh oranın acaba bende yaptırdım hormon testi düzensizlik için
Canım benim de 31 ocak ve bu günler yumurtlama günümüz olması gerek.çok erken yapmışsın.beklediğim tarih 31 ocak
Çok erken daha nolur sabret çünkü insan çok yıpraniyor ben çok yaptım o hatayi çok üzülüyor insan31 ocakta olmam gerek hesaba göre
Uuuuuuu bak senin ben demedim mi sana demiyorum açık açık diye hadi tam zamanı yumurtlama dönemi eve kimseyi alma misafir kabul etme ballı Muzlu oh oh şifa olsun yarasinAkşam eşimle yine konuştum.Sanki sadece ben istirmuşum gibi kendimi tuhaf hissediyorum.Bana birşeyler söyle kafam rahatlasın dedim.O da tamam ben de istiyorum ama biraz daha bekleyelim dedi.
Neyseee aaa aaa bir baktım koca elinde viski ballı muz çikolata falan... Noluyo dedim.SırıtıyoAçık açık söylemiyo ama o da istiyooo yaaa belliii etti kendiniii yumurtlama dönemindeyim diye de söyledim hani...heyecanım iyice arttı korunmuyo artıkkkk Tek iş meleğimize kaldı bakalım ne zaman gelicekk masalolsunnn
napim dayanamadım. gögüslerim çok ağrıyor uçları özellikle bir de koltuk altıma doğru acıyor damar çekiliyor gibi. hiç bu kadar erken ağrımazdı kasıklarım da yürürken çok batıyor. içimdeki heyecanı bastıramadım..Çok erken daha nolur sabret çünkü insan çok yıpraniyor ben çok yaptım o hatayi çok üzülüyor insan
Durma calismaya devam et ara verme belki de ilk ilişkide oldu tutunuyordur bebeğin inşallah ama sakın ol ben sabretmedim çok üzüldüm sabredenler inan mutlu oldunapim dayanamadım. gögüslerim çok ağrıyor uçları özellikle bir de koltuk altıma doğru acıyor damar çekiliyor gibi. hiç bu kadar erken ağrımazdı kasıklarım da yürürken çok batıyor. içimdeki heyecanı bastıramadım..
benim 2.7 çıktı ama bana sadece fsh yapmadı e2 lh troid fln birkaç tane daha hormon testi vardı bana ilk önce yumuntalığın tembel gibi ama hormonlara bakcaz dedi iki ay bi hap verdi onu kullan korun dedi bende bir ay kullandım bu ay kullanmıyorum bıraktım denemelere başladık yine10.7 çıktı benim üstelik düzenlidir gününde gelir ama senin çıktı mı sonuç inşallah bişey yoktur
Uuuuuuu bak senin ben demedim mi sana demiyorum açık açık diye hadi tam zamanı yumurtlama dönemi eve kimseyi alma misafir kabul etme ballı Muzlu oh oh şifa olsun yarasin
siz ne kadardır istiyorsunuz bebek canımbenim 2.7 çıktı ama bana sadece fsh yapmadı e2 lh troid fln birkaç tane daha hormon testi vardı bana ilk önce yumuntalığın tembel gibi ama hormonlara bakcaz dedi iki ay bi hap verdi onu kullan korun dedi bende bir ay kullandım bu ay kullanmıyorum bıraktım denemelere başladık yine
inşallah allah herkese versin. 2 hafta daha beklicimDurma calismaya devam et ara verme belki de ilk ilişkide oldu tutunuyordur bebeğin inşallah ama sakın ol ben sabretmedim çok üzüldüm sabredenler inan mutlu oldu
Evet canım benim de aynı hepsi oluyor süt hormonu falan da var gebelik bakalım 2 ay sonra tekrar bakmaz dedi olmazsa normal yolla gebelik olmaz dedi sanırım çat. Ignesi verecek... seninde inşallah tutar bu aybenim 2.7 çıktı ama bana sadece fsh yapmadı e2 lh troid fln birkaç tane daha hormon testi vardı bana ilk önce yumuntalığın tembel gibi ama hormonlara bakcaz dedi iki ay bi hap verdi onu kullan korun dedi bende bir ay kullandım bu ay kullanmıyorum bıraktım denemelere başladık yine
benim evlendikten sonra bozuldu düzenim ya ilacı kullanmadığım ay elli günde hasta oldumEvet canım benim de aynı hepsi oluyor süt hormonu falan da var gebelik bakalım 2 ay sonra tekrar bakmaz dedi olmazsa normal yolla gebelik olmaz dedi sanırım çat. Ignesi verecek... seninde inşallah tutar bu ay
Bu heyecanla haha düşünemiyorum artıkheyecanım arttı kız.aaa ama içim rahatladı.oda istiyormuş.sadece söyliyemiyo.çok mutluyum
benim süt hormonu prolaktin 32 çıktı değer aralığı da 35 ben doktora fazla değil mi dedim bence sınırda ama onun için bir ilaç vermedi aklım öyle karışık kiEvet canım benim de aynı hepsi oluyor süt hormonu falan da var gebelik bakalım 2 ay sonra tekrar bakmaz dedi olmazsa normal yolla gebelik olmaz dedi sanırım çat. Ignesi verecek... seninde inşallah tutar bu ay
Oo çok uzun inşallah düzen girer erken tedavi çok iyi ben bilsem gebelik planlarken giderdim doktora ama kaç aydır korunuyor demekki olmuyor herseyin hayırlısı tabi de insan üzülüyorbenim evlendikten sonra bozuldu düzenim ya ilacı kullanmadığım ay elli günde hasta oldum
Yumurtlama belirtileri de böyle olabiliyor.napim dayanamadım. gögüslerim çok ağrıyor uçları özellikle bir de koltuk altıma doğru acıyor damar çekiliyor gibi. hiç bu kadar erken ağrımazdı kasıklarım da yürürken çok batıyor. içimdeki heyecanı bastıramadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?