Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ovulasyon testi yaptım negatif en son dokuz ocakta olmuştum hasta erken mi yaptım sizce nasil yapcaz bu testi ya
Benimde en son 11 ocakta adet oldum ve ovulasyon testlerini yapıyoRum bugün düne göre daha belirgin di bak ekliyorum

Eklentiler

• IMG-20160121-WA0001.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 72
Coook sevindim canim hadi gozun aydin saglikla kucagina almani nasip etsin Rabbim simdi sira sende say bakalim belirtileri
Çoğu adet belirtileriyle aynıydı karnımın alt tarafına iki dk süren ağrılar giriyodu bu süreçte sadece bi kez mide bulantım oldu onun dışında rahattım baş dönmesi yoktu o bu aralar çoğaldı. Göğüslerde baya bi şişkinlik ve ağrı vardı ama bende yerleşme kanaması hiç olmadı sadece çok akıntı vardı zaten ağrıyla birlikte hala devam ediyo

Hamile olan arkadaşlar adet tarihin 25iiiiii sadece ayaklarım çok usuyorrrr sizdede böyle belirti varmiydiiii bide test yapsam üç gün kala belli olurmuki

Kızlar aranıza yeni katıldım normalde her ayın 22sinde adet olurdum ama geçen ay 20sinde oldum ilk defa. Bu ay henüz olmadım kasıklarım da hafif ağrı var bide midem de ekşime oluyor... Çocuk olsun çok istiyorum bunlar belirtiler arasında var mı? Hafif baş dönmelerim var psikolojik mi? Kafamda deli sorular

Kızlar ovulasyon testi bugün şekildeki gibi. Sizce bugün olur mu yumurtlama yani bu akşamı değerlendireyim mi

Eklentiler

• IMG-20160121-WA0001.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 69
Yaptım canım dün 10. Gündü. Dünkü çok silikti bugünkü bayağı belirgin bak bi karşılaştır :)

Eklentiler

• sketch-1453324325869.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 64
Merhabalar... :) ben de yeniyim aranızda, adetime 5 gün var ve ben ovula marka erken gebelik kalem testi yaptım 5dk süre içinde bişey çıkmadı, geçersiz sayılıyormuş. Normal gebelik testi yaptım, yine idrarla.... C çıktı yani hamile değilim. Ama ben de belirtiler var, bulantı olmasa da Beklemedeyim.

gönlünce olur inşallah sonuçç..

Hafif bir leke geldi kanama olmadı hamilelik belirtileri arasında var... Bnde daha önce hiç böyle leke gelmemişti direk kanama başlardı.. Heveslenmeli miyim sizce lütfen cevap verin

Hafif bir leke geldi kanama olmadı hamilelik belirtileri arasında var... Bnde daha önce hiç böyle leke gelmemişti direk kanama başlardı.. Heveslenmeli miyim sizce lütfen cevap verin
canım lekelenme yerleşme olduğunda olur bence belirti kovalamazaten gecikmişsin yarın bi kan ver aklında olacağına. Bende de her ay gecikme mide ekşimesi bulantı hatta kusma bile oluyordu her ay umudum kırıldığı için vazgeçtim beklemekten bu ay oldu en iyi belirti bıçak saplanması gibi ağrılar ve bel ağrısı bunlar var mı

500 tane yasin okutup hamile kalan var mi Çevrenizde :) bu arada konu nasıl aciliyor
500 tane değil de, 22 aralıkta kandil gecesinde tek sefer yasin okumuştum, hayırlı evlat dualarını okumuştum bir de, ocak ayında hamile kaldım, tabi klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Benimde en son 11 ocakta adet oldum ve ovulasyon testlerini yapıyoRum bugün düne göre daha belirgin di bak ekliyorum
meraba birşey sorabilir miyim bende en son dokuz ocakda adet oldm dün bende test yaptım ama negatifti acaba yumurtlama zamanını geçirmiş miyimdir ne zaman yapmayalım tekrar yada biraz düzensizliğim var adetlerimde

Adet oldum maalesef teşekkür ederim

Belirtileri hissedince insan, bir anda öyle bir ruh haline giriyor ki...
Çocuk düşünmüyordum hemen, evli evliyim diye... Ama belirtilerden sonra, sanki yıllardır bu anı bekliyormuş gibi oluyor insan.
Kadınlık içgüdüsü galiba bu, anne olma isteği tüm hormonlara, her yana nüksediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…