- 3 Kasım 2015
- 6
- 2
- 6
- 34
Peki ne zaman yaşamıştınız yani yaklaşık kac gün önce adet tarihinizden ??Ben yerleşme kanaması yasadım Can'ım dikkat et kendine ağır iş yapma
Benimde en son 11 ocakta adet oldum ve ovulasyon testlerini yapıyoRum bugün düne göre daha belirgin di bak ekliyorumovulasyon testi yaptım negatif en son dokuz ocakta olmuştum hasta erken mi yaptım sizce nasil yapcaz bu testi ya
Çoğu adet belirtileriyle aynıydı karnımın alt tarafına iki dk süren ağrılar giriyodu bu süreçte sadece bi kez mide bulantım oldu onun dışında rahattım baş dönmesi yoktu o bu aralar çoğaldı. Göğüslerde baya bi şişkinlik ve ağrı vardı ama bende yerleşme kanaması hiç olmadı sadece çok akıntı vardı zaten ağrıyla birlikte hala devam ediyoCoook sevindim canim hadi gozun aydin saglikla kucagina almani nasip etsinRabbim simdi sira sende say bakalim belirtileri
dün yapmış mıydın canım..dün nasıldı test?Kızlar ovulasyon testi bugün şekildeki gibi. Sizce bugün olur mu yumurtlama yani bu akşamı değerlendireyim mi
anladım canım..koyu olan günün ertesi gün yumurtluyorsun demek..yarın daha koyu çıkar mı bilemem..ona göre kendin kararını vericeksin artık..Yaptım canım dün 10. Gündü. Dünkü çok silikti bugünkü bayağı belirgin bak bi karşılaştır :)
gönlünce olur inşallah sonuçç..Merhabalar... :) ben de yeniyim aranızda, adetime 5 gün var ve ben ovula marka erken gebelik kalem testi yaptım 5dk süre içinde bişey çıkmadı, geçersiz sayılıyormuş. Normal gebelik testi yaptım, yine idrarla.... C çıktı yani hamile değilim. Ama ben de belirtiler var, bulantı olmasa da Beklemedeyim.
gönlünce olur inşallah sonuçç..
canım lekelenme yerleşme olduğunda olur bence belirti kovalamazaten gecikmişsin yarın bi kan ver aklında olacağına. Bende de her ay gecikme mide ekşimesi bulantı hatta kusma bile oluyordu her ay umudum kırıldığı için vazgeçtim beklemekten bu ay oldu en iyi belirti bıçak saplanması gibi ağrılar ve bel ağrısı bunlar var mıHafif bir leke geldi kanama olmadı hamilelik belirtileri arasında var... Bnde daha önce hiç böyle leke gelmemişti direk kanama başlardı.. Heveslenmeli miyim sizce lütfen cevap verin
500 tane değil de, 22 aralıkta kandil gecesinde tek sefer yasin okumuştum, hayırlı evlat dualarını okumuştum bir de, ocak ayında hamile kaldım, tabi klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.500 tane yasin okutup hamile kalan var mi Çevrenizde :) bu arada konu nasıl aciliyor
meraba birşey sorabilir miyim bende en son dokuz ocakda adet oldm dün bende test yaptım ama negatifti acaba yumurtlama zamanını geçirmiş miyimdir ne zaman yapmayalım tekrar yada biraz düzensizliğim var adetlerimdeBenimde en son 11 ocakta adet oldum ve ovulasyon testlerini yapıyoRum bugün düne göre daha belirgin di bak ekliyorum
Adet oldum maalesef teşekkür ederimcanım lekelenme yerleşme olduğunda olur bence belirti kovalamazaten gecikmişsin yarın bi kan ver aklında olacağına. Bende de her ay gecikme mide ekşimesi bulantı hatta kusma bile oluyordu her ay umudum kırıldığı için vazgeçtim beklemekten bu ay oldu en iyi belirti bıçak saplanması gibi ağrılar ve bel ağrısı bunlar var mı
hayırlısı olsun üzülme olur zamanı gelinceAdet oldum maalesef teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?