Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

meraba birşey sorabilir miyim bende en son dokuz ocakda adet oldm dün bende test yaptım ama negatifti acaba yumurtlama zamanını geçirmiş miyimdir ne zaman yapmayalım tekrar yada biraz düzensizliğim var adetlerimde
muhtemelen geçmiştir ama düzensizlik varsa her sabah yap istersen yumurtlama testi

canım ben hamişim sende varmı birşeyler
Canım ben de hamişim çok şükür:) Allah hayırlı etsin, kucağımıza alırız sağsalim inşallah, seninle günlerimiz aynı mıydı, sürecini anlatır mısın, kontrole filan gittin mi, ben hala inanamıyorum ama sabah gözümü ilk açtığımda da bebeğimi düşünmeye başlıyorum.

canım geçen cuma keseyi biraz gördük işte beta hcg yaptırdık 3014 çıktu , normalde bu cuma kontrolüm vardı gidemedim pazartesi gidicem işte , bende durumlar böyle sende ne var ne yok

Merhabalar
Bu ay incir kuru uyguladim ilk defa.. adetime 4-5 gun var.. kasiklarimda batma yok ama inceden bir sizinti var goguslerim dusta aciyor ozaman hissediyorum.son 1 haftadir midem acayip kaziniyor sanki gunlerdir yemek yemesim gibi.. bugunde agiz kurulugum var.. hic akintim falan yok.. sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi

erken gebelik testi uygulayabilirsin belki çıkar :) inşallah hamilesindir :)))

Herkeze hayırlı cumalar..ben az önce clearblue digital hamilelik testi yaptim ve sonuç belirgin eksi fakat onun üzerinde belirsiz arti vardı bu nedemek bilen war mi acaba ?

Eklentiler

• 20160122_115111.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 93
kizalar yardimci olurmusuuz ben duzensiz adet goruyorum ve ilac kullanmaya basladim simdi 22 gunde bir adet goruyorum yumurtlama 9 10 11 12 gunler arasinda oluyormus en son 12 ocakta adet oldum 15 16 17 ve 19 20 21 iliskiye girdik ve 19 da ates olctum en dusuktu 36.3 vve ertesi gun olctugum de 36.6 oldu bu gunde 36.6 ve yumurtlama gecti ama sol kasigim da batmalar vvar egilip kalkirken batiyor vve memelerim aciyor affedersiiz birazda sari akinntim var acaba dollenme olduysa o yuzden olabilirmi ilk hamileligim de hic belirtim yoktu yardimci olurmusunuz simdiden tesekurler.

Nolur bişey söyleyin arkadaşlar ben ilk defa yapıyorum bu testi?

Eklentiler

• 20160122_115111.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 77

Bende de aynı şeyler vardı, adetime 4 gün var, dün test yaptım, negatif çıktı. Başta üzüldüm ama sonra geçtii...

bende incir kürü ile hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…