canım ben hamişim sende varmı birşeylerAyyy ne güzel bebiş varr, benim de kan sonucu yarına kaldı.
muhtemelen geçmiştirmeraba birşey sorabilir miyim bende en son dokuz ocakda adet oldm dün bende test yaptım ama negatifti acaba yumurtlama zamanını geçirmiş miyimdir ne zaman yapmayalım tekrar yada biraz düzensizliğim var adetlerimde
Canım ben de hamişim çok şükür:) Allah hayırlı etsin, kucağımıza alırız sağsalim inşallah, seninle günlerimiz aynı mıydı, sürecini anlatır mısın, kontrole filan gittin mi, ben hala inanamıyorum ama sabah gözümü ilk açtığımda da bebeğimi düşünmeye başlıyorum.canım ben hamişim sende varmı birşeyler
ama on dördüncü gündn sonra demişlerdimuhtemelen geçmiştirama düzensizlik varsa her sabah yap istersen yumurtlama testi
canım geçen cuma keseyi biraz gördük işte beta hcg yaptırdık 3014 çıktu , normalde bu cuma kontrolüm vardı gidemedim pazartesi gidicem işte , bende durumlar böyle sende ne var ne yokCanım ben de hamişim çok şükür:) Allah hayırlı etsin, kucağımıza alırız sağsalim inşallah, seninle günlerimiz aynı mıydı, sürecini anlatır mısın, kontrole filan gittin mi, ben hala inanamıyorum ama sabah gözümü ilk açtığımda da bebeğimi düşünmeye başlıyorum.
Reglimden bir gün önce yasadım Can'ım ben regli oluyorum sanmiştım halbuki hamileymişim hiçççç anlamadım öyle belirti falan da yoktuPeki ne zaman yaşamıştınız yani yaklaşık kac gün önce adet tarihinizden ??
adet olduktan sonra 10.günde testi yapmaya başlamak gerekiyor. düzensiz olduğu için belki daha yumurtlamamışsınızdır her sabah yapmaya devam edin benceama on dördüncü gündn sonra demişlerdi
erken gebelik testi uygulayabilirsin belki çıkar :) inşallah hamilesindir :)))Merhabalar
Bu ay incir kuru uyguladim ilk defa.. adetime 4-5 gun var.. kasiklarimda batma yok ama inceden bir sizinti var goguslerim dusta aciyor ozaman hissediyorum.son 1 haftadir midem acayip kaziniyor sanki gunlerdir yemek yemesim gibi.. bugunde agiz kurulugum var.. hic akintim falan yok.. sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi
Aman yapmicam hep erkenden yapiyom busey cikmiyor. Yada testi yaptigim gun adet oluyorum :)erken gebelik testi uygulayabilirsin belki çıkar :) inşallah hamilesindir :)))
Canim o testti hic kullanmadim oyuzden yorum yapamiyorumNolur bişey söyleyin arkadaşlarben ilk defa yapıyorum bu testi?
Merhabalar
Bu ay incir kuru uyguladim ilk defa.. adetime 4-5 gun var.. kasiklarimda batma yok ama inceden bir sizinti var goguslerim dusta aciyor ozaman hissediyorum.son 1 haftadir midem acayip kaziniyor sanki gunlerdir yemek yemesim gibi.. bugunde agiz kurulugum var.. hic akintim falan yok.. sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi
Nolur bişey söyleyin arkadaşlarben ilk defa yapıyorum bu testi?
bende incir kürü ile hamile kaldımMerhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?