- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
bende incir kürü ile hamile kaldım
21 gün yapıp 7 gün ara verip tekrar 21 gün yapıyorsunuz her sabah 2 su barsağı suyun içine 8 adet inciri 2 ye bölü haşlıyorsunuz soğyan suyu 2 veya 3 e bölüp gün içinde içiyorsunuzincir kürünü ben de deniyim, tarif eder misin nasıl uygulandığını? Çook duamı alıcaksın...
İnsan üzülüyor biraz teşekkür ederim canımhayırlısı olsun üzülme olur zamanı gelince
Şu anda regl dönemindeyim bu dönemde başlayabilir miyim?bende incir kürü ile hamile kaldım
ben önce soğan kürü yaptım 14 gün o bitti hemen incire başladım bence regl biter bitmez soğana başla 14 gün ertesi sabah da hemen incire başlaŞu anda regl dönemindeyim bu dönemde başlayabilir miyim?
benim hamileleiklerimde de şişkinlik olmadı bende ilk ordan anladımArkadaşlar günaydın sorum şu bundan bir hafta önce sağ tarafıma beş dakka aralıklarla giren çok şiddetli bir ağrı vardı aynı zamanda kusma ve şiddetli bel ağrısı birde ishallllll ve ben ne zaman böyle olsam doktorlar şu içmem gerektiğini söylerler bende son bır haftadır su ıcıyorum adetıme son uc gun var yada uc gun ıcınde olcam normalde adet zamanı ben cok sıserdım ama en ufak sıskınlık yok bende suyun etkısımı yoksa acaba bsymı var sızce
arkadaşım eger adetım bıttıkten sonra belım agrıyorsa ben dıyorumkı keısn o aralar yumurtam catladı dıyorum ona ıhtımal verıyorummerhaba arkadaşlar lütfen bana cevap verin bel agrısı hamilelik belirtisi olur mu yani daha yeni bitti regli yumurtlamda da ilişki oldu yani 2 3 günde belli olur mu inanılmaz dercede belim agrıyor
Benim beklenen adetim geçeli 3-4 gün olduğunda pazartesi günü değerim 552 idi, bugün kontrolüm vardı eşim şehir dışındaydı gidemedik, pztsi günü gideceğiz biz de, değer artışı normalse, pztsi değerim 6000 küsur bir şey olmalı, inşallah görürüz biz de, senin bat geçeli kaç gün olmuştu, değerin epey yüksekmiş senin.Rabbim bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.canım geçen cuma keseyi biraz gördük işte beta hcg yaptırdık 3014 çıktu , normalde bu cuma kontrolüm vardı gidemedim pazartesi gidicem işte , bende durumlar böyle sende ne var ne yok
acaba normal idrarla yapılan testlerdeki ikinci çizginin silik çıkması mı oluyor acaba ben hiç görmedimki böyle test :/Herkeze hayırlı cumalar..ben az önce clearblue digital hamilelik testi yaptim ve sonuç belirgin eksi fakat onun üzerinde belirsiz arti vardı bu nedemek bilen war mi acaba ?[/QUOT
Kaç gündür agriyor canim bide ayakta durunca mi yoksa normalde mi agriyormerhaba arkadaşlar lütfen bana cevap verin bel agrısı hamilelik belirtisi olur mu yani daha yeni bitti regli yumurtlamda da ilişki oldu yani 2 3 günde belli olur mu inanılmaz dercede belim agrıyor
iki gundur agrıyor normalde yanı hiç böyle olmazdıMerhaba kizlar klomende 4. Günüm ve dktra gittim doktor solda 3 sagda 2 yumurtan olusmus dedi sizce sansim varmi
Cnm bende ilişki sonrası adet agrisi gibi agri olmuştu kasiklarim ve bacaklarim agirmisti ve yoğun akintim vardı normal de akintili biri değilimdir...bel agrisi çok olmamıştı sen her ihtimale karşı denemelere devam etmerhaba arkadaşlar lütfen bana cevap verin bel agrısı hamilelik belirtisi olur mu yani daha yeni bitti regli yumurtlamda da ilişki oldu yani 2 3 günde belli olur mu inanılmaz dercede belim agrıyor
Cnm senle aynı zamanlarda doğum yapacağız Allah izin verirse 2016 eylül anneleri topigine de uğraBenim beklenen adetim geçeli 3-4 gün olduğunda pazartesi günü değerim 552 idi, bugün kontrolüm vardı eşim şehir dışındaydı gidemedik, pztsi günü gideceğiz biz de, değer artışı normalse, pztsi değerim 6000 küsur bir şey olmalı, inşallah görürüz biz de, senin bat geçeli kaç gün olmuştu, değerin epey yüksekmiş senin.Rabbim bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?