ben de yumurtladığım günleri iyi değerlendir de benim de dediğiniz gibi ilişki sonrasından beri yani yaklaşık 5 gündür kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyor arada bıçak batmaları oluyo.. daha adetime 9 gün var.. yarın doktora gidicem ne bu diye.. siz deyince umutlandım şimdi :)Cnm bende ilişki sonrası adet agrisi gibi agri olmuştu kasiklarim ve bacaklarim agirmisti ve yoğun akintim vardı normal de akintili biri değilimdir...bel agrisi çok olmamıştı sen her ihtimale karşı denemelere devam et
bende umutlandım ya hadi inşallah :)ben de yumurtladığım günleri iyi değerlendir de benim de dediğiniz gibi ilişki sonrasından beri yani yaklaşık 5 gündür kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyor arada bıçak batmaları oluyo.. daha adetime 9 gün var.. yarın doktora gidicem ne bu diye.. siz deyince umutlandım şimdi :)
onlar çatladığı zamanı iyi değerlendirdiğinizde Allah izin verirse neden olmasın:)Kizlar banada biri yardim etsin solda 3 sagda 2 yumurtm gelismis klomen uciyrum sizce umut varmidir
Inş iyi haberler alırsın cnm ... Bende öyle olmuştu ve minik sivilceler çıkmıştı yüzümde normalde hiç olmaz ve akintim artmıştı öyle anladım ben ... Evinde ateş ölçer varsa ateşine de bakabilirsinben de yumurtladığım günleri iyi değerlendir de benim de dediğiniz gibi ilişki sonrasından beri yani yaklaşık 5 gündür kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyor arada bıçak batmaları oluyo.. daha adetime 9 gün var.. yarın doktora gidicem ne bu diye.. siz deyince umutlandım şimdi :)
ateş nasıl oluyor bilmiyorum.. hamile olunca ateş hep yüksek mi seyreder? ne zaman ölçücem?Inş iyi haberler alırsın cnm ... Bende öyle olmuştu ve minik sivilceler çıkmıştı yüzümde normalde hiç olmaz ve akintim artmıştı öyle anladım ben ... Evinde ateş ölçer varsa ateşine de bakabilirsin
Cnm yumurtlama zamanı benim atesim 36 larda seyrediyordu normalde düşer ama hep yüksek çıktı hiç düşmedi...kendine bir saat tut her sabah o saatte yataktan kalkmadan önce aynı yerden ateşini olc düşmezse hamilesinateş nasıl oluyor bilmiyorum.. hamile olunca ateş hep yüksek mi seyreder? ne zaman ölçücem?
Yarin sabah denicem cok tesekkurleerr :)))Cnm yumurtlama zamanı benim atesim 36 larda seyrediyordu normalde düşer ama hep yüksek çıktı hiç düşmedi...kendine bir saat tut her sabah o saatte yataktan kalkmadan önce aynı yerden ateşini olc düşmezse hamilesin
Canım amin inşallah, arada uğruyorum oraya da aslında, bugünlerde hastalık, iş yoğunluğu derken çok yorum yazamıyorum, senin nasıl gidiyor takibin tatlım.Cnm senle aynı zamanlarda doğum yapacağız Allah izin verirse 2016 eylül anneleri topigine de uğra
Ben dün alttan ultrasyonda keseyi gördüm degerim cuma 1508 pzt 3664 tu...1 şubatta kalp atışları için gidecem ışte...istahsizlik çok var bende bir de halsizlikCanım amin inşallah, arada uğruyorum oraya da aslında, bugünlerde hastalık, iş yoğunluğu derken çok yorum yazamıyorum, senin nasıl gidiyor takibin tatlım.
Benim aylardir akintik olmuyordu bugun cok yogun yumurta aki gbi kati ve beyaz akintim olmus acaba catliyormukionlar çatladığı zamanı iyi değerlendirdiğinizde Allah izin verirse neden olmasın:)
Gözün aydın canım,inşallah sağlıklıca alırız kucağımıza bebeklerimizi, ben adetime 2 gün kala(13 ocak) kanda 58 ile öğrendim hamileliği, 5 gün sonra(18 ocak) tekrar ölçtürdüm 552 çıktı, bugün kontrolüm vardı, gidemedim, pztsi gideceğim, inşallah biz de görürüz keseyi, senin adetini ne kadar geçti tatlım?Ben dün alttan ultrasyonda keseyi gördüm degerim cuma 1508 pzt 3664 tu...1 şubatta kalp atışları için gidecem ışte...istahsizlik çok var bende bir de halsizlikSende durumlar nasil
Cnm benim sat 15 aralık en son 15 aralıkta regl oldum...ama Benim rahmim ice dönük ters olduğu için mecbur doktor asagidan baktıGözün aydın canım,inşallah sağlıklıca alırız kucağımıza bebeklerimizi, ben adetime 2 gün kala(13 ocak) kanda 58 ile öğrendim hamileliği, 5 gün sonra(18 ocak) tekrar ölçtürdüm 552 çıktı, bugün kontrolüm vardı, gidemedim, pztsi gideceğim, inşallah biz de görürüz keseyi, senin adetini ne kadar geçti tatlım?
Nolur bişey söyleyin arkadaşlarben ilk defa yapıyorum bu testi?[/QUO ovulasyon testi mi o canim ama pozitif mi negatifmi aayamadim benden sana bir tafsiye pahali testler degilde ucuz lar daha iyi denedim ucuz testler eniyi
gebelik testi mi canim eger oyleyse belki cok yeni benim oyleydi icim rahatlamamisti ve eczanneye gittim gosterdim hamilesin demisti 1 hafta sonnra yine tekrar yap demisti dijital degil de normal test alip dene istersenHerkeze hayırlı cumalar..ben az önce clearblue digital hamilelik testi yaptim ve sonuç belirgin eksi fakat onun üzerinde belirsiz arti vardı bu nedemek bilen war mi acaba ?
Beklemek çok stresliymiş kuzum ya, Allahım hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza nasip etsin inşallah...Cnm benim sat 15 aralık en son 15 aralıkta regl oldum...ama Benim rahmim ice dönük ters olduğu için mecbur doktor asagidan baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?