Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ben de yumurtladığım günleri iyi değerlendir de benim de dediğiniz gibi ilişki sonrasından beri yani yaklaşık 5 gündür kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyor arada bıçak batmaları oluyo.. daha adetime 9 gün var.. yarın doktora gidicem ne bu diye.. siz deyince umutlandım şimdi :)

bende umutlandım ya hadi inşallah :)

Kizlar banada biri yardim etsin solda 3 sagda 2 yumurtm gelismis klomen uciyrum sizce umut varmidir

Inş iyi haberler alırsın cnm ... Bende öyle olmuştu ve minik sivilceler çıkmıştı yüzümde normalde hiç olmaz ve akintim artmıştı öyle anladım ben ... Evinde ateş ölçer varsa ateşine de bakabilirsin

ateş nasıl oluyor bilmiyorum.. hamile olunca ateş hep yüksek mi seyreder? ne zaman ölçücem?

ateş nasıl oluyor bilmiyorum.. hamile olunca ateş hep yüksek mi seyreder? ne zaman ölçücem?
Cnm yumurtlama zamanı benim atesim 36 larda seyrediyordu normalde düşer ama hep yüksek çıktı hiç düşmedi...kendine bir saat tut her sabah o saatte yataktan kalkmadan önce aynı yerden ateşini olc düşmezse hamilesin

Yarin sabah denicem cok tesekkurleerr :)))

Cnm senle aynı zamanlarda doğum yapacağız Allah izin verirse 2016 eylül anneleri topigine de uğra
Canım amin inşallah, arada uğruyorum oraya da aslında, bugünlerde hastalık, iş yoğunluğu derken çok yorum yazamıyorum, senin nasıl gidiyor takibin tatlım.

Canım amin inşallah, arada uğruyorum oraya da aslında, bugünlerde hastalık, iş yoğunluğu derken çok yorum yazamıyorum, senin nasıl gidiyor takibin tatlım.
Ben dün alttan ultrasyonda keseyi gördüm degerim cuma 1508 pzt 3664 tu...1 şubatta kalp atışları için gidecem ışte...istahsizlik çok var bende bir de halsizlik Sende durumlar nasil

Ben dün alttan ultrasyonda keseyi gördüm degerim cuma 1508 pzt 3664 tu...1 şubatta kalp atışları için gidecem ışte...istahsizlik çok var bende bir de halsizlik Sende durumlar nasil
Gözün aydın canım,inşallah sağlıklıca alırız kucağımıza bebeklerimizi, ben adetime 2 gün kala(13 ocak) kanda 58 ile öğrendim hamileliği, 5 gün sonra(18 ocak) tekrar ölçtürdüm 552 çıktı, bugün kontrolüm vardı, gidemedim, pztsi gideceğim, inşallah biz de görürüz keseyi, senin adetini ne kadar geçti tatlım?

( Yumurtlama günüm geçeli 2 gün oldu. Sol kasığımda bugün itibariyle çok sancı var sizce nedir bayanlar bir fikriolan var mı? )

Kızlar bana da cevap verin lütfeennn://

Cnm benim sat 15 aralık en son 15 aralıkta regl oldum...ama Benim rahmim ice dönük ters olduğu için mecbur doktor asagidan baktı

merhaba kızlar sayfanızda yeniyim yardımcı olursanız sevinirim :) kızlar gecen adet olup bittikten hemen snra bi akıntı başladı ve adetime 4 gün bar hala devam ediyor sizce bir belirtimidir bu bir tane daha sorum olcak yumurtlama gününden önce yada sonra esimle beraber olsamda hamile kalırmıyım yumurtlama gününe denk gelmezse eger hamile kalamazsın dedi bi tanıdgımız dogrumu

Nolur bişey söyleyin arkadaşlar ben ilk defa yapıyorum bu testi?[/QUO ovulasyon testi mi o canim ama pozitif mi negatifmi aayamadim benden sana bir tafsiye pahali testler degilde ucuz lar daha iyi denedim ucuz testler eniyi
Herkeze hayırlı cumalar..ben az önce clearblue digital hamilelik testi yaptim ve sonuç belirgin eksi fakat onun üzerinde belirsiz arti vardı bu nedemek bilen war mi acaba ?
gebelik testi mi canim eger oyleyse belki cok yeni benim oyleydi icim rahatlamamisti ve eczanneye gittim gosterdim hamilesin demisti 1 hafta sonnra yine tekrar yap demisti dijital degil de normal test alip dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…