Evet cnm ya amin sayılı gün çabuk geçer erken gelmesinde bebisler zamanında gelsin beklemeye razıyız...Beklemek çok stresliymiş kuzum ya, Allahım hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza nasip etsin inşallah...
Olabilir cnm akintili günleri çok iyi degerlendirinBenim aylardir akintik olmuyordu bugun cok yogun yumurta aki gbi kati ve beyaz akintim olmus acaba catliyormuki
Uygulayacam mutlaka teşekkür ederimben önce soğan kürü yaptım 14 gün o bitti hemen incire başladım bence regl biter bitmez soğana başla 14 gün ertesi sabah da hemen incire başla
Hayirlisi olsun nediyelimBende de aynı şeyler vardı, adetime 4 gün var, dün test yaptım, negatif çıktı. Başta üzüldüm ama sonra geçtii...
İkinci hamileliğim de batım 15 aralıktıCnm benim sat 15 aralık en son 15 aralıkta regl oldum...ama Benim rahmim ice dönük ters olduğu için mecbur doktor asagidan baktı
AminnnnnnnAllahim sesimizi duyar insallah en yakin zamanda bebek nasip eder bana da yine annelik duygusunu yasatir hic annelik duygusunu yasamayan arkadaslara once sabir diliyorum ve en yakin zamanda bebek sahibi olmalarini diliyorum sabrin meyvesi tatlidir once sabir cok zor biliyorum ama elden dua etmektek baska birsey gelmiyor insalah dualarimiz kabul olur AMIN AMIN AMIN.
Allahim sesimizi duyar insallah en yakin zamanda bebek nasip eder bana da yine annelik duygusunu yasatir hic annelik duygusunu yasamayan arkadaslara once sabir diliyorum ve en yakin zamanda bebek sahibi olmalarini diliyorum sabrin meyvesi tatlidir once sabir cok zor biliyorum ama elden dua etmektek baska birsey gelmiyor insalah dualarimiz kabul olur AMIN AMIN AMIN.
Sağol cnm benim aminnnİkinci hamileliğim de batım 15 aralıktıoğlum 11 eylül doğumlu... Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim normal doğum ama 10 gün erken doğdu.2 gün sonra sezaryan olucaktı.dayanamadıSağol cnm benim aminnnbenimki de sezeryan olacak bakalım belki o zamanlar alabilir doktor
Anlattığına göre adet günün bugün.pazartesiye kadar gelmezse test yaptır.denemek için test alıp evde yapabilirsin.Merhaba herkese sat 19 aralik 16 yada 19 una kadar kesin adet beklerken hala olmadim Ama duzenli adet gorurken bu ay gec yumurtladimi hissettim 20. Gun yumurtlama oldu ama yumurtlamadan once gogsum agrimaya basladi kasiklarimda batma oldu su an gogus agrim hafifledi boyle belirtisi kaybolan var mi aranizda hamile olupta ? Test yaptirmak istemiyorum beklemek istiyorum nedense..
Bir gun gectiginde yaptim negatifti ama bende adet olacagimi hissediyorum esim her ne kadar hamilesin bence desede ikimizde cok istiyoruz cunku bu ay farkli seyler yasadim diye hamileyim dedim basta ama simdi umudum kalmadi acikcasiAnlattığına göre adet günün bugün.pazartesiye kadar gelmezse test yaptır.denemek için test alıp evde yapabilirsin.
Merhaba herkese sat 19 aralik 16 yada 19 una kadar kesin adet beklerken hala olmadim Ama duzenli adet gorurken bu ay gec yumurtladimi hissettim 20. Gun yumurtlama oldu ama yumurtlamadan once gogsum agrimaya basladi kasiklarimda batma oldu su an gogus agrim hafifledi boyle belirtisi kaybolan var mi aranizda hamile olupta ? Test yaptirmak istemiyorum beklemek istiyorum nedense..
Normalde 29-28 gunde bi adet olurdum ortalarda biyerlerde de kasiklarimdaki siddetli batmalardan anlardim akinti gogus hassasiyeti falan ama bu sefer adetimden itibaren 20. Gun cok siddetli o kasik agrisini hissettim bi gun oncesindede hafifti biraz o gunden sonra ara ara hep batmalarim oldu ama belirtilerim gitti yerini sanci aldi ara sira giriyor o yuzden umudum gitti bu sefer cok kaptirdim kendimi surekli belirti aradim ama sanirim bosuna Rabbim bilir tabi zamani vardirYumurtladıgını Nasıl hissediyorsun, ben de yeni yeni düşünmeye başladım, fakat bizim ilk deneme negatif....
Hayırlısı olsun hakkınızda, inşallah hamilesindir
Normalde 29-28 gunde bi adet olurdum ortalarda biyerlerde de kasiklarimdaki siddetli batmalardan anlardim akinti gogus hassasiyeti falan ama bu sefer adetimden itibaren 20. Gun cok siddetli o kasik agrisini hissettim bi gun oncesindede hafifti biraz o gunden sonra ara ara hep batmalarim oldu ama belirtilerim gitti yerini sanci aldi ara sira giriyor o yuzden umudum gitti bu sefer cok kaptirdim kendimi surekli belirti aradim ama sanirim bosuna Rabbim bilir tabi zamani vardir
Ayni ben gibi hemen incir kurune koyulmussun ben 2 aylik evliyken yapmistim derdime noluyorsa yapma derim ben sonucta sorun var mi onu bile bilmiyorsun bazilarinda sorun oluyormus cunkuBende de bu ay aynı şeyler oldu, içimde garip birşeyler hissettim. Eşime söyledim, o da sevindi. Gerçi yeni evliyiz, öyle bir düşüncemiz yoktu şimdilik. Beni bi anda öyle bi his aldı ki, içimden bi his hamile oldugumu söyledi. Test aldım hayatımda ilk defa ama negatif çıktı. Su an incir kürü yapıyorum, mutfakta kaynıyo :))) geç oldu biraz ama
Ayni ben gibi hemen incir kurune koyulmussun ben 2 aylik evliyken yapmistim derdime noluyorsa yapma derim ben sonucta sorun var mi onu bile bilmiyorsun bazilarinda sorun oluyormus cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?