- 9 Aralık 2015
- 85
- 30
- 8
- 32
Daha cok erken bence yapma ben esime keciboynuzu yapmistim ayni sirada ikimizde kurlere baslamistik ama sonuc olmayinca olmuyor zamani vardir adetinide duzensizlestirebilir duzenliyse gerci bana bisey yapmadi ama olanlar olmusBizim de 4 ay oldu evleneli benimki uyukluyodu, uyanmış soda almaya gitmiş mutfağa. Ne pişiriyosun bu saatte diyo
Daha cok erken bence yapma ben esime keciboynuzu yapmistim ayni sirada ikimizde kurlere baslamistik ama sonuc olmayinca olmuyor zamani vardir adetinide duzensizlestirebilir duzenliyse gerci bana bisey yapmadi ama olanlar olmus
Canim napiyosun ne zamandir giremiyorum beni merak ediyodun haber vereyim dedim malesef bu ayda olmadi yada kimyasal oldu bilmiyorum adetim 3 gun gecti testte senin gibi silik cikti bende bi heves gittim dr bu ay 2 cm cikolata kistim olmus beta hcg 2 cikmisti prolaktinde normal cikti sokturucu verdi icmedim bi bardak civanpercemi ictim 1 saat icinde geldi kirmizilar 2. Gun dr gittim kist 1 cm gibi falan kuculmus adetim bitti ama hala gogusler cok aciyo kasiklarim batio bugun test yaptim yine silik cizgi senin gibi oldum bende bu ay durumun ne suan iyimisinBenim normal doğum ama 10 gün erken doğdu.2 gün sonra sezaryan olucaktı.dayanamadı
Sen kesin tatilde hamile kalirsin tabi hamilelik dusuncesini atarsan :) benim esimde nisanliyken korunuruz diyordu simdi dort gozle bekliyor bebisiHaklısın canım, haftaya tatile gidicez İstanbul'a. Orda otelde kür e devam da edemem. Benimkisi merak... Aslında evlenmeden ilk yıl düşünmiycez diyorduk ya yalan oldu işte...
Sen kesin tatilde hamile kalirsin tabi hamilelik dusuncesini atarsan :) benim esimde nisanliyken korunuruz diyordu simdi dort gozle bekliyor bebisi
Evet canim erken yapmissin testi bu erken yaptigin mi ilk denemenizAynen ya gözlerinin içi parladı aşkımınadetime de 4 gün var... Yani tatilin bi kısmı adetli geçicek gibi... Acaba erken mi test yaptım diyorum hala bi umut...
Evet canim erken yapmissin testi bu erken yaptigin mi ilk denemeniz
Oluruna birak daha cok erken kurler testler icin
Bunlar adet belirtiside olabiliyor maalesefBel ağrısı, karnın hafif şişmesi gebelik belirtileri mi13ünde 22 günlük gecikmiş adetimi oldum gebelik testi yapmıştım ayın 3ünde ama negatifti
Adetime daha çok var geciktiği için sarktıBunlar adet belirtiside olabiliyor maalesef
20.gün yumurtlaman olduysa adetin gecikir.Bir gun gectiginde yaptim negatifti ama bende adet olacagimi hissediyorum esim her ne kadar hamilesin bence desede ikimizde cok istiyoruz cunku bu ay farkli seyler yasadim diye hamileyim dedim basta ama simdi umudum kalmadi acikcasi
9 günüm kaldı canım beklemedeyim.hiç umudum yok tabi.geçenlerde sancım oldu gögüs ucum çok acıdı ama yavaş yavaş geçti.şuan tek sıkıntı gaz problemi.onun sancısını çekiyorumCanim napiyosun ne zamandir giremiyorum beni merak ediyodun haber vereyim dedim malesef bu ayda olmadi yada kimyasal oldu bilmiyorum adetim 3 gun gecti testte senin gibi silik cikti bende bi heves gittim dr bu ay 2 cm cikolata kistim olmus beta hcg 2 cikmisti prolaktinde normal cikti sokturucu verdi icmedim bi bardak civanpercemi ictim 1 saat icinde geldi kirmizilar 2. Gun dr gittim kist 1 cm gibi falan kuculmus adetim bitti ama hala gogusler cok aciyo kasiklarim batio bugun test yaptim yine silik cizgi senin gibi oldum bende bu ay durumun ne suan iyimisin
Acaba kistten kaynaklı mı silik çizgi çıkıyo testlerde.adet olup temizlenince gidicem kadın doğuma.şuan aklıma böyle birşey takıldı.belki bende de kist oluşmuştur.Canim napiyosun ne zamandir giremiyorum beni merak ediyodun haber vereyim dedim malesef bu ayda olmadi yada kimyasal oldu bilmiyorum adetim 3 gun gecti testte senin gibi silik cikti bende bi heves gittim dr bu ay 2 cm cikolata kistim olmus beta hcg 2 cikmisti prolaktinde normal cikti sokturucu verdi icmedim bi bardak civanpercemi ictim 1 saat icinde geldi kirmizilar 2. Gun dr gittim kist 1 cm gibi falan kuculmus adetim bitti ama hala gogusler cok aciyo kasiklarim batio bugun test yaptim yine silik cizgi senin gibi oldum bende bu ay durumun ne suan iyimisin
Canim benimde yumurtlama haftasinda cok sancim oldu ama daha sonrasinda devam etti dedigin gibi sol kasik sancisi daha birsey demeye erken yumurtlama ve catlamaya bagladim ben o haftayi( Yumurtlama günüm geçeli 2 gün oldu. Sol kasığımda bugün itibariyle çok sancı var sizce nedir bayanlar bir fikriolan var mı? )
Kızlar bana da cevap verin lütfeennn://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?