Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bizim de 4 ay oldu evleneli benimki uyukluyodu, uyanmış soda almaya gitmiş mutfağa. Ne pişiriyosun bu saatte diyo
Daha cok erken bence yapma ben esime keciboynuzu yapmistim ayni sirada ikimizde kurlere baslamistik ama sonuc olmayinca olmuyor zamani vardir adetinide duzensizlestirebilir duzenliyse gerci bana bisey yapmadi ama olanlar olmus

Daha cok erken bence yapma ben esime keciboynuzu yapmistim ayni sirada ikimizde kurlere baslamistik ama sonuc olmayinca olmuyor zamani vardir adetinide duzensizlestirebilir duzenliyse gerci bana bisey yapmadi ama olanlar olmus

Haklısın canım, haftaya tatile gidicez İstanbul'a. Orda otelde kür e devam da edemem. Benimkisi merak... Aslında evlenmeden ilk yıl düşünmiycez diyorduk ya yalan oldu işte...

Benim normal doğum ama 10 gün erken doğdu.2 gün sonra sezaryan olucaktı.dayanamadı
Canim napiyosun ne zamandir giremiyorum beni merak ediyodun haber vereyim dedim malesef bu ayda olmadi yada kimyasal oldu bilmiyorum adetim 3 gun gecti testte senin gibi silik cikti bende bi heves gittim dr bu ay 2 cm cikolata kistim olmus beta hcg 2 cikmisti prolaktinde normal cikti sokturucu verdi icmedim bi bardak civanpercemi ictim 1 saat icinde geldi kirmizilar 2. Gun dr gittim kist 1 cm gibi falan kuculmus adetim bitti ama hala gogusler cok aciyo kasiklarim batio bugun test yaptim yine silik cizgi senin gibi oldum bende bu ay durumun ne suan iyimisin

Haklısın canım, haftaya tatile gidicez İstanbul'a. Orda otelde kür e devam da edemem. Benimkisi merak... Aslında evlenmeden ilk yıl düşünmiycez diyorduk ya yalan oldu işte...
Sen kesin tatilde hamile kalirsin tabi hamilelik dusuncesini atarsan :) benim esimde nisanliyken korunuruz diyordu simdi dort gozle bekliyor bebisi

Sen kesin tatilde hamile kalirsin tabi hamilelik dusuncesini atarsan :) benim esimde nisanliyken korunuruz diyordu simdi dort gozle bekliyor bebisi

Aynen ya gözlerinin içi parladı aşkımın adetime de 4 gün var... Yani tatilin bi kısmı adetli geçicek gibi... Acaba erken mi test yaptım diyorum hala bi umut...

Bel ağrısı, karnın hafif şişmesi gebelik belirtileri mi 13ünde 22 günlük gecikmiş adetimi oldum gebelik testi yapmıştım ayın 3ünde ama negatifti

Bir gun gectiginde yaptim negatifti ama bende adet olacagimi hissediyorum esim her ne kadar hamilesin bence desede ikimizde cok istiyoruz cunku bu ay farkli seyler yasadim diye hamileyim dedim basta ama simdi umudum kalmadi acikcasi
20.gün yumurtlaman olduysa adetin gecikir.
34.gün adet günündür.pazartesiye kadar olmazsa mutlaka test yap canım

9 günüm kaldı canım beklemedeyim.hiç umudum yok tabi.geçenlerde sancım oldu gögüs ucum çok acıdı ama yavaş yavaş geçti.şuan tek sıkıntı gaz problemi.onun sancısını çekiyorum geçen ay kesin hamileyim dedim ama biliyorsun o yüzden kapılmamaya çalışıyorum

Acaba kistten kaynaklı mı silik çizgi çıkıyo testlerde.adet olup temizlenince gidicem kadın doğuma.şuan aklıma böyle birşey takıldı.belki bende de kist oluşmuştur.

( Yumurtlama günüm geçeli 2 gün oldu. Sol kasığımda bugün itibariyle çok sancı var sizce nedir bayanlar bir fikriolan var mı? )

Kızlar bana da cevap verin lütfeennn://
Canim benimde yumurtlama haftasinda cok sancim oldu ama daha sonrasinda devam etti dedigin gibi sol kasik sancisi daha birsey demeye erken yumurtlama ve catlamaya bagladim ben o haftayi

gunaydın arkadaslar bende gecen ay yırmı besınde olmustum hala adet olmadım benımde karnımda hafıf sızı gıbı bır agrı var belımın sag tarfı agrıor normlde adet donemınde bomba gıbı olurdum yanı cok sıserdı karnım ama br haftadır bol su ıcıyourm acaba onunmu etkısı vr bılemedım gunduz ve gece herlde toplamda 10 kere tuvalete gıdıyorum

Arkadaslar adetime 8gun var kasiklarim bi haftadir agriyo iki gun once bicaklar saplaniyordu belim de agriyor cok agzimin tadi degisti dun aksamdan beri de goguslerimin dolgunlastigini hissediyorum esim de dedi.. bugun doktora gidicem icimde neler oluyo diye.. sizce hamile olabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…