- 30 Aralık 2015
- 8
- 1
- 1
- 30
Olabilme ihtimali var bence erken gebelik testi al sabah ilk idrarinla yap :) iyi haberler bekliyoruzzzMerhaba Lutfen bana cevap yazin cok merak ediyorum ben 9 aylik evliyim hic korunmadik cocuk istiyoruz ama olmuyor bi kac kez dr gittim sorun yok diyor.bu ayda regl gunume daha 5 gun var bende bazi belirtiler var. 10 gun oncesinden gogus agrilari sisme kasiklarda batma agri var bazen belim agriyor iki gundur halsizlik ve uyku hali var.sizce Hamile olabilirmiyim
Olabilme ihtimali var bence erken gebelik testi al sabah ilk idrarinla yap :) iyi haberler bekliyoruzzz
Kanda arttiktan sonra fazlasi idrarla atiliyo beta hcg o yuzden idrarda gec cikabilir.. sabah idrari daha iyi oluyor evet geceden beri hicbirsey icmedigin icin.. yarin sabah bir de boyle dene bakalim :)Erken gebelik kalem testi aldım, gün içinde uyguladım ama geçersiz oldu, hiç bişey cıkmadı, adetime 6 gün kala yapmıştım. İlk idrarla mı yapmak uygun olur
Kanda arttiktan sonra fazlasi idrarla atiliyo beta hcg o yuzden idrarda gec cikabilir.. sabah idrari daha iyi oluyor evet geceden beri hicbirsey icmedigin icin.. yarin sabah bir de boyle dene bakalim :)
Bana cevap vercek yok muuuuuArkadaslar adetime 8gun var kasiklarim bi haftadir agriyo iki gun once bicaklar saplaniyordu belim de agriyor cok agzimin tadi degisti dun aksamdan beri de goguslerimin dolgunlastigini hissediyorum esim de dedi.. bugun doktora gidicem icimde neler oluyo diye.. sizce hamile olabilir miyim?
evet olabilir canım bu tur belirtiler hamilelik olabilirmiş dikkat et kendine :)Bana cevap vercek yok muuuuu((
Arkadaşlar lütfen cevap verin böyle yaşayıp hamile kalan var mimerhaba kızlar 2 gündür başım çatlıyor hamilelik belirtisi olarak baş ağrısı yaşayan var mı
evet bas arisini hamilelikle alakasi olailir ama her kiside olmayablir yani canim bas arasi mesela benim adetim gecikince agirir herkezde farkli olabiliyor adet gunun geciktimi yada daha varmiArkadaşlar lütfen cevap verin böyle yaşayıp hamile kalan var mi
canim geçen 2 ay boyunca bende adetime günler kala baş ağrısı çektim ama sonuç yok malesef kafaya takma ben bunun acısı cok çektim stres olduğu için oluyo böyle şeyler baska şeylere yogunlas inşallah hamilesindir ama dua et stres yapmaArkadaşlar lütfen cevap verin böyle yaşayıp hamile kalan var mi
Insallah istiyoruz bakalim doktora gidicem oglenden sonra hayirlisi olsunevet olabilir canım bu tur belirtiler hamilelik olabilirmiş dikkat et kendine :)
canim onu adetin bittikden sonra yapacsin mesela adetin 9 yada 10.gunu basliyacaksin senin baya geçti suan adetden sonraki günleri değerlendirdin mi peki yada testi öteki adet sonuna yapicaksinovulasyon testi yaptım negatif en son dokuz ocakta olmuştum hasta erken mi yaptım sizce nasil yapcaz bu testi ya
Bilmiyorum ki canim kanda beta hcg dusuk gebelik yok idrarda silik cizgi nie bole anlayamiyorum kist beta hcg salgilamaz salgilasa kandada cikar nie idrarda cikiyo ama 10 gunden beri inanmazsin bi bardak su icsam wc ye kosuyorum bigun sabahtan gece wc ye gittiminsaydim tam 30 kere gittim ve her gittimdede normal idrar cikisi oldu idrar kulturude temiz cikti enfeksiyon sistitte yok bende anlamadim dr kist idraratorbasina baski yapmistir belki ondandir dedi kist kuculdukten sonra olebi problem kalmadiAcaba kistten kaynaklı mı silik çizgi çıkıyo testlerde.adet olup temizlenince gidicem kadın doğuma.şuan aklıma böyle birşey takıldı.belki bende de kist oluşmuştur.
İnsaalah Evet çok takıyorum o yüzden oluyor galibacanim geçen 2 ay boyunca bende adetime günler kala baş ağrısı çektim ama sonuç yok malesef kafaya takma ben bunun acısı cok çektim stres olduğu için oluyo böyle şeyler baska şeylere yogunlas inşallah hamilesindir ama dua et stres yapma
Geçti 5 gün ama bebek istediğinizden beri adetim gecikiyorevet bas arisini hamilelikle alakasi olailir ama her kiside olmayablir yani canim bas arasi mesela benim adetim gecikince agirir herkezde farkli olabiliyor adet gunun geciktimi yada daha varmi
Merhaba Reglden 5 gun oncedende kalem test yapilsa çikarmi sonuç?Erken gebelik kalem testi aldım, gün içinde uyguladım ama geçersiz oldu, hiç bişey cıkmadı, adetime 6 gün kala yapmıştım. İlk idrarla mı yapmak uygun olur
test yaptinmi peki ya da doktora hic gitin mi cocuk istediginiz icin sters yapiyorsunuz ve adet gecikiyorGeçti 5 gün ama bebek istediğinizden beri adetim gecikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?