Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaşlar regli yeni bitti yani 1 hafta oldu belim agrıyor demiştim şimdide akıntı var ve sankı iğne batıyor acaba neyın nesi bu cevap verirseniz sevinirim

Merhabalar:) bende buraya erken hamilelik belirtilerimi yazayım belki faydası olur çünkü bende çok merak ediyordum ve araştırıyordum bende adete 1 hafta kala iştah açılması başladı kasıklarda ağrı mide yanması sindirim problemi ve mide bulantısı oluştu ve gün içinde ve akşamları erkenden uykum geliyordu adete 3 gün kalada certain gebelik testinde silikte olsa çizgi çıktı umarım yardımcı olmuşumdur inşallah rabbim tüm isteyenlere annelik duygusunu tattırır.

Bende de akinti fazlalasti sanki 9 gun var. Bi de midem bi tuhaf. Yanma oluo. Cok cok az bi bulanti. Şişlik. Simdiden kan testinde fln da belli olmaz dimi. Bi de bu idrarda erken teshis ne kadar erkenden oluo. Kendimi dinlemekten alamiyorum kendimi yaa. Gecen ay olmadi. Dedim bu ay dinlemicem kendimi ama gun yaklastikca duramiyorum

Ya bende de ayni sekilde sindirim problemi yasiyorum. Gecen ay ilk denemeydi olmadi. Akintim artti. Midem bi tuhaf. Istah acilmasi yok aksine yedikce bi tuhaf oluyorum beklemek cok kotu ya

arkadaşlar regli yeni bitti yani 1 hafta oldu belim agrıyor demiştim şimdide akıntı var ve sankı iğne batıyor acaba neyın nesi bu cevap verirseniz sevinirim
arkadaşlar bu agrılar gittikce artıyor bu şekilde hamile kalan var mı lütfen yardım edin ilaç içmemek için kendimi cok zor tutuyorum ya hamileysem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…