- 30 Aralık 2015
- 8
- 1
- 1
- 30
Olabilme ihtimali var bence erken gebelik testi al sabah ilk idrarinla yap :) iyi haberler bekli merhaba reglden 5 gun oncedende test yapiliyormu sonuc cikarmi bunu bilmiyordum lutfen bana cevap yazin
cikiyor erken gebelik testleri var deneyebilirsin ama gec dollenme olduysa bence gostermiyor simdiye kadar beklemissin 5 gun daha bekle istersen adet gecikince daha iyi testler gosteriyorMerhaba Reglden 5 gun oncedende kalem test yapilsa çikarmi sonuç?
Teşekkurler beklemek zor insalla Rabbim hepimize nasip edercikiyor erken gebelik testleri var deneyebilirsin ama gec dollenme olduysa bence gostermiyor simdiye kadar beklemissin 5 gun daha bekle istersen adet gecikince daha iyi testler gosteriyor
Merhaba genel de artış olduğu söylenir fakat bazı forumlar da kadınlar aksine kuruluk yaşadığını belirtmiş ama genel de akıntı artışı oluyor galibaHamile kaldiginda illaki akinti olur mu? Akintisi olmayan biri de hamile olabilir mi?
insallahTeşekkurler beklemek zor insalla Rabbim hepimize nasip eder
olabilir mesela benim kupkuruydu kuzenimin akinntisi cok fazla vardi insandan insana degisen bir seyHamile kaldiginda illaki akinti olur mu? Akintisi olmayan biri de hamile olabilir mi?
Merhabalar:) bende buraya erken hamilelik belirtilerimi yazayım belki faydası olur çünkü bende çok merak ediyordum ve araştırıyordum bende adete 1 hafta kala iştah açılması başladı kasıklarda ağrı mide yanması sindirim problemi ve mide bulantısı oluştu ve gün içinde ve akşamları erkenden uykum geliyordu adete 3 gün kalada certain gebelik testinde silikte olsa çizgi çıktı umarım yardımcı olmuşumdur inşallah rabbim tüm isteyenlere annelik duygusunu tattırır.
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninleArkadaslar beta hcg düşüyor hastaneye yatırdılar dua edın ne olur yalvarırım
Arkadaslar beta hcg düşüyor hastaneye yatırdılar dua edın ne olur yalvarırım
Allah yardimcin olsun canim endise etme stres yapma olur mu? Guzel dusun guzel seyler karsina ciksin canim parmagini gobek deliginin uzerine koyup Ya Mübdiü cc ismi serifini soylesin esinArkadaslar beta hcg düşüyor hastaneye yatırdılar dua edın ne olur yalvarırım
Tamam Can'ım cok sag olAllah yardimcin olsun canim endise etme stres yapma olur mu? Guzel dusun guzel seyler karsina ciksin canim parmagini gobek deliginin uzerine koyup Ya Mübdiü cc ismi serifini soylesin esin
Durumun nedir canım.doktorlar ne diyoTamam Can'ım cok sag ol
arkadaşlar bu agrılar gittikce artıyor bu şekilde hamile kalan var mı lütfen yardım edin ilaç içmemek için kendimi cok zor tutuyorum ya hamileysem diyearkadaşlar regli yeni bitti yani 1 hafta oldu belim agrıyor demiştim şimdide akıntı var ve sankı iğne batıyor acaba neyın nesi bu cevap verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?