Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaşlar bu agrılar gittikce artıyor bu şekilde hamile kalan var mı lütfen yardım edin ilaç içmemek için kendimi cok zor tutuyorum ya hamileysem diye

Benimde gecen ay cok fazla sol kasik agrisi ve bel agrisi vardi. Ama malesef olmadi demek ki üsütmüsum. Ama belirtiler arasinda en cok kasik agrisi ve bel agrisi diyenler var. Benim de bu ay neredeyse kasik agrim yok denicek kadar az. Arada oluo. Ama.mide rahatsizligim artti şişkinlik cok fazla.

hmm bunlar bir belirti yani inşallah bu acıyı çektiğime değer başım falanda dönmeye başladı galiba psikolojik olarak oluyor bas dönmesi çünkü çok umutlarım

Ayyy çok sevindimm.. allah sağlıkla. Kucaginiza almayi nasip etsin... bende bekliyorum daha işte inşallah artık dualarım kabul olur. Bu aydà ağlamak istemiyorum 2 gün daha beklicem test yapcam
Tesekkür ederm ınsallahh bebek isteyen herkese allahm nasip etsin inşallah aminn.. üzme kndini ,elinden geldiğince kafana takma. Stresden hormonlar etkileniyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…