Durumun nedir canım.doktorlar ne diyo
Her seye hazır ol dıyorlar 936 dıydı şimdi 615 e düştü gıttıkçe düşüyorDurumun nedir canım.doktorlar ne diyo
Yuce Allah im yar ve yardimcin olsunHer seye hazır ol dıyorlar 936 dıydı şimdi 615 e düştü gıttıkçe düşüyor
Amin Can'ımYuce Allah im yar ve yardimcin olsun
Normalde duzenli miydi?Adetime daha çok var geciktiği için sarktı
Arkadaslar lütfen banada bir cevap yazinarkadaşlar bu agrılar gittikce artıyor bu şekilde hamile kalan var mı lütfen yardım edin ilaç içmemek için kendimi cok zor tutuyorum ya hamileysem diye
Bugun 35. Gunum hala olmadim sabah test yapcam bakalim ne cikacak bisey cikmazsada doktora gidip kan testi yaptircam artik bakalim20.gün yumurtlaman olduysa adetin gecikir.
34.gün adet günündür.pazartesiye kadar olmazsa mutlaka test yap canım
arkadaşlar bu agrılar gittikce artıyor bu şekilde hamile kalan var mı lütfen yardım edin ilaç içmemek için kendimi cok zor tutuyorum ya hamileysem diye
Yumurtlaman yaklasiyor degerlendir bugunleriarkadaşlar regli yeni bitti yani 1 hafta oldu belim agrıyor demiştim şimdide akıntı var ve sankı iğne batıyor acaba neyın nesi bu cevap verirseniz sevinirim
Normalde duzenli miydi?
Benimde o yuzden sarkti desem daha once sarkmamisti haydi hsyirlisiBir yandan okuyorum vize final dönemleri gecikiyor diğer zamanlar düzenli kasım ve ocak vize final dönemim olduğu için sarkmıştı
hmm bunlar bir belirti yani inşallah bu acıyı çektiğime değer başım falanda dönmeye başladı galiba psikolojik olarak oluyor bas dönmesi çünkü çok umutlarımBenimde gecen ay cok fazla sol kasik agrisi ve bel agrisi vardi. Ama malesef olmadi demek ki üsütmüsum. Ama belirtiler arasinda en cok kasik agrisi ve bel agrisi diyenler var. Benim de bu ay neredeyse kasik agrim yok denicek kadar az. Arada oluo. Ama.mide rahatsizligim artti şişkinlik cok fazla.
Benimde o yuzden sarkti desem daha once sarkmamisti haydi hsyirlisi
Ya onunda göstergesi yani değerlendiriyimYumurtlaman yaklasiyor degerlendir bugunleri
Benim icin cocuk okuldan cok cok on planda kalan derslerimi vermek icin ugrasiyorum ama cocugu ertelemeyi hic mi hic dusunmuyorumGebelik için uygun bi dönem değil okul bitmeden çocuk yapamam umarım yanılıyorumdur
Aynen canim :)Ya onunda göstergesi yani değerlendiriyim
Benim icin cocuk okuldan cok cok on planda kalan derslerimi vermek icin ugrasiyorum ama cocugu ertelemeyi hic mi hic dusunmuyorum
Ha o baska.mesele canim son sene basla calismalara sen :)Hukuk okuyorum ve farklı bi şehirde okulum bu sebeple erteliyorum
Ha o baska.mesele canim son sene basla calismalara sen :)
Tesekkür ederm ınsallahhAyyy çok sevindimm.. allah sağlıkla. Kucaginiza almayi nasip etsin... bende bekliyorum daha işte inşallah artık dualarım kabul olur. Bu aydà ağlamak istemiyorum2 gün daha beklicem test yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?