Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaşlar bu agrılar gittikce artıyor bu şekilde hamile kalan var mı lütfen yardım edin ilaç içmemek için kendimi cok zor tutuyorum ya hamileysem diye
Çok dayanılmayacak kadar ağrın varsa bence ihmal etme doktora git. Ben de hamilelik sandım her belirtiyi yaşadım bir umut diyerek adet tarihini bekledim ancak malesef ultrasyonda rahimde sıvı birikmesi çıktı..
Umarım sende gebelik vardır

Sweetdreams cnm sen bal tarcin corek otu karisimi kullzniyodun dimi sende herhangibir yan etkisi oldumu ben 3 4 defa kullzndim bugun veya ondan onceku gun kahverengi lekelenmem oldu anlamadim niye sende oldu mu boyle bisey ?

Ahmos ne yaptin haberler iyidir umarim..Allah yavrucugunu sana bagislasin..olumsuz bisey olsa bile bunda da vardir bi hayr diyelim ilerde nasil bir sorun olur bilemeyiz cunku ama duamiz bisey olmamasi yonunde tabi

Karnımın altında hafif bi şişkinlik hissediyorum karnımda da bu belirti midir test yapmak için dayanamıyorum yarın inş yapıcam

Merhaba kizlar
gecenin 3 ama hala uyuyamadim okudum okudum en sonunda yazayim dedim
Adet günüm geldi bugun yarin olmam lazim ama bir haftadir çekiyorum herzamanki gibi adet sancisini bende her ay her belirti oluyor kusmaya varana kadar bunyem cok hassas cunki artik bu belirtiler gebelik belirtisi bile deil benim için bu ay tek fark yaniyorummmherzaman donan ben ayaklarim başta olmak uzere yaniyor.kasik batmasi gaz ve inanilmaz şişkinlik adet sancilari gidiyorum bakiyorum yok gelmemis.normalde bugun olmam lazimdi ama gecikebilirde bilmiyorum ..ahhh Herşeyin hayirlisi

S
Ahmos ne yaptin haberler iyidir umarim..Allah yavrucugunu sana bagislasin..olumsuz bisey olsa bile bunda da vardir bi hayr diyelim ilerde nasil bir sorun olur bilemeyiz cunku ama duamiz bisey olmamasi yonunde tabi
sürekli kan alıyorlar Can'ım kendisinin sonlanmasını bekliyorlar sanırım insaallah bir mucize olur

Karnımın altında hafif bi şişkinlik hissediyorum karnımda da bu belirti midir test yapmak için dayanamıyorum yarın inş yapıcam
Kac gun var bata? Benim 3 gun var test evde var ilk defa aldim ama yapmakta karasizim bende adet gunumde yapmayi dusunuyorum..lakin burda o kadar heyecan veriyorki kizlar bazen yapsam mi diyorum boyle dusununce ister istemez heyecan basiyo

gecen ayın 25 ınde adet olmustum ve yarın ayın yırmı besı adet programlarına gore bugun olmam lazım ama hıc belırtım yok ne sıskınlık ne sıvılce normalde adet olcaım zaman bunlar barız ortaya cıkardı ama hc brı yok heveslenmek ıstemıyrum ama varmıdır acaba bır hamılelık karnım dumduz esım bıle dıyor sıskınlıgın gıttı acaba suyu cok ıcmemdenmı anlamadımkıya ıns hamılelık vardır

gecen ayın 25 ınde adet olmustum ve yarın ayın yırmı besı adet programlarına gore bugun olmam lazım ama hıc belırtım yok ne sıskınlık ne sıvılce normalde adet olcaım zaman bunlar barız ortaya cıkardı ama hc brı yok heveslenmek ıstemıyrum ama varmıdır acaba bır hamılelık karnım dumduz esım bıle dıyor sıskınlıgın gıttı acaba suyu cok ıcmemdenmı anlamadımkıya ıns hamılelık vardır ayrıca normalde adet olmadan cok usuyen ben sımdı hc usumuyrum bırde benım anlamadıgım hamıle olanlar hep demıskı sol tarafımda agrı var benım de sag tarafımda ara ara gıren adet agrııs gıbı olmayan kramlar varhafıfde bel agrısı vr

Kac gun var bata? Benim 3 gun var test evde var ilk defa aldim ama yapmakta karasizim bende adet gunumde yapmayi dusunuyorum..lakin burda o kadar heyecan veriyorki kizlar bazen yapsam mi diyorum boyle dusununce ister istemez heyecan basiyo

Reglim biteli 1 hafta bile olmadı :/ ama üstüne görme olabilir mi diye şüphelendim

Reglim biteli 1 hafta bile olmadı :/ ama üstüne görme olabilir mi diye şüphelendim
Hmm anladim canim peki normal adetin gibi mi oldu yani gun eksikligi veya kanama azligi gibi farklilik var miydi gordugun adetinde? Inseallah ustune gormedir..gerci ustune gorme meselesi karisik bisey yani normal adet mi oluyor ustune gormede?

herkeze merhabalar bu gunde guzel haberler paylasiriz insallah bu sabah uyandim dua ettim eger hamileysem icimden umidimi alma ya Rabbim dedim eger degilsem de aklimdan gonlumden bebek dusuncesini uzaklastir dedim ve yine uykuya girmisim uyandim icimden bir hiss geliyor hamileyim hep boyle dua etigimde doruyu mutlaka Rabbim gosteriyor insallah hamilegimdir 2 subati sabirsizlik la bekliyorum insallah Rabbim bu aydan umutlu olanlarin umudunu bosa cikarmazinsallah Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…