- 3 Ocak 2016
- 765
- 2.584
- 63
Çok dayanılmayacak kadar ağrın varsa bence ihmal etme doktora git. Ben de hamilelik sandım her belirtiyi yaşadım bir umut diyerek adet tarihini bekledim ancak malesef ultrasyonda rahimde sıvı birikmesi çıktı..arkadaşlar bu agrılar gittikce artıyor bu şekilde hamile kalan var mı lütfen yardım edin ilaç içmemek için kendimi cok zor tutuyorum ya hamileysem diye
Tesekkurler anladimolabilir mesela benim kupkuruydu kuzenimin akinntisi cok fazla vardi insandan insana degisen bir sey
Canim ben kullandim bu ay ama oyle herhangi bir lekelenmem olmadi sadece kasik agrim fazlaydiBal tarcin corekotu karisimini kullanan diger arkadaslar var mi sizde boyle bi durum ?
Benim yumurtam 12.gunde catladi sanirim o zaman cok agrim vardi cunkuBugun adetten itibaren 12.gunum bu arada yumurtam henuz catlamadi
sürekli kan alıyorlar Can'ım kendisinin sonlanmasını bekliyorlar sanırım insaallah bir mucize olurAhmos ne yaptin haberler iyidir umarim..Allah yavrucugunu sana bagislasin..olumsuz bisey olsa bile bunda da vardir bi hayr diyelim ilerde nasil bir sorun olur bilemeyiz cunku ama duamiz bisey olmamasi yonunde tabi
Inseallah canim gonlunuzu ferahlatacak haber alirsinizS
sürekli kan alıyorlar Can'ım kendisinin sonlanmasını bekliyorlar sanırım insaallah bir mucize olur
Kac gun var bata? Benim 3 gun var test evde var ilk defa aldim ama yapmakta karasizim bende adet gunumde yapmayi dusunuyorum..lakin burda o kadar heyecan veriyorki kizlar bazen yapsam mi diyorumKarnımın altında hafif bi şişkinlik hissediyorum karnımda da bu belirti midir test yapmak için dayanamıyorum yarın inş yapıcam
Kac gun var bata? Benim 3 gun var test evde var ilk defa aldim ama yapmakta karasizim bende adet gunumde yapmayi dusunuyorum..lakin burda o kadar heyecan veriyorki kizlar bazen yapsam mi diyorumboyle dusununce ister istemez heyecan basiyo
Benim neden oyle oldu anliyamadim ya hayirlisiCanim ben kullandim bu ay ama oyle herhangi bir lekelenmem olmadi sadece kasik agrim fazlaydi
Hmm anladim canim peki normal adetin gibi mi oldu yani gun eksikligi veya kanama azligi gibi farklilik var miydi gordugun adetinde? Inseallah ustune gormedir..gerci ustune gorme meselesi karisik bisey yani normal adet mi oluyor ustune gormede?Reglim biteli 1 hafta bile olmadı :/ ama üstüne görme olabilir mi diye şüphelendim
Cok karisik bu isler yaaaaBenim neden oyle oldu anliyamadim ya hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?