- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 63
- 37
sagda da sol da da olabilir rahim damarlari gerildigi icin her iki taraftada olabilir ama sadece hamilelikte degil kist te olailiyormus cnmhamıle arkadaslar kramp dedıgınız sey nedır byle ara ara gıren agrımı bırde herkes sol tarafım agrıyor dıyor benım sag tarafımda ara ara gıren agrı var
Hmm anladim canim peki normal adetin gibi mi oldu yani gun eksikligi veya kanama azligi gibi farklilik var miydi gordugun adetinde? Inseallah ustune gormedir..gerci ustune gorme meselesi karisik bisey yani normal adet mi oluyor ustune gormede?
Merhaba canım 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum ve cuma günü ikindi vakti t de çok net çıktı çizgi yumurtlama daha başlamadı 24-36 saat içinde olacak diye cuma günü akşam yapmadım bişey ama cumartesi sabah yaptım. Cumartesi günü öğlen test yaptım t çizgisi silik çıktı bugünde yaptım bugünde silik çıktı şimdi korkuyorum acaba ben yumurtlamayı kaçırmışmı oldum bi yardım et canım.. sana şimdi cuma ikindi yaptığım testi gönderiyorum dediğim gibi bu testden tam 24 saat sonra beraber olduk.Cok karisik bu isler yaaaa
Canim ben ovulasyon testi falan hic kullanmiyorum ama koyu cizgi ciktigindan 3 gun hesap edersen vaktini kacirmis olmuyorsun benimde onunden arkasindan oldu birliktelik ben takmiyorum ya...ama dedigim gibi senin kacirdigini sanmiyorum gonlunu ferah tut..aradan 2 3 gun gecmemis cunku yakin zamanda birliktelik olmus bence sorun yok canimMerhaba canım 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum ve cuma günü ikindi vakti t de çok net çıktı çizgi yumurtlama daha başlamadı 24-36 saat içinde olacak diye cuma günü akşam yapmadım bişey ama cumartesi sabah yaptım. Cumartesi günü öğlen test yaptım t çizgisi silik çıktı bugünde yaptım bugünde silik çıktı şimdi korkuyorum acaba ben yumurtlamayı kaçırmışmı oldum bi yardım et canım.. sana şimdi cuma ikindi yaptığım testi gönderiyorum dediğim gibi bu testden tam 24 saat sonra beraber olduk.
Bence kacirmadin cnm cunku zaten o ikinet cizgiyi gorunce 24 saat sonrasinda birlikte olmak iyi diyolar bence tam zamaninda yaprin yuurta catlayinca 24 saat yasiyo zatenMerhaba canım 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum ve cuma günü ikindi vakti t de çok net çıktı çizgi yumurtlama daha başlamadı 24-36 saat içinde olacak diye cuma günü akşam yapmadım bişey ama cumartesi sabah yaptım. Cumartesi günü öğlen test yaptım t çizgisi silik çıktı bugünde yaptım bugünde silik çıktı şimdi korkuyorum acaba ben yumurtlamayı kaçırmışmı oldum bi yardım et canım.. sana şimdi cuma ikindi yaptığım testi gönderiyorum dediğim gibi bu testden tam 24 saat sonra beraber olduk.
Canım bende öyle düşündüm 24 saat sonra yapmak mantıklı diye artık gerisi Rabbimin işi hayırlısunı versin inşallah birde işimi şansa bırakmayım bu akşamı da değerlendireyim diyorum bakalım tutarsa cevap verdiğin için teşekkür ederim.bugün de test yaptım oda silik çıktı artık çift çizgi çıkmaz herhalde demi?? Birde ben ilişki sırasında su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyorum az bişey olumsuz etkisi olmaz demi spermelere bi bilgin var mı?Bence kacirmadin cnm cunku zaten o ikinet cizgiyi gorunce 24 saat sonrasinda birlikte olmak iyi diyolar bence tam zamaninda yaprin yuurta catlayinca 24 saat yasiyo zaten
Ay canım inşallah teşekkür ederim bugün de yapacam inşallah akşamı değerlendireyim bakalım kısmet artık hayırlısı olsunCanim ben ovulasyon testi falan hic kullanmiyorum ama koyu cizgi ciktigindan 3 gun hesap edersen vaktini kacirmis olmuyorsun benimde onunden arkasindan oldu birliktelik ben takmiyorum ya...ama dedigim gibi senin kacirdigini sanmiyorum gonlunu ferah tut..aradan 2 3 gun gecmemis cunku yakin zamanda birliktelik olmus bence sorun yok canim
Bende bilmiyom ki normal adet den bir kaç gün önce kiri oluyor demi? Test yaptinmi belki hamilesin?yarın adet gunum sımdı sarı akıntım geldı yarın adet olcaksam bu sıvının gelmesı normalmı
Yokcanim yapmadım yarın yapcammmm bakalım nolckBende bilmiyom ki normal adet den bir kaç gün önce kiri oluyor demi? Test yaptinmi belki hamilesin?
Belirtilerin ne canım normalde bende yarın olmak laximMerhaba kızlar normalde her ayın 25inde çok düzenli hasta olurum 27 kasımda klomene başladım 5 gün sürdu.klomeni kullandığım ay kanamam 4 gün erken geldi yani 21 aralikda. doktor kullanma klomen bu ay yine etkisini gosterir dedi.bu ay eski adetim gibi 25inde mi olurum yoksa 21inde mi eğer 21indeyse hala hasta olmadım idrar testi yaptım ama negatif ne olur cevap bekliyorum insallah hamileymdir.
Hafi hayırlısı inşallah olur hamilesindirYokcanim yapmadım yarın yapcammmm bakalım nolck
Allah bilir istemesende verir bi anda bilemeyiz ama Allah gonlune gore verir insallahGebelik için uygun bi dönem değil okul bitmeden çocuk yapamam umarım yanılıyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?