- 9 Aralık 2015
- 85
- 30
- 8
- 32
8 günüm kaldıkafaya takmamaya çalışıyorum.bir yandan da gün sayıyorum geçen ay hamileyim diye hissediyordum.bu ay hiç öyle bir duygu his yok.Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
Çift çizgi görmeyi umut eden herkese nasip etsin inşallah
Yok canım şimdi yapma çıkmaz daha.2-3 gün kala test yaparsın.Benimde ayni sekilde. 1subat adet tarihim. Ama goguslerim sizlamaya basladi. Normalde hic sizlamazdi. Acaba bu erken idrar testlerinde fln da cikmaz mi ki
Çoook hafif bi görüntü var ama yarın bir daha test yap, emin olmak için kan testi yaptırmak en doğrusu. İnşallah pozitiftirİyi akşamlar bayanlaradetime 1 gün kala test yaptım sabah ilk idrarla ve böle bi sonuç çıktı.ikinci çizgi varmı yoksa benimmi psikolojim bozuldu anlamadım
İnşallah hamilesindir ancak ortada ilaç kullanımı söz konusu. Normal adet gününü bekleyemem dersen kan tahlili yaptır. Klomen kullananların paylaşım sayfasına da sor istersenMerhaba kızlar normalde her ayın 25inde çok düzenli hasta olurum 27 kasımda klomene başladım 5 gün sürdu.klomeni kullandığım ay kanamam 4 gün erken geldi yani 21 aralikda. doktor kullanma klomen bu ay yine etkisini gosterir dedi.bu ay eski adetim gibi 25inde mi olurum yoksa 21inde mi eğer 21indeyse hala hasta olmadım idrar testi yaptım ama negatif ne olur cevap bekliyorum insallah hamileymdir.
Saol cnm hayırlısı insallahÇoook hafif bi görüntü var ama yarın bir daha test yap, emin olmak için kan testi yaptırmak en doğrusu. İnşallah pozitiftir
Cnm o kayganlastirici konusunda cok bilgil yok ama su bazli olsun bisey olmuyo diye duydum.ins rabbim nasip eder sana da tum isteyenlerede evet bu aksamida degerlendir cnm ikinci cizgi daha cikmaz normalde ama yine de sen ara ara kontrol et belki o karisimdan dolayi bikac yumurtan gelisebilirCanım bende öyle düşündüm 24 saat sonra yapmak mantıklı diye artık gerisi Rabbimin işi hayırlısunı versin inşallah birde işimi şansa bırakmayım bu akşamı da değerlendireyim diyorum bakalım tutarsa cevap verdiğin için teşekkür ederim.bugün de test yaptım oda silik çıktı artık çift çizgi çıkmaz herhalde demi?? Birde ben ilişki sırasında su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyorum az bişey olumsuz etkisi olmaz demi spermelere bi bilgin var mı?
dCnm bende geliyo o adet oncesi ama heekestefaekki olabiliryarın adet gunum sımdı sarı akıntım geldı yarın adet olcaksam bu sıvının gelmesı normalmı
Bekleyelim bakalim :) senin de adet tarihin 1 subat miYok canım şimdi yapma çıkmaz daha.2-3 gün kala test yaparsın.
Canim kan veriyorsun genelde ogleden sonra sonuc cikiyo ya da 2 saat icinde hadi hayirli haberlerini bekliyoruzArkadaşlar. Günaydın lütfen yardımcı olurmusunuz sağlık ocağına gitcemdr kan aliniyormu aliniyorsa sonuçlar ertesi gunemi cik8yor
Evet canım 1şubatBekleyelim bakalim :) senin de adet tarihin 1 subat mi
Günaydın doktorun sana yarın gel bakalım der ama sen interneten en geç akşam 4 de öğrenebilirsin.öğlen bakmaya başlarsın.hiç belli olmuyoArkadaşlar. Günaydın lütfen yardımcı olurmusunuz sağlık ocağına gitcemdr kan aliniyormu aliniyorsa sonuçlar ertesi gunemi cik8yor
Akşam eşime kızartma yaptım şimdi de iş yerine yapıyorum nasıl tiksindim kizartmadan ligden bulanıyor ya usuttummm yada hamilelik varCanim kan veriyorsun genelde ogleden sonra sonuc cikiyo ya da 2 saat icinde hadi hayirli haberlerini bekliyoruz
Olabilir canim her iki ihtimalde ama inseallah hamileliktendirAkşam eşime kızartma yaptım şimdi de iş yerine yapıyorum nasıl tiksindim kizartmadan ligden bulanıyor ya usuttummm yada hamilelik var
Ay ikimizinde ayni gün. Ikimizi icin ve diger beklyen anne adaylari icin hayirlisi olur insallah :)Evet canım 1şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?