Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

8 günüm kaldı kafaya takmamaya çalışıyorum.bir yandan da gün sayıyorum geçen ay hamileyim diye hissediyordum.bu ay hiç öyle bir duygu his yok.Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
Çift çizgi görmeyi umut eden herkese nasip etsin inşallah

Benimde ayni sekilde. 1subat adet tarihim. Ama goguslerim sizlamaya basladi. Normalde hic sizlamazdi. Acaba bu erken idrar testlerinde fln da cikmaz mi ki

İyi akşamlar bayanlaradetime 1 gün kala test yaptım sabah ilk idrarla ve böle bi sonuç çıktı.ikinci çizgi varmı yoksa benimmi psikolojim bozuldu anlamadım

Eklentiler

• 20160122_094511-1.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 102
İyi akşamlar bayanlaradetime 1 gün kala test yaptım sabah ilk idrarla ve böle bi sonuç çıktı.ikinci çizgi varmı yoksa benimmi psikolojim bozuldu anlamadım
Çoook hafif bi görüntü var ama yarın bir daha test yap, emin olmak için kan testi yaptırmak en doğrusu. İnşallah pozitiftir

İnşallah hamilesindir ancak ortada ilaç kullanımı söz konusu. Normal adet gününü bekleyemem dersen kan tahlili yaptır. Klomen kullananların paylaşım sayfasına da sor istersen

Cnm o kayganlastirici konusunda cok bilgil yok ama su bazli olsun bisey olmuyo diye duydum.ins rabbim nasip eder sana da tum isteyenlerede evet bu aksamida degerlendir cnm ikinci cizgi daha cikmaz normalde ama yine de sen ara ara kontrol et belki o karisimdan dolayi bikac yumurtan gelisebilir

Bat carsamba gunu.. esim test yap dedi bakalim yarin sabah test yapicam inseallah..gerci kasik agrim azaldi yok gibi ama hayirlisi..uykudan kalkinca hemen yapsam olur demi testi?

Arkadaşlar. Günaydın lütfen yardımcı olurmusunuz sağlık ocağına gitcemdr kan aliniyormu aliniyorsa sonuçlar ertesi gunemi cik8yor

Arkadaşlar. Günaydın lütfen yardımcı olurmusunuz sağlık ocağına gitcemdr kan aliniyormu aliniyorsa sonuçlar ertesi gunemi cik8yor
Günaydın doktorun sana yarın gel bakalım der ama sen interneten en geç akşam 4 de öğrenebilirsin.öğlen bakmaya başlarsın.hiç belli olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…