Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bat 2 veya 4 gunum var.. ama acayip derecede goguslerim aciyor kasik buĺantim var ve akinti az da olsa basladi.. ve bugun ilk defa atesimi olctum 36.8 cikti. Ama goguslerime dokunamiyorum..insallah umutlarimiz bosuna cikmaz

Bat 2 veya 4 gunum var.. ama acayip derecede goguslerim aciyor kasik buĺantim var ve akinti az da olsa basladi.. ve bugun ilk defa atesimi olctum 36.8 cikti. Ama goguslerime dokunamiyorum..insallah umutlarimiz bosuna cikmaz
Canim benimde atesim bu ay dusmedi hic 36.7 36.8 ve 37.0 olarak hep normali 36.4 ve 36.5 bende bekliyorum merakla ama benim goguslerimde hassasiyet yok

bugunde kana gıdemedım test yapcam öğlende gece resmen sankı bogazımda bsy kalmısda yutamamış gibiydim sonra da sbaaha kadar uyuyamadım nıye byle oldum anlamadmkı ben sımdıde mıgdem cok bulanıyr bugun hastalanmam lazm

Canim benimde atesim bu ay dusmedi hic 36.7 36.8 ve 37.0 olarak hep normali 36.4 ve 36.5 bende bekliyorum merakla ama benim goguslerimde hassasiyet yok

Ben dokunamiyorum bir yere carpcak diye korkuyorum gun icerinde.. ben atesimi ilk defa olctum normal degerimi bilmiyorum. Ama gebelik varsa her gun artmasi lazim degil mi degerin ? Senin nezaman bat?

benim midem yanıyor. senin de öyle mi ? benim gögüslerim büyüdü ve çok değişik acıyor bu sefer adetteki gibi değil.
Yani buyudu gibi ama oyle cok fazla bi agrisi yok. Yani boyle ucundan boyle bi batma gibi oluo. Midem de dedigin gibi yanma ekşime şişkinkinlik.

merhaba kızlar, benim de adet günüm ya 31 ocak ya da 1 şubat. sizdeki belirtiler nedir. ben çok garip hissediyorum
Atesimi de sabahlar dil altindan olcuyorum işe gelmeden. 36.7 36.6 cikio. Ama adet tarihimin basindan baslamadim olcmeye. Burdan okuyupta basladim olcmeye 6-7kere olcum. Bakalim sonuna kadar nasil devam etcek

Atesimi de sabahlar dil altindan olcuyorum işe gelmeden. 36.7 36.6 cikio. Ama adet tarihimin basindan baslamadim olcmeye. Burdan okuyupta basladim olcmeye 6-7kere olcum. Bakalim sonuna kadar nasil devam etcek
hmm anladım ben ateş ölçme yöntemine hiç girişmedim. senin ilk denememi ?

hmm anladım ben ateş ölçme yöntemine hiç girişmedim. senin ilk denememi ?
Yok gecen ay ilk denemeydi olmadi. O zaman kasiklarim cok agirmisti belimde ama usutmekten agirmis demek ki. Hu ay belde agri yok. Kasikta cok az. Ama aksine goguslerim sizlio. Bakalim artik. 1 subat adet tarihi olan 3 kisiyiz su anda galiba. Bakalim haberlerimiz hayirli olur insallah

arkadaşlar adetime 3 kaldı hiç bir belirtim yok ama dün dudağımda öğleden sonra aniden uçuk çıktı bu belirtimi acaba

Tamam canım bende öyle yaptım dün geceyi değerlendirdim inşallah dediğin gibi bişey olmaz kayganlaştırıcı yüzünden :) adet olana kadar gün aşırı yapayım diyorum herkese nasip etsin

hadi hayırlısı 3 ümüzde aynı gün seviniriz başka bekleyen bi çok arkadaşımızda inşallah :)

B
hadi hayırlısı 3 ümüzde aynı gün seviniriz başka bekleyen bi çok arkadaşımızda inşallah :)
benim de 1 subat :)) kasiklarim batiyor goguslerim dolgunlasti :) ctesi doktora gittim progesteron degerime bakti sonuc yarin cikacak :)) 10ve ustuyse dollenme olmus hamilelik olabilir dedi :)) heyecanla onu bekliyoruumm:)) hakkimizda hayirlisi :))

canım benımde sag kasımda batma oluyor ya aralıklarla iğne batması gıbı ırkılıyorum bırden bende bugun yaptrdım progesteron 14,17 çıktı

Merhaba hanimlar benim adet gunumde dün'dü ama olmadim dogum kontrol hapi kullaniyorum 2 gundur almiyorum..
Ve duzenli bi sekilde almiyordum hapi.. acaba hamile kalma olasiligim var mi cunku bizde 2.ciyi istiyoruz.. sizce gecikmem neden .. ? Hamile olabilir miyim ? Kasiklariminda sanci oldu bu sabah defim adet olacam. Ve birden sicak basti.. dun aksamda üşüdüm.. ve 3 gündür bende akıntı var .. beyaz şeffaf.. bazen ic camasirim islandi saniyorum .. adet oldum diyorum ama bugun 2.ci gun halabisey yok. ? Sizce hanimlar

Kızlar selam bayadır yazmıyorum buraya.. Benim içimde ya olmazsa yine korkusu var ve hiç beni bırakmıyor.. Bazen kendime saçmalama diyorum olacak inşLlah diyorum ama yine de bazen kötü hissediyorum. Geçen ay 10-15 gün göğüslerimin şişti Ağrıdı. O kadar ağrıdı ki artık kesip alsınlar istedim. Bu ay göğüslerime ara ara sızlamalar giriyor. 2 gün önce hafif kasık Ağrı'larım başladı.. Bir de geceleri devamlı Ateş basıyor bana.. Bir de acayip grip oldum öyle böyle değil 5 gün yattım. bat 1 şubat. Sizce bişiler olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…