- 26 Nisan 2015
- 504
- 232
- 53
- 40
merhaba kızlar, benim de adet günüm ya 31 ocak ya da 1 şubat. sizdeki belirtiler nedir. ben çok garip hissediyorumAy ikimizinde ayni gün. Ikimizi icin ve diger beklyen anne adaylari icin hayirlisi olur insallah :)
Canim benimde atesim bu ay dusmedi hic 36.7 36.8 ve 37.0 olarak hep normali 36.4 ve 36.5 bende bekliyorum merakla ama benim goguslerimde hassasiyet yokBat 2 veya 4 gunum var.. ama acayip derecede goguslerim aciyor kasik buĺantim var ve akinti az da olsa basladi.. ve bugun ilk defa atesimi olctum 36.8 cikti. Ama goguslerime dokunamiyorum..insallah umutlarimiz bosuna cikmaz
Valla midem cok hassas. Bi de dunden beri gogsumde batma basldi. Cok az jasik arisi var. Bel agrim yok. Akinti var bidemerhaba kızlar, benim de adet günüm ya 31 ocak ya da 1 şubat. sizdeki belirtiler nedir. ben çok garip hissediyorum
benim midem yanıyor. senin de öyle mi ? benim gögüslerim büyüdü ve çok değişik acıyor bu sefer adetteki gibi değil.Valla midem cok hassas. Bi de dunden beri gogsumde batma basldi. Cok az jasik arisi var. Bel agrim yok. Akinti var bide
Canim benimde atesim bu ay dusmedi hic 36.7 36.8 ve 37.0 olarak hep normali 36.4 ve 36.5 bende bekliyorum merakla ama benim goguslerimde hassasiyet yok
Yani buyudu gibi ama oyle cok fazla bi agrisi yok. Yani boyle ucundan boyle bi batma gibi oluo. Midem de dedigin gibi yanma ekşime şişkinkinlik.benim midem yanıyor. senin de öyle mi ? benim gögüslerim büyüdü ve çok değişik acıyor bu sefer adetteki gibi değil.
Atesimi de sabahlar dil altindan olcuyorum işe gelmeden. 36.7 36.6 cikio. Ama adet tarihimin basindan baslamadim olcmeye. Burdan okuyupta basladim olcmeye 6-7kere olcum. Bakalim sonuna kadar nasil devam etcekmerhaba kızlar, benim de adet günüm ya 31 ocak ya da 1 şubat. sizdeki belirtiler nedir. ben çok garip hissediyorum
hmm anladım ben ateş ölçme yöntemine hiç girişmedim. senin ilk denememi ?Atesimi de sabahlar dil altindan olcuyorum işe gelmeden. 36.7 36.6 cikio. Ama adet tarihimin basindan baslamadim olcmeye. Burdan okuyupta basladim olcmeye 6-7kere olcum. Bakalim sonuna kadar nasil devam etcek
Yok gecen ay ilk denemeydi olmadi. O zaman kasiklarim cok agirmisti belimde ama usutmekten agirmis demek ki. Hu ay belde agri yok. Kasikta cok az. Ama aksine goguslerim sizlio. Bakalim artik. 1 subat adet tarihi olan 3 kisiyiz su anda galiba. Bakalim haberlerimiz hayirli olur insallahhmm anladım ben ateş ölçme yöntemine hiç girişmedim. senin ilk denememi ?
Tamam canım bende öyle yaptım dün geceyi değerlendirdim inşallah dediğin gibi bişey olmaz kayganlaştırıcı yüzünden :) adet olana kadar gün aşırı yapayım diyorumCnm o kayganlastirici konusunda cok bilgil yok ama su bazli olsun bisey olmuyo diye duydum.ins rabbim nasip eder sana da tum isteyenlerede evet bu aksamida degerlendir cnm ikinci cizgi daha cikmaz normalde ama yine de sen ara ara kontrol et belki o karisimdan dolayi bikac yumurtan gelisebilir
hadi hayırlısı 3 ümüzde aynı gün seviniriz başka bekleyen bi çok arkadaşımızda inşallah :)Yok gecen ay ilk denemeydi olmadi. O zaman kasiklarim cok agirmisti belimde ama usutmekten agirmis demek ki. Hu ay belde agri yok. Kasikta cok az. Ama aksine goguslerim sizlio. Bakalim artik. 1 subat adet tarihi olan 3 kisiyiz su anda galiba. Bakalim haberlerimiz hayirli olur insallah
benim de 1 subat :)) kasiklarim batiyor goguslerim dolgunlasti :) ctesi doktora gittim progesteron degerime bakti sonuc yarin cikacak :)) 10ve ustuyse dollenme olmus hamilelik olabilir dedi :)) heyecanla onu bekliyoruumm:)) hakkimizda hayirlisi :))hadi hayırlısı 3 ümüzde aynı gün seviniriz başka bekleyen bi çok arkadaşımızda inşallah :)
canım benımde sag kasımda batma oluyor ya aralıklarla iğne batması gıbı ırkılıyorum bırden bende bugun yaptrdım progesteron 14,17 çıktıB
benim de 1 subat :)) kasiklarim batiyor goguslerim dolgunlasti :) ctesi doktora gittim progesteron degerime bakti sonuc yarin cikacak :)) 10ve ustuyse dollenme olmus hamilelik olabilir dedi :)) heyecanla onu bekliyoruumm:)) hakkimizda hayirlisi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?