- 24 Aralık 2015
- 281
- 176
- 18
doktor mu ölçeminizi istiyor progesteron burda duydum bunu şuancanım benımde sag kasımda batma oluyor ya aralıklarla iğne batması gıbı ırkılıyorum bırden bende bugun yaptrdım progesteron 14,17 çıktı
Supeerr :))) kendine cok dikkat et o zaman rahmine tutunmasi yakindir :))) hayirli olsun simdiden :)))canım benımde sag kasımda batma oluyor ya aralıklarla iğne batması gıbı ırkılıyorum bırden bende bugun yaptrdım progesteron 14,17 çıktı
evet canım adetın 21.gunu yapılıyor hormon testı hamıle kalmana engel bı durum varmı dıe bakıyordoktor mu ölçeminizi istiyor progesteron burda duydum bunu şuan
ay canım ınsallah ya cok yuksek degıl ama bence deger ilk kez yaptrdımdaSupeerr :))) kendine cok dikkat et o zaman rahmine tutunmasi yakindir :))) hayirli olsun simdiden :)))
çıkmayabılır canım sabah ılk ıdrarla yapman lazımArkadaşlar tokkkkkkk karnimaaaa test yaptım ve tek çizgi acaba çıkmama ihtimali var mi bugün adet günüm normalde
Ihtimal var sonucta buna da sukur :)) bakalim benim ki kac cikcakay canım ınsallah ya cok yuksek degıl ama bence deger ilk kez yaptrdımda
tabı canım cok sukur yumurtlamam gerceklesıoyor demekIhtimal var sonucta buna da sukur :)) bakalim benim ki kac cikcak
Canim benim bat carsamba gunu..atesin yukselme siniri nedir ki acaba? Yani benim bu ay 36.7 den asagi inmedi ona sasirdim..ara ara kasik sancisi oluyo hafiften..akintim cok garip kuruluk oldu bi ara simdilerde de oyle yok denecek kadar zayifca sari olarak geliyo ama cok hafif ki ben normalde akintisi olan biriyim asiri olmasa da olurduBen dokunamiyorum bir yere carpcak diye korkuyorum gun icerinde.. ben atesimi ilk defa olctum normal degerimi bilmiyorum. Ama gebelik varsa her gun artmasi lazim degil mi degerin ? Senin nezaman bat?
O zaman sonuc olumlu :) gozun aydin diyelim :))) ay ben gun gecmeden gitmeye cekiniorum. Hani sanki doktor bekleyemedin mi gununu dicekmis gibime gelio :)canım benımde sag kasımda batma oluyor ya aralıklarla iğne batması gıbı ırkılıyorum bırden bende bugun yaptrdım progesteron 14,17 çıktı
vala ben de doktora gittiğimde o kadar çok soru soruyorum ki doktor bıkmıştır heraldeO zaman sonuc olumlu :) gozun aydin diyelim :))) ay ben gun gecmeden gitmeye cekiniorum. Hani sanki doktor bekleyemedin mi gununu dicekmis gibime gelio :)
1 subati beklicez artik. Hatta 2 subat diyelim :)vala ben de doktora gittiğimde o kadar çok soru soruyorum ki doktor bıkmıştır heralde
Allah ın izniyle bakalım inşallah bebişlerimizin haberini alırız :) ama tabi benim şu sonuç çıksaydı bi1 subati beklicez artik. Hatta 2 subat diyelim :)
inş cnmm bıde bchg yı yuksek görsemO zaman sonuc olumlu :) gozun aydin diyelim :))) ay ben gun gecmeden gitmeye cekiniorum. Hani sanki doktor bekleyemedin mi gununu dicekmis gibime gelio :)
Ne zaman alcaksin sonucuAllah ın izniyle bakalım inşallah bebişlerimizin haberini alırız :) ama tabi benim şu sonuç çıksaydı bi
Bu bchg 7 gun kala cikmaz mi kiiiiiinş cnmm bıde bchg yı yuksek görsem
internetten sürekli bakıyorum :) yarın çıkcakmış sonra doktorumu arıcam bakalım hayırlısı olsun :)Ne zaman alcaksin sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?