Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım benımde sag kasımda batma oluyor ya aralıklarla iğne batması gıbı ırkılıyorum bırden bende bugun yaptrdım progesteron 14,17 çıktı
Supeerr :))) kendine cok dikkat et o zaman rahmine tutunmasi yakindir :))) hayirli olsun simdiden :)))

Arkadaşlar tokkkkkkk karnimaaaa test yaptım ve tek çizgi acaba çıkmama ihtimali var mi bugün adet günüm normalde

Canim
Ben dokunamiyorum bir yere carpcak diye korkuyorum gun icerinde.. ben atesimi ilk defa olctum normal degerimi bilmiyorum. Ama gebelik varsa her gun artmasi lazim degil mi degerin ? Senin nezaman bat?
Canim benim bat carsamba gunu..atesin yukselme siniri nedir ki acaba? Yani benim bu ay 36.7 den asagi inmedi ona sasirdim..ara ara kasik sancisi oluyo hafiften..akintim cok garip kuruluk oldu bi ara simdilerde de oyle yok denecek kadar zayifca sari olarak geliyo ama cok hafif ki ben normalde akintisi olan biriyim asiri olmasa da olurdu

Kizlar bisey sorucam sizden iliskiden sonra akinti oluyo mu zannediyorum spermler disari cikiyo .bu durum normal mi yoksa biseyi yanlis mi yapiyom

canım benımde sag kasımda batma oluyor ya aralıklarla iğne batması gıbı ırkılıyorum bırden bende bugun yaptrdım progesteron 14,17 çıktı
O zaman sonuc olumlu :) gozun aydin diyelim :))) ay ben gun gecmeden gitmeye cekiniorum. Hani sanki doktor bekleyemedin mi gununu dicekmis gibime gelio :)

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum aslında aylardır okuyorum ama bu güne kısmetmişAllah herkese annelik duygusunu tatmayı nasip etsin inşallahben kendimi şöyle anlatayım 6 aydır denememize rağmen hiç bi sonuç alamadık ama bu ay bal tarçın çörek otu yaptım ve klomenle beraber 2 tane güzel yumurtam gelişti bu arada pcos hastasıyım bende. Rahim filmi falan çekildim temiz çıktı şükür ama doğru doktoru bulmak daha önemliymiş 6 ayım boşa gitti resmen beni hep adetin 14.günü çağırdı yumurtan gelişmemiş dedi geri yolladı en son bu ay tak etti artık 14.gün o doktora gittikten sonra başka doktora gittim bana yumurta takibi yaptı ve yumurtalarım 18. Güne kadar büyüdü çatlatıcı iğne verdi ve şimdi bekliyorum biraz uzun oldu ama kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…