Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Inseallah guzel sonuclar alirsin canim mujdeli haberler verirsin bize

Ayy inşallah canım ya 6 aydır boşuna uğraşmışım diyorum kendi kendime bazende allah böle yazmış nasip değilmiş demekki diorum ama doğru doktoru bulmak çok önemliymiş onu çok iyi anladım inşallah herkes burda müjdeli haberi versin birbirine en kısa zamanda

Evet hersey bi tecrube oluyor ama yani bundan sonrasi icin en azindan..sanki guzel sonuc alacaksin gibime geliyor

Yorumlardan okudugum kadariyla 37 derece sanirim.tabi kisiden kisiye degisgenlik gosterecektir bu durumda. Benim bir kimyasal gebeligim var cok korkuyorum oyuzden. Bende de kasik agrisi gitti bugun sanki hic adet olmucakmisim gibi hissediyorum sadece gogus agrim var iste

Canım bende çörek otu kürü yaptım bu ay bende de mi acaba iki yumurta oluşur bugün 14. Günümdeyim yumurtlamam iki gün önce oldu ama teste devam ediyorum diğerini ne zaman yumurtlarım sence ama ben iğne klomen falan kullanmıyorum

Olabilir canım gerçi bünyeden bünyeye değişio ama bu kürün yumurta sayısını ve kalitesini yükselttiğini biliorum bence biraz daha devam et sen testi yapmaya aslında benimde çatlama sorunum yok ama doktor tedbir amaçlı verdi bana da çatlatma iğnesini klomeni de yumurtlama sorunum olduğu için kullanıodum malum pcos varya

Anladım canım benimde şöyle bi sıkıntım var ovulasyon testinde cuma günü çift çizgi çıktı dedim yumurtlama olacak 24 saat içinde fakat hiç akıntım olmadı yani böyle millet su gibi falan diyo ama yok öyle akıntım falan iki aydır olmuyo acaba yumurtam çatlamıyo mu?

Benimde olmuyo canım ama yumurtam çatlıo mesela yumurta akı gibi uzayan bişi oluyo diolar ama bendede yok merak etme canım sen herkesin bünyesi farklı demekki bizde olmuyo:)benim çatlıo mesela ben bunu biliyorum çatlatma iğnesinden 36 saat sonra çatlamayı hissettim hemde nasıl kasıklarım patlıcaktı az daha ve dokunamıodum ama akıntım falan olmadı sen içini ferah tut bence canım

İnşallah canım benim ya daha 12 günüm var ama insan sabırsızlanıyorinşallah sende en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsın dualarım çocuk isteyen herkesle
Allah razi olsun canim inseallah tum isteyenlere hasretle bekleyenlere nasip olsun bu mutluluk

Hmm anladim umutluyuz umudumuzu kaybetmiyoruz bu ay olmazsa baska aylarda nasibimiz deriz..bu ay bisey olmazsa kur falan uygulamayip zamana birakicam artik stres olmak istemiyorum rahatlamak gerek becerebilirsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…