- 24 Kasım 2015
- 715
- 895
- 103
Inseallah guzel sonuclar alirsin canim mujdeli haberler verirsin bizeMerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum aslında aylardır okuyorum ama bu güne kısmetmişAllah herkese annelik duygusunu tatmayı nasip etsin inşallahben kendimi şöyle anlatayım 6 aydır denememize rağmen hiç bi sonuç alamadık ama bu ay bal tarçın çörek otu yaptım ve klomenle beraber 2 tane güzel yumurtam gelişti bu arada pcos hastasıyım bende. Rahim filmi falan çekildim temiz çıktı şükür ama doğru doktoru bulmak daha önemliymiş 6 ayım boşa gitti resmen beni hep adetin 14.günü çağırdı yumurtan gelişmemiş dedi geri yolladı en son bu ay tak etti artık 14.gün o doktora gittikten sonra başka doktora gittim bana yumurta takibi yaptı ve yumurtalarım 18. Güne kadar büyüdü çatlatıcı iğne verdi ve şimdi bekliyorum biraz uzun oldu ama kusura bakmayın
Aynen sabah ilk idrarla dogru sonuc :) guzel haberini bekliyoruz :)))Gebelik testini sabah uyaninca hemen yapsam olur demi kizlar?
Inseallah canim biraz heyecan var test yapan arkadaslari simdi daha iyi anliyorum heyecan doruktaAynen sabah ilk idrarla dogru sonuc :) guzel haberini bekliyoruz :)))
Evet hersey bi tecrube oluyor ama yani bundan sonrasi icin en azindan..sanki guzel sonuc alacaksin gibime geliyorAyy inşallah canım ya 6 aydır boşuna uğraşmışım diyorum kendi kendime bazende allah böle yazmış nasip değilmiş demekki diorum ama doğru doktoru bulmak çok önemliymiş onu çok iyi anladım inşallah herkes burda müjdeli haberi versin birbirine en kısa zamanda
İnşallah canım benim ya daha 12 günüm var ama insan sabırsızlanıyorEvet hersey bi tecrube oluyor ama yani bundan sonrasi icin en azindan..sanki guzel sonuc alacaksin gibime geliyor
Oluyo canım zaten hepsi içinde kalmıyor bende de dışarı çıkıo onun için yarım saat yat ilişkiden sonraKizlar bisey sorucam sizden iliskiden sonra akinti oluyo mu zannediyorum spermler disari cikiyo .bu durum normal mi yoksa biseyi yanlis mi yapiyom
Canim
Canim benim bat carsamba gunu..atesin yukselme siniri nedir ki acaba? Yani benim bu ay 36.7 den asagi inmedi ona sasirdim..ara ara kasik sancisi oluyo hafiften..akintim cok garip kuruluk oldu bi ara simdilerde de oyle yok denecek kadar zayifca sari olarak geliyo ama cok hafif ki ben normalde akintisi olan biriyim asiri olmasa da olurdu
Canım bende çörek otu kürü yaptım bu ay bende de mi acaba iki yumurta oluşur bugün 14. Günümdeyim yumurtlamam iki gün önce oldu ama teste devam ediyorum diğerini ne zaman yumurtlarım sence ama ben iğne klomen falan kullanmıyorumMerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum aslında aylardır okuyorum ama bu güne kısmetmişAllah herkese annelik duygusunu tatmayı nasip etsin inşallahben kendimi şöyle anlatayım 6 aydır denememize rağmen hiç bi sonuç alamadık ama bu ay bal tarçın çörek otu yaptım ve klomenle beraber 2 tane güzel yumurtam gelişti bu arada pcos hastasıyım bende. Rahim filmi falan çekildim temiz çıktı şükür ama doğru doktoru bulmak daha önemliymiş 6 ayım boşa gitti resmen beni hep adetin 14.günü çağırdı yumurtan gelişmemiş dedi geri yolladı en son bu ay tak etti artık 14.gün o doktora gittikten sonra başka doktora gittim bana yumurta takibi yaptı ve yumurtalarım 18. Güne kadar büyüdü çatlatıcı iğne verdi ve şimdi bekliyorum biraz uzun oldu ama kusura bakmayın
Olabilir canım gerçi bünyeden bünyeye değişio ama bu kürün yumurta sayısını ve kalitesini yükselttiğini biliorum bence biraz daha devam et sen testi yapmaya aslında benimde çatlama sorunum yok ama doktor tedbir amaçlı verdi bana da çatlatma iğnesini klomeni de yumurtlama sorunum olduğu için kullanıodum malum pcos varyaCanım bende çörek otu kürü yaptım bu ay bende de mi acaba iki yumurta oluşur bugün 14. Günümdeyim yumurtlamam iki gün önce oldu ama teste devam ediyorum diğerini ne zaman yumurtlarım sence ama ben iğne klomen falan kullanmıyorum
Hayirlisi olsun canim beniimm ne olursa olsun her sey Allah tan :)) guzel haberler ver insallah :))Inseallah canim biraz heyecan var test yapan arkadaslari simdi daha iyi anliyorum heyecan dorukta
Anladım canım benimde şöyle bi sıkıntım var ovulasyon testinde cuma günü çift çizgi çıktı dedim yumurtlama olacak 24 saat içinde fakat hiç akıntım olmadı yani böyle millet su gibi falan diyo ama yok öyle akıntım falan iki aydır olmuyo acaba yumurtam çatlamıyo mu?Olabilir canım gerçi bünyeden bünyeye değişio ama bu kürün yumurta sayısını ve kalitesini yükselttiğini biliorum bence biraz daha devam et sen testi yapmaya aslında benimde çatlama sorunum yok ama doktor tedbir amaçlı verdi bana da çatlatma iğnesini klomeni de yumurtlama sorunum olduğu için kullanıodum malum pcos varya
Anladım canım benimde şöyle bi sıkıntım var ovulasyon testinde cuma günü çift çizgi çıktı dedim yumurtlama olacak 24 saat içinde fakat hiç akıntım olmadı yani böyle millet su gibi falan diyo ama yok öyle akıntım falan iki aydır olmuyo acaba yumurtam çatlamıyo mu?
Benimde olmuyo canım ama yumurtam çatlıo mesela yumurta akı gibi uzayan bişi oluyo diolar ama bendede yok merak etme canım sen herkesin bünyesi farklı demekki bizde olmuyo:)benim çatlıo mesela ben bunu biliyorum çatlatma iğnesinden 36 saat sonra çatlamayı hissettim hemde nasıl kasıklarım patlıcaktı az daha ve dokunamıodum ama akıntım falan olmadı sen içini ferah tut bence canımAnladım canım benimde şöyle bi sıkıntım var ovulasyon testinde cuma günü çift çizgi çıktı dedim yumurtlama olacak 24 saat içinde fakat hiç akıntım olmadı yani böyle millet su gibi falan diyo ama yok öyle akıntım falan iki aydır olmuyo acaba yumurtam çatlamıyo mu?
Allah razi olsun canim inseallah tum isteyenlere hasretle bekleyenlere nasip olsun bu mutlulukİnşallah canım benim ya daha 12 günüm var ama insan sabırsızlanıyorinşallah sende en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsın dualarım çocuk isteyen herkesle
Hmm anladim umutluyuz umudumuzu kaybetmiyoruz bu ay olmazsa baska aylarda nasibimiz deriz..bu ay bisey olmazsa kur falan uygulamayip zamana birakicam artik stres olmak istemiyorum rahatlamak gerek becerebilirsekYorumlardan okudugum kadariyla 37 derece sanirim.tabi kisiden kisiye degisgenlik gosterecektir bu durumda. Benim bir kimyasal gebeligim var cok korkuyorum oyuzden. Bende de kasik agrisi gitti bugun sanki hic adet olmucakmisim gibi hissediyorum sadece gogus agrim var iste
Amin inşallah canım sende test yapıcaksın galiba inşallah müjdeli haberi verirsin bizlereAllah razi olsun canim inseallah tum isteyenlere hasretle bekleyenlere nasip olsun bu mutluluk
Inseallah canim benim dua edelim bol bol hepimiz icin guzel haberler cigirmak istiyorum bendeHayirlisi olsun canim beniimm ne olursa olsun her sey Allah tan :)) guzel haberler ver insallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?