Sakin ol canım gerçi ne kadar sakin ol desemde ben 6 aydır her adet günü geldiğinde test yapınca heycanlanıodum :) inşallah çift çizgili haberler verirsin bize :)Evet canim bende test yapicam bi de ilk defa yapicam hic bu zamana kadar alip yapmamistim sanirim onun da heyecani basti beni
Nezaman yapcaksin testi :)Evet canim bende test yapicam bi de ilk defa yapicam hic bu zamana kadar alip yapmamistim sanirim onun da heyecani basti beni
kizlar sol kasigimda batmalar ara ara sagi da da oluyor meme uclarin da sizlama ve bu gunde belim de agrimaya basladi ve iki gun oldu ayaklarim cok usuyor hic isanmiyor ust uste corap giydim artik yine cok usuyorum acaba hamilelik olabilirmi ilk hamileligim de hic belirtim yok tu yardimci olabilirseniz sevinirim son adet 12 ocakta oldum yumurtlama yaklasim 20 ocaktaydi adetim duzensiz o yuzde ilac kullaniyorum 22 gunde bir adet oluyorum acaba hamile kaldiysam bu kadar erken belirti olabilirimi yardimci olabalirseiz sevinirim simdiden tesekkurler
çıkar heralde canımBu bchg 7 gun kala cikmaz mi kiiiii
Aminn inşallahhAy ikimizinde ayni gün. Ikimizi icin ve diger beklyen anne adaylari icin hayirlisi olur insallah :)
Canim yurtdisinda yasiyorum burda su an saat 23:22 sabaha az kaldi yani uyaninca ilk isim test yapmak olacak zaten sıkışık kalkiyorum geneldeNezaman yapcaksin testi :)
Inseallah canim ya amin amin amin hepimiz icin amin kocaman hemde AMINSakin ol canım gerçi ne kadar sakin ol desemde ben 6 aydır her adet günü geldiğinde test yapınca heycanlanıodum :) inşallah çift çizgili haberler verirsin bize :)
İyi bari en azından birinin daha benim gibi olmasına sevindim demekki bünyeden bünyeye değişiyor. Benim ovulasyon da öyle kasıklarım da aşırı şiddetli ağrı olmuyo sadece kramp ve batma gibi oluyo bende teste bakmasam hiç bilmeyecem yumurtlamayı bakalım inşallah bu ay bu forumda güzel haberler verirz birbirimizeBenimde olmuyo canım ama yumurtam çatlıo mesela yumurta akı gibi uzayan bişi oluyo diolar ama bendede yok merak etme canım sen herkesin bünyesi farklı demekki bizde olmuyo:)benim çatlıo mesela ben bunu biliyorum çatlatma iğnesinden 36 saat sonra çatlamayı hissettim hemde nasıl kasıklarım patlıcaktı az daha ve dokunamıodum ama akıntım falan olmadı sen içini ferah tut bence canım
dayanamadımmmYok gecen ay ilk denemeydi olmadi. O zaman kasiklarim cok agirmisti belimde ama usutmekten agirmis demek ki. Hu ay belde agri yok. Kasikta cok az. Ama aksine goguslerim sizlio. Bakalim artik. 1 subat adet tarihi olan 3 kisiyiz su anda galiba. Bakalim haberlerimiz hayirli olur insallah
Hem bu kadar erken yapıyorsun hem de öğlen yapıyosun.varsa da çıkmaz ki daha.bizim en erken bir ihtimal cuma test yapmamız gerek.o da geç döllenme değilse çıkabilirben dayanamadım
dayanamadımmmidrar testi yaptım öğlende negatif çıktı. daha 1 hafta var umudum var ama bi yandan da üzüldüm.
Valla benimde aklimda var su erken belli eden gebelik testlerinden almak ama almiyim eniyisi erken gebelik testi de olsa negatif cikma ihtimali cok yuksek.ben dayanamadım
dayanamadımmmidrar testi yaptım öğlende negatif çıktı. daha 1 hafta var umudum var ama bi yandan da üzüldüm.
Valla siskinlik karnimin alt kisminda hafif bi gerginlik. Mide yanmasi. Gogusler cok hafif batma oluoAminn inşallahhbelirtin falan var mı.
Su anlik 4 kisiyiz galiba :)
ben varım ama takvime göre 02/02
ben dayanamadım
Erken gebelik testlerine boşuna para vermeyin.ben denedimValla benimde aklimda var su erken belli eden gebelik testlerinden almak ama almiyim eniyisi erken gebelik testi de olsa negatif cikma ihtimali cok yuksek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?