Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kizlar sol kasigimda batmalar ara ara sagi da da oluyor meme uclarin da sizlama ve bu gunde belim de agrimaya basladi ve iki gun oldu ayaklarim cok usuyor hic isanmiyor ust uste corap giydim artik yine cok usuyorum acaba hamilelik olabilirmi ilk hamileligim de hic belirtim yok tu yardimci olabilirseniz sevinirim son adet 12 ocakta oldum yumurtlama yaklasim 20 ocaktaydi adetim duzensiz o yuzde ilac kullaniyorum 22 gunde bir adet oluyorum acaba hamile kaldiysam bu kadar erken belirti olabilirimi yardimci olabalirseiz sevinirim simdiden tesekkurler

bu kadar cabuk belirti olmaz , belki yumurtlama bile gercekleşmemiş olabilir. hissettiğin belirtiler psikolojik olabilir

KIZLAR SİZE BİR SORUM VAR; yumurta takibi yapılırken, diyelim ki femara ile büyümedi, doktor 6-7 ml foliküller var takibi bırakmıyoruz ganol f ile tetikleyelim dedi 5 gün ganol f kullanıldı, 6. gün gittiğinde doktor yine 7-8 ml foliküller var iğneye devam 5 gün daha derse bu normal mi???? bu arada bugün adetin 20. günü (20. günde hala yumurta gelişimi için uğraşılır mı ilk kez duyuyorum da)

yani; adetin 2. günü 5 gün femara
adetin 15. günü 5 adet ganol f,
adetin 20. günü ganol f e devam.... bir ay içinde bu kadar takip yapılır mı?

İyi bari en azından birinin daha benim gibi olmasına sevindim demekki bünyeden bünyeye değişiyor. Benim ovulasyon da öyle kasıklarım da aşırı şiddetli ağrı olmuyo sadece kramp ve batma gibi oluyo bende teste bakmasam hiç bilmeyecem yumurtlamayı bakalım inşallah bu ay bu forumda güzel haberler verirz birbirimize

ben dayanamadım
dayanamadımmm idrar testi yaptım öğlende negatif çıktı. daha 1 hafta var umudum var ama bi yandan da üzüldüm.

ben dayanamadım

dayanamadımmm idrar testi yaptım öğlende negatif çıktı. daha 1 hafta var umudum var ama bi yandan da üzüldüm.
Hem bu kadar erken yapıyorsun hem de öğlen yapıyosun.varsa da çıkmaz ki daha.bizim en erken bir ihtimal cuma test yapmamız gerek.o da geç döllenme değilse çıkabilir moralini bozma daha çok erken

ben dayanamadım

Valla benimde aklimda var su erken belli eden gebelik testlerinden almak ama almiyim eniyisi erken gebelik testi de olsa negatif cikma ihtimali cok yuksek.

ben dayanamadım

Valla benimde aklimda var su erken belli eden gebelik testlerinden almak ama almiyim eniyisi erken gebelik testi de olsa negatif cikma ihtimali cok yuksek.
Erken gebelik testlerine boşuna para vermeyin.ben denedim pozitif gösterdi kpştum kan verdim.negatif..
2 hamilelik geçirdim.ilkin de 8 gün kala ikincide 5 gün kala öğrendim.şuan varsa da çıkmaz biliyorum beklemek çok zor
Hakkımızda hayırlısı olsun.eşimden iki test istedim.getirirse birini sabah yapıcam.diğerini cumartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…