Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

selam kızlar normalde ovs akıntım 12.gün yoğundu ogün akşamı değerlendirdim diyelim ki erken yumurtladım 13. günü.O zaman beklenen bat 02/02 ken daha önce olacak tır değilmi bilenker lütfen yorumlayın

Valla benimde aklimda var su erken belli eden gebelik testlerinden almak ama almiyim eniyisi erken gebelik testi de olsa negatif cikma ihtimali cok yuksek.
boşver alma bak ben aldım da noldu şimdi acaba mı şüphesine düştüm .. 1 hafta var bakalım inşallah adet olmam da hislerim doğru çıkar.

bende 2 gebelik için çalışıyorum 8 gün kala nasıl belli oldu benim bat günüm de hayalet çizgi vardı ama üzerinden 8 sene geçti hiç bir hamilelilk belirtisi yaşamadığımdan 2. sini anlayamıyorum.

Evet canım erken olucaktır.13. Günün üstüne 14 gün ekle adet tarihin çıkar

Valla benimde aklimda var su erken belli eden gebelik testlerinden almak ama almiyim eniyisi erken gebelik testi de olsa negatif cikma ihtimali cok yuksek.
boşver alma bak ben aldım da noldu şimdi acaba mı şüphesine düştüm .. 1 hafta var bakalım inşallah adet olmam da hislerim doğru çıkar.

bende 2 gebelik için çalışıyorum 8 gün kala nasıl belli oldu benim bat günüm de hayalet çizgi vardı ama üzerinden 8 sene geçti hiç bir hamilelilk belirtisi yaşamadığımdan 2. sini anlayamıyorum.
İlkin de ilk ay denemesi heyecanıyla eşim test aldı hemen yaptım çift çizgi.eşim testi alıp eczaneye gitti.eczacı hayırlısı olsun demiş.bir test daha getirdi sabah yaptım.daha belirgindi.
İkinci hemen hemen 1 yıl olmadı..çok kötü grip oldum.doktor iki torba ilaç Yazdı.onları alırken.birde test alıp bakayım diye düşündüm..allahın işi ya yine pozitif kontrol etmeden o ilaçları içseydim eğer.sonucunu düşünemiyorum

Evet canım erken olucaktır.13. Günün üstüne 14 gün ekle adet tarihin çıkar
28 günde bir oluyorum genelde adet takvimi üzerindeki yumurtlama günlerinin doğru olduğunu düşünüyorum fakat nedense en yoğun akıntım o günlerden bir kaç gün önce oluyor anlam veremiyorum bazen tam gününde bazense 2 gün önce nadiren oluyor.

2 tane mi çocuk var ?

Hem bu kadar erken yapıyorsun hem de öğlen yapıyosun.varsa da çıkmaz ki daha.bizim en erken bir ihtimal cuma test yapmamız gerek.o da geç döllenme değilse çıkabilir moralini bozma daha çok erken
ama idrarıma en son sabah kalktığımda çıkmıştım bi de testi yaparken üzüldüm ama çok takılmak istemedim inşallah haftaya çıkaarrrrrrrrrrr

Evet canım iki çocuğum var.
Akıntı yumurtlama gününden 1-2 gün önce başlar.yumurtlama günü değil yani.ben sancımdan anlıyorum.bu ay takvime uymadı 1 gün sonra oldu sancım.geçen ay tutmuştu

Hem bu kadar erken yapıyorsun hem de öğlen yapıyosun.varsa da çıkmaz ki daha.bizim en erken bir ihtimal cuma test yapmamız gerek.o da geç döllenme değilse çıkabilir moralini bozma daha çok erken
ama idrarıma en son sabah kalktığımda çıkmıştım bi de testi yaparken üzüldüm ama çok takılmak istemedim inşallah haftaya çıkaarrrrrrrrrrr

Evet canım iki çocuğum var.
Akıntı yumurtlama gününden 1-2 gün önce başlar.yumurtlama günü değil yani.ben sancımdan anlıyorum.bu ay takvime uymadı 1 gün sonra oldu sancım.geçen ay tutmuştu
3. istiyorsunuz bende 34 yaşındayım korkuyorum 6 ay korumasız ilişki henüz olan yok .hormon testi yaptırdım kadın d.da normal değerler çıktı korkuyorum ilk gebelik 18. ayda olmuştu Rabbim çok bekletmeden hayırlısı ile nasip etsin inşallah.Sizinde çocuklara uzun ömürler versin.

Ayy inşallah canım benim ya şurda hepimiz tek tek güzel haberleri verelim inşallah bnmde klomen kullandığım aylar böle oluyo oturup kalkamıyorum bile ağrısından acıdan aman olsunda katlanırım valla böle acılara

Aynen bende dayanamayip yaptim simdi sonuc negatif:)

Bende oyle yapiyom yatiyom yarim saat ama kalktiktan sonra geliyo disari yine ondan merak ettim sizlerde de oyle oluyo mudiye :)
Yok canım kalktıktan sonra. Çok gelmiyo yani bi kaç damla geliyo birde kayganlaştırıcı kullanıyorum onun için daha fazka oluyo akıntı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…