- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
boşver alma bak ben aldım da noldu şimdi acaba mı şüphesine düştüm .. 1 hafta var bakalım inşallah adet olmam da hislerim doğru çıkar.Valla benimde aklimda var su erken belli eden gebelik testlerinden almak ama almiyim eniyisi erken gebelik testi de olsa negatif cikma ihtimali cok yuksek.
bende 2 gebelik için çalışıyorum 8 gün kala nasıl belli oldu benim bat günüm de hayalet çizgi vardı ama üzerinden 8 sene geçti hiç bir hamilelilk belirtisi yaşamadığımdan 2. sini anlayamıyorum.Erken gebelik testlerine boşuna para vermeyin.ben denedimpozitif gösterdi kpştum kan verdim.negatif..
2 hamilelik geçirdim.ilkin de 8 gün kala ikincide 5 gün kala öğrendim.şuan varsa da çıkmazbiliyorum beklemek çok zor
Hakkımızda hayırlısı olsun.eşimden iki test istedim.getirirse birini sabah yapıcam.diğerini cumartesi
Evet canım erken olucaktır.13. Günün üstüne 14 gün ekle adet tarihin çıkarselam kızlar normalde ovs akıntım 12.gün yoğundu ogün akşamı değerlendirdim diyelim ki erken yumurtladım 13. günü.O zaman beklenen bat 02/02 ken daha önce olacak tır değilmi bilenker lütfen yorumlayın
boşver alma bak ben aldım da noldu şimdi acaba mı şüphesine düştüm .. 1 hafta var bakalım inşallah adet olmam da hislerim doğru çıkar.Valla benimde aklimda var su erken belli eden gebelik testlerinden almak ama almiyim eniyisi erken gebelik testi de olsa negatif cikma ihtimali cok yuksek.
ayy takipteyim.
İlkin de ilk ay denemesi heyecanıyla eşim test aldı hemen yaptım çift çizgi.eşim testi alıp eczaneye gitti.eczacı hayırlısı olsun demiş.bir test daha getirdi sabah yaptım.daha belirgindi.bende 2 gebelik için çalışıyorum 8 gün kala nasıl belli oldu benim bat günüm de hayalet çizgi vardı ama üzerinden 8 sene geçti hiç bir hamilelilk belirtisi yaşamadığımdan 2. sini anlayamıyorum.
O zaman güzel haberlerini bekliyoruz canımInseallah canim ya amin amin amin hepimiz icin amin kocaman hemde AMIN
28 günde bir oluyorum genelde adet takvimi üzerindeki yumurtlama günlerinin doğru olduğunu düşünüyorum fakat nedense en yoğun akıntım o günlerden bir kaç gün önce oluyor anlam veremiyorum bazen tam gününde bazense 2 gün önce nadiren oluyor.Evet canım erken olucaktır.13. Günün üstüne 14 gün ekle adet tarihin çıkar
2 tane mi çocuk var ?İlkin de ilk ay denemesi heyecanıyla eşim test aldı hemen yaptım çift çizgi.eşim testi alıp eczaneye gitti.eczacı hayırlısı olsun demiş.bir test daha getirdi sabah yaptım.daha belirgindi.
İkinci hemen hemen 1 yıl olmadı..çok kötü grip oldum.doktor iki torba ilaç Yazdı.onları alırken.birde test alıp bakayım diye düşündüm..allahın işi ya yine pozitifkontrol etmeden o ilaçları içseydim eğer.sonucunu düşünemiyorum
ama idrarıma en son sabah kalktığımda çıkmıştım bi de testi yaparkenHem bu kadar erken yapıyorsun hem de öğlen yapıyosun.varsa da çıkmaz ki daha.bizim en erken bir ihtimal cuma test yapmamız gerek.o da geç döllenme değilse çıkabilirmoralini bozma daha çok erken
Evet canım iki çocuğum var.28 günde bir oluyorum genelde adet takvimi üzerindeki yumurtlama günlerinin doğru olduğunu düşünüyorum fakat nedense en yoğun akıntım o günlerden bir kaç gün önce oluyor anlam veremiyorum bazen tam gününde bazense 2 gün önce nadiren oluyor.
Bende oyle yapiyom yatiyom yarim saat ama kalktiktan sonra geliyo disari yine ondan merak ettim sizlerde de oyle oluyo mudiye :)Oluyo canım zaten hepsi içinde kalmıyor bende de dışarı çıkıo onun için yarım saat yat ilişkiden sonra
ama idrarıma en son sabah kalktığımda çıkmıştım bi de testi yaparkenHem bu kadar erken yapıyorsun hem de öğlen yapıyosun.varsa da çıkmaz ki daha.bizim en erken bir ihtimal cuma test yapmamız gerek.o da geç döllenme değilse çıkabilirmoralini bozma daha çok erken
3. istiyorsunuz bende 34 yaşındayım korkuyorum 6 ay korumasız ilişki henüz olan yok .hormon testi yaptırdım kadın d.da normal değerler çıktı korkuyorum ilk gebelik 18. ayda olmuştu Rabbim çok bekletmeden hayırlısı ile nasip etsin inşallah.Sizinde çocuklara uzun ömürler versin.Evet canım iki çocuğum var.
Akıntı yumurtlama gününden 1-2 gün önce başlar.yumurtlama günü değil yani.ben sancımdan anlıyorum.bu ay takvime uymadı 1 gün sonra oldu sancım.geçen ay tutmuştu
Ayy inşallah canım benim ya şurda hepimiz tek tek güzel haberleri verelim inşallah bnmde klomen kullandığım aylar böle oluyo oturup kalkamıyorum bile ağrısından acıdan aman olsunda katlanırım valla böle acılaraİyi bari en azından birinin daha benim gibi olmasına sevindim demekki bünyeden bünyeye değişiyor. Benim ovulasyon da öyle kasıklarım da aşırı şiddetli ağrı olmuyo sadece kramp ve batma gibi oluyo bende teste bakmasam hiç bilmeyecem yumurtlamayı bakalım inşallah bu ay bu forumda güzel haberler verirz birbirimize
Aynen bende dayanamayip yaptim simdi sonuc negatif:)Erken gebelik testlerine boşuna para vermeyin.ben denedimpozitif gösterdi kpştum kan verdim.negatif..
2 hamilelik geçirdim.ilkin de 8 gün kala ikincide 5 gün kala öğrendim.şuan varsa da çıkmazbiliyorum beklemek çok zor
Hakkımızda hayırlısı olsun.eşimden iki test istedim.getirirse birini sabah yapıcam.diğerini cumartesi
Yok canım kalktıktan sonra. Çok gelmiyo yani bi kaç damla geliyo birde kayganlaştırıcı kullanıyorum onun için daha fazka oluyo akıntı :)Bende oyle yapiyom yatiyom yarim saat ama kalktiktan sonra geliyo disari yine ondan merak ettim sizlerde de oyle oluyo mudiye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?