- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Aynen bende razıyım canım sağlıkla bi olsunlar da onların sevgisi herşeye yeterAyy inşallah canım benim ya şurda hepimiz tek tek güzel haberleri verelim inşallah bnmde klomen kullandığım aylar böle oluyo oturup kalkamıyorum bile ağrısından acıdan aman olsunda katlanırım valla böle acılara
biliyorum bu kadar erken olmaz diye ama insan umitleniyor iste her bir seyi hamilelige baladim artikbu kadar cabuk belirti olmaz , belki yumurtlama bile gercekleşmemiş olabilir. hissettiğin belirtiler psikolojik olabilir
Öle tabi canım etrafımda yeni doğum yapmış hamile olan insanlar var görünce bende hep diorum allahım benle birlikte isteyen herkese nasip et die çok güzel bi duygu çünkü şimdi sıra 6 şubatı beklemek :)Aynen bende razıyım canım sağlıkla bi olsunlar da onların sevgisi herşeye yeter
Sağlık ocağın da yaptırcaksan yaptır canım.için rahatlar.ama özel de yaptıracaksan 2 gün daha bekle.paran boşa gitmesinArkadaşlar iyi akşamlar bugün adet günüm hiç bir belirtimmm yok migsem bulanıyor okadara bende öğlen test yaptım negatif acaba yarın kan testi versemmikiya bosunami yaptirrimki acaba
Bende 8 Şubat bekliyorum hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah iyi haberler olsun hepimizeÖle tabi canım etrafımda yeni doğum yapmış hamile olan insanlar var görünce bende hep diorum allahım benle birlikte isteyen herkese nasip et die çok güzel bi duygu çünkü şimdi sıra 6 şubatı beklemek :)
Az varmış aramızda beraber beklicez beraber müjdeyi vericez inşallahBende 8 Şubat bekliyorum hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah iyi haberler olsun hepimize
İnşallah canım hayırlısı ileAz varmış aramızda beraber beklicez beraber müjdeyi vericez inşallah
Brn de 9 veya 10 ama bu ay takmiyom ya hayirlisi ins ama olursa da yok demem :)Bende 8 Şubat bekliyorum hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah iyi haberler olsun hepimize
Hayırlısı olsun canım allah ne zaman yazdıysa o zaman olur sağlıklı olsun da bekleriz artık umutsuzluğadüşmek yok denemeye devamKizlar test yaptim ama maalesef silik bile yok bembeyazhayirlisi bakalim Rabbim dogru hayirli zamanda nasip etsin inseallah amin...
Ne demek canım burda hepimiz birbirimizi anlıyoruz birbirimize destek olmamız lazımEvet canim aynen katiliyorum sana tesekkur ederim
Bende de ayni cikti ama umarim 7 gun varken yaptigim icindirKizlar test yaptim ama maalesef silik bile yok bembeyazhayirlisi bakalim Rabbim dogru hayirli zamanda nasip etsin inseallah amin...
Senin kac gun kalmistoBende de ayni cikti ama umarim 7 gun varken yaptigim icindir
Senin kac gun varKizlar test yaptim ama maalesef silik bile yok bembeyazhayirlisi bakalim Rabbim dogru hayirli zamanda nasip etsin inseallah amin...
Bende hiç bilmiyorum canım nasıl olacak ama bende olsun diye çok istiyorum tabi Rabbim hayırlısını versin :) zaten 2-3 kişi var senin gibi benim gibi olan 8 şubatı bekleyen bakalım inşallah. Ayy bari bi kaç kişi iyi haberler verelim birbirimizeBrn de 9 veya 10 ama bu ay takmiyom ya hayirlisi ins ama olursa da yok demem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?