Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen bende razıyım canım sağlıkla bi olsunlar da onların sevgisi herşeye yeter

Aynen bende razıyım canım sağlıkla bi olsunlar da onların sevgisi herşeye yeter
Öle tabi canım etrafımda yeni doğum yapmış hamile olan insanlar var görünce bende hep diorum allahım benle birlikte isteyen herkese nasip et die çok güzel bi duygu çünkü şimdi sıra 6 şubatı beklemek :)

Arkadaşlar iyi akşamlar bugün adet günüm hiç bir belirtimmm yok migsem bulanıyor okadara bende öğlen test yaptım negatif acaba yarın kan testi versemmikiya bosunami yaptirrimki acaba

Arkadaşlar iyi akşamlar bugün adet günüm hiç bir belirtimmm yok migsem bulanıyor okadara bende öğlen test yaptım negatif acaba yarın kan testi versemmikiya bosunami yaptirrimki acaba
Sağlık ocağın da yaptırcaksan yaptır canım.için rahatlar.ama özel de yaptıracaksan 2 gün daha bekle.paran boşa gitmesin

Arkadaşlar iyi akşamlar ben bişi sormak istiyorum ben 2 gün önce çatlatma iğnesi oldum ovulasyon testiyle takip ediyorum bugün 3. Günü ama hala çift çizgi koyu çıkıo dün çatladığını da biliyorum ama niye koyu çıkıo ki iğnenin etkisi olabilr mi acaba?

Kucuk bi yerde yasiorum eczaciya dedim erken gebelik testi verin die. Valla bi cesit var abla dio o da normal gebelik testi. Mecbur ondan aldim yaptim. E tabi olsa bile 7 gun var daha cikmadi. Hayaller pozitif hayatlar negatif :)

Bende 8 Şubat bekliyorum hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah iyi haberler olsun hepimize

Kızlar 9 haftalik hamileyim ve bulantilarim 6 haftadan sonra başladı ve cok agir.. bence adet oncesi yasayanlar psikolojik .. adet gününüzü bekleyin cunki belirtiler adetle aynı. .

Brn de 9 veya 10 ama bu ay takmiyom ya hayirlisi ins ama olursa da yok demem :)
Bende hiç bilmiyorum canım nasıl olacak ama bende olsun diye çok istiyorum tabi Rabbim hayırlısını versin :) zaten 2-3 kişi var senin gibi benim gibi olan 8 şubatı bekleyen bakalım inşallah. Ayy bari bi kaç kişi iyi haberler verelim birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…