- 26 Nisan 2015
- 504
- 232
- 53
- 40
Hayirlisi canim zamani vardir herseyin... en yakin zaman da hepimizin olucak insallahKizlar test yaptim ama maalesef silik bile yok bembeyazhayirlisi bakalim Rabbim dogru hayirli zamanda nasip etsin inseallah amin...
Benim bat carsamba gunu canim yani buyuk ihtimal bende yok ama bakalim yine de can cikmadikca umit kesilmez ya adet olmadan da umit kesilmezSenin kac gun var
Inseallah canim bi gun bizde bebislerimizle ugrasirken mesaj yazariz bu gunleri yad ederizHayirlisi canim zamani vardir herseyin... en yakin zaman da hepimizin olucak insallah
Kişiden kişiye değişir diye biliyorum.devamı gelmezse yerleşme lekesi olabilir.Merhaba Hanimlar. Bugun periyodun 24. gunu ve akintim cok ucuk pembe geldi ayrica bu ayki gogus agrisi bir felaket. Yerlesme kanamasi denilen sey ne zaman gelir bileniniz var mi yoksa kisiden kisiye gore degisen bir sey midir?
Aynen bende de akinti var1 şubatı bekleyen hatunlar
Ben de yumurtlama dönemin de başlayan akıntı devam ediyor.krem kıvamın da beyaz renk..kasıklarım ağrıyor.üşütmüş olabilme ihtimalim de yüksek...bilemedim bir de sizlere sorayım dedim
Kaldı 6 gün
Bi de bende karnimin hemen altinda bi sislik var.1 şubatı bekleyen hatunlar
Ben de yumurtlama dönemin de başlayan akıntı devam ediyor.krem kıvamın da beyaz renk..kasıklarım ağrıyor.üşütmüş olabilme ihtimalim de yüksek...bilemedim bir de sizlere sorayım dedim
Kaldı 6 gün
benim de hafif akıntım var da dunden beri karnımın altında bişiyler oluyor :/ solumdan yumurtladım bu ay.. ctesi doktora gittim yumurtan çatlamış dedi ama döllenip döllenmediğini anlamak için progesteron değerine bakalım dedi inşallah sonuç bugün çıkcak ama dün akşam sol kasığımdan aşağıya ağrı oldu.. böyle bacağıma doğru ağrısını hissettim.. uzandım sağıma dönünce sanki sarkıyormuş gibi hissettim soluma dönünce rahatlıyordum :/ heralde yerleşiyo dedim vala o kadar değişik bi duyguydu ki :/ göğüslerim sızladı ara ara iğneler battı :/ lekelenme felan yok :/ ruyamda da göğüslerimin ve uçlarının büyüdüğünü gördüm.. e artık hamileyim heralde baksana diyordum eşime..1 şubatı bekleyen hatunlar
Kaldı 6 gün
Son 6 :)benim de hafif akıntım var da dunden beri karnımın altında bişiyler oluyor :/ solumdan yumurtladım bu ay.. ctesi doktora gittim yumurtan çatlamış dedi ama döllenip döllenmediğini anlamak için progesteron değerine bakalım dedi inşallah sonuç bugün çıkcak ama dün akşam sol kasığımdan aşağıya ağrı oldu.. böyle bacağıma doğru ağrısını hissettim.. uzandım sağıma dönünce sanki sarkıyormuş gibi hissettim soluma dönünce rahatlıyordum :/ heralde yerleşiyo dedim vala o kadar değişik bi duyguydu ki :/ göğüslerim sızladı ara ara iğneler battı :/ lekelenme felan yok :/ ruyamda da göğüslerimin ve uçlarının büyüdüğünü gördüm.. e artık hamileyim heralde baksana diyordum eşime..
Hayır olsun Allah ım hayırlısını versin hepimiz için.. 1 şubatı bekliyoruzzz :)
bende de akıntı var.kasıkların üşütmüş gibi ağrıyor dimi benim dün öyle ağrıdı sanki regl olmuşum gibi de..pufff kafam karışıyor çokkk1 şubatı bekleyen hatunlar
Kaldı 6 gün
Günaydın canım bal tarçın çörek otunu ben yaptım bugün bana işe yaradı gerekten ama çekilmemiş çörek otuyla yapıosan iyice dişinle ezmen lazım inşallah sendede işe yarar bu ay bende 2 tane yumurtam oluştu biri 21 diğeri 22 ydi :)Günaydın hanımlar,bal tarçın,çörek otu kürü deneyen v ar mı aranızda?Ben başladım ama çörek otu tozunu aramaya fırsatım olmadığından böreklik çörek otuyla yapıyorumBuayki eğlencemide buldm Çocuk yapcam diye kendimi zehirlemesem bari sonunda Herkese mutlu haftalar
benim ilişkiden bir gün sonra dün beyazımsı yumurta kıvamı uzun bir akıntım oldu ama yumurtlama günüm değildi acaba içerde kalan sperm mi dökülüyor bir gün sonra1 şubatı bekleyen hatunlar
Kaldı 6 gün
Dişimle ezdiğimde oluyor komple yuttugumdaGünaydın canım bal tarçın çörek otunu ben yaptım bugün bana işe yaradı gerekten ama çekilmemiş çörek otuyla yapıosan iyice dişinle ezmen lazım inşallah sendede işe yarar bu ay bende 2 tane yumurtam oluştu biri 21 diğeri 22 ydi :)
Yarar inşallah canım ya ama sen çiğnemeye çalış yinede çünkü çörek otunu çekilmemil haldr yemek daha faydalıymış aktardanda çörek otunu alırken taze olmuş olması gerekiomuş hemen gelip karıştırmak lazımmış..ayy inşallah olur canımDişimle ezdiğimde oluyor komple yuttugumdaİnsallah yarar işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?