Bana cevap verebilecek birisi yok muKızlar selam bayadır yazmıyorum buraya.. Benim içimde ya olmazsa yine korkusu var ve hiç beni bırakmıyor.. Bazen kendime saçmalama diyorum olacak inşLlah diyorum ama yine de bazen kötü hissediyorum. Geçen ay 10-15 gün göğüslerimin şişti Ağrıdı. O kadar ağrıdı ki artık kesip alsınlar istedim. Bu ay göğüslerime ara ara sızlamalar giriyor. 2 gün önce hafif kasık Ağrı'larım başladı.. Bir de geceleri devamlı Ateş basıyor bana.. Bir de acayip grip oldum öyle böyle değil 5 gün yattım. bat 1 şubat. Sizce bişiler olabilir mi?
inşallah vardır arkadaşım benimde 1 şubat kasıklarım dünden beri sızlıyor gögüslerim bayadan beri büyükler ve içi acıyor. dün test yaptım negatif çıktı ona rağmen umutluyum inşallah vardır. iyi düşünmeye çalış sende azcık daha beklicez mecburBana cevap verebilecek birisi yok mu
varBana cevap verebilecek birisi yok mu
cvp verecek yokmu bat 01/02benim ilişkiden bir gün sonra dün beyazımsı yumurta kıvamı uzun bir akıntım oldu ama yumurtlama günüm değildi acaba içerde kalan sperm mi dökülüyor bir gün sonra
spermlerdir 1-2 gün akıyor.ıslaklık hissi veriyor süreklicvp verecek yokmu bat 01/02
İnşallah ama dün akşamdan beri bende pek bir ağrı yok.. Göğüslerimde sızlamıyor.. Bilmiyorum 6 aydır Hertürlü bellirtisi yaşadım.. Hatta ovulasyon testi hamilelik gösteriyor dediler test yaptım pozitif çıktı. 5-6 saat sonra adet oldum. Bir sürü böyle seyler. İçim de de korku var işte ya olmazsa diye bakalım Şafak 1 şubatinşallah vardır arkadaşım benimde 1 şubat kasıklarım dünden beri sızlıyor gögüslerim bayadan beri büyükler ve içi acıyor. dün test yaptım negatif çıktı ona rağmen umutluyum inşallah vardır. iyi düşünmeye çalış sende azcık daha beklicez mecbur
Ya işin komik tarafı ben ne kadar belirti yaşarsam yaşayayım hep fos oluyorvar
benim de 1 şubat :) ben de çok belirti yaşıyorum 1 şubatı bekliyorum maalesef kasık ağrısı bizi bazen yanıltıp da adet ağrısı olabiliyoren iyisi bat ı beklemek.. o gün idrar testiyle ya da kan testiyle herşeyi kesinleştirebiliriz sadece kendine dikkat et her ihtimale karşı :) inşallah hepimiz hamileyizdiiiirrrr Allah ımın izniyle :)
anladım çook sağol..spermlerdir 1-2 gün akıyor.ıslaklık hissi veriyor sürekli
benim de iki gün önce 36.6 ydı bu sabah 36.7 ölçtüm kaç olması lazımdı?Dun atesim 36.8 di bugun 36.5
Sanirim hamile degilim son 2 gunum
benim daha ilk ayım.. bu ay korunmadım ilk defa doğum kontrol hapına başlamadım.. onu bırakmanın etkisi mi bilmiyorum da belirtiler çok.. karnımın altı seyirip duruyor.. iğneler giriyor.. progesteron sonucum bugun çıkcak inşallah onu bekliyorum o herşeyimi belirleyecek :/Ya işin komik tarafı ben ne kadar belirti yaşarsam yaşayayım hep fos oluyorrabbim nasip eder inşallah. Geçen aylar da bu forum da benimle beraber Bebek bekleyenlerin hepsi geçen ay hamile kaldı sadece ben kalamadım. İnşallah bu ay sizlerle beraber anne olurum
benim de iki gün önce 36.6 ydı bu sabah 36.7 ölçtüm kaç olması lazımdı?
canım daha cıkmadımı senın sonucun benım dun cıkmıstı gayet ıyı dedı doktorbenim daha ilk ayım.. bu ay korunmadım ilk defa doğum kontrol hapına başlamadım.. onu bırakmanın etkisi mi bilmiyorum da belirtiler çok.. karnımın altı seyirip duruyor.. iğneler giriyor.. progesteron sonucum bugun çıkcak inşallah onu bekliyorum o herşeyimi belirleyecek :/
yumurta dollenmis se ates duser mi artar miSanirim giderek artmasi lazim hamilelik varsa
Bi de bende karnimin hemen altinda bi sislik var.
benim de hafif akıntım var da dunden beri karnımın altında bişiyler oluyor :/ solumdan yumurtladım bu ay.. ctesi doktora gittim yumurtan çatlamış dedi ama döllenip döllenmediğini anlamak için progesteron değerine bakalım dedi inşallah sonuç bugün çıkcak ama dün akşam sol kasığımdan aşağıya ağrı oldu.. böyle bacağıma doğru ağrısını hissettim.. uzandım sağıma dönünce sanki sarkıyormuş gibi hissettim soluma dönünce rahatlıyordum :/ heralde yerleşiyo dedim vala o kadar değişik bi duyguydu ki :/ göğüslerim sızladı ara ara iğneler battı :/ lekelenme felan yok :/ ruyamda da göğüslerimin ve uçlarının büyüdüğünü gördüm.. e artık hamileyim heralde baksana diyordum eşime..
Hayır olsun Allah ım hayırlısını versin hepimiz için.. 1 şubatı bekliyoruzzz :)
bende de akıntı var.kasıkların üşütmüş gibi ağrıyor dimi benim dün öyle ağrıdı sanki regl olmuşum gibi de..pufff kafam karışıyor çokkk
bir de rüyamda annemin bahçesinde inek yavrusu gördüm (buzağı) ayakta duramıyordu çok ufaktı. sonra ahıra gittim kapıyı açtım orda da inek ve yavrusu vardı yanında. hemen sabah anlamına baktım. bebek müjdesi diyooorrrrrr.. hayır olur inşallah
sperm içeride 3 gün yaşayabiliyormuş.olabilir tabiki. illede yumurtama gününü tutturmak bana biraz hikaye geliyor. olunca oluyor valla annelerimiz yumurtama günü mü biliyormuşSelam kızlar ...
Bizim bu ay yumurtlama gününden iki gün önce ve iki gün sonra beraberlik oldu. Yani yumurtlama gününü değerlendiremedik. Hal böyle olunca ben bu aydan ümidi kestim,dün baya temizlik yaptım ve dünden beri dayanılmayacak şekilde belim ve kasıklarım ağrıyor. Acaba yorulduğum için mi böyle yoksa bi ihtimal hamilelik olabilir mi? Bat:31 ocak
aminnnnnn sabırsızlıkla bekliyoruz... sancın inşallah belirtidirrrr1 şubat hepimize müjdee verir inşallahsol tarafımda değişik bi sancı var.çözemedim.
Ay acaba bi sglik ocagina gidipte testmi yaptirsak kandan :)1 şubat hepimize müjdee verir inşallahsol tarafımda değişik bi sancı var.çözemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?