Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bana cevap verebilecek birisi yok mu

inşallah vardır arkadaşım benimde 1 şubat kasıklarım dünden beri sızlıyor gögüslerim bayadan beri büyükler ve içi acıyor. dün test yaptım negatif çıktı ona rağmen umutluyum inşallah vardır. iyi düşünmeye çalış sende azcık daha beklicez mecbur

var
benim de 1 şubat :) ben de çok belirti yaşıyorum 1 şubatı bekliyorum maalesef kasık ağrısı bizi bazen yanıltıp da adet ağrısı olabiliyor en iyisi bat ı beklemek.. o gün idrar testiyle ya da kan testiyle herşeyi kesinleştirebiliriz sadece kendine dikkat et her ihtimale karşı :) inşallah hepimiz hamileyizdiiiirrrr Allah ımın izniyle :)

İnşallah ama dün akşamdan beri bende pek bir ağrı yok.. Göğüslerimde sızlamıyor.. Bilmiyorum 6 aydır Hertürlü bellirtisi yaşadım.. Hatta ovulasyon testi hamilelik gösteriyor dediler test yaptım pozitif çıktı. 5-6 saat sonra adet oldum. Bir sürü böyle seyler. İçim de de korku var işte ya olmazsa diye bakalım Şafak 1 şubat

Ya işin komik tarafı ben ne kadar belirti yaşarsam yaşayayım hep fos oluyor rabbim nasip eder inşallah. Geçen aylar da bu forum da benimle beraber Bebek bekleyenlerin hepsi geçen ay hamile kaldı sadece ben kalamadım. İnşallah bu ay sizlerle beraber anne olurum

benim daha ilk ayım.. bu ay korunmadım ilk defa doğum kontrol hapına başlamadım.. onu bırakmanın etkisi mi bilmiyorum da belirtiler çok.. karnımın altı seyirip duruyor.. iğneler giriyor.. progesteron sonucum bugun çıkcak inşallah onu bekliyorum o herşeyimi belirleyecek :/

selam herkese, benim gibi 3 subati bekleyen var mi? belki guleceksiniz bana ama benim ilk denememdi, nedense olur mu acaba diye icimde bir umit bekliyorum, ki biliyorum ilk seferde olmama ihtimali cok yuksek, ama bakalim hayirlisi olsun :)

canım daha cıkmadımı senın sonucun benım dun cıkmıstı gayet ıyı dedı doktor

Selam kızlar ...
Bizim bu ay yumurtlama gününden iki gün önce ve iki gün sonra beraberlik oldu. Yani yumurtlama gününü değerlendiremedik. Hal böyle olunca ben bu aydan ümidi kestim,dün baya temizlik yaptım ve dünden beri dayanılmayacak şekilde belim ve kasıklarım ağrıyor. Acaba yorulduğum için mi böyle yoksa bi ihtimal hamilelik olabilir mi? Bat:31 ocak

Bi de bende karnimin hemen altinda bi sislik var.

bende de akıntı var.kasıkların üşütmüş gibi ağrıyor dimi benim dün öyle ağrıdı sanki regl olmuşum gibi de..pufff kafam karışıyor çokkk

1 şubat hepimize müjdee verir inşallah sol tarafımda değişik bi sancı var.çözemedim.

sperm içeride 3 gün yaşayabiliyormuş.olabilir tabiki. illede yumurtama gününü tutturmak bana biraz hikaye geliyor. olunca oluyor valla annelerimiz yumurtama günü mü biliyormuş benim de bat 31 ocak. hayırlısı olur inş. bekliciz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…