Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

selam herkese, benim gibi 3 subati bekleyen var mi? belki guleceksiniz bana ama benim ilk denememdi, nedense olur mu acaba diye icimde bir umit bekliyorum, ki biliyorum ilk seferde olmama ihtimali cok yuksek, ama bakalim hayirlisi olsun :)
kötü düşünmeeee benim de ilk deneme ama bi umut var içimde kiminin ilk denemede tutuyor. belli olmaz

selam herkese, benim gibi 3 subati bekleyen var mi? belki guleceksiniz bana ama benim ilk denememdi, nedense olur mu acaba diye icimde bir umit bekliyorum, ki biliyorum ilk seferde olmama ihtimali cok yuksek, ama bakalim hayirlisi olsun :)
benim de ilk :) ben de 1 şubatı bekliyorum belirtilerim çok hala yaşıyorum ama korunmayı bıraktığım için mi bilmiyorum :) bugun inşallah progesteron sonucumdan anlaşılacak içimde neler olduğu :))

Yaptirma diosun yani :) ama kanda olunca 6 gun kala da olsa cikar dioalardi. Cikmaz mi ki
çıkar diyorlar da geç döllenme olur değerin düşük çıkar bu sefer niye düşük çıktı diye kafaya takarsın 1 gün bile çok farkedebilir. sürekli katlıyormuş kendini gün geçtikçe çünkiiii... yine de sen bilirsin tabi

Ayyyy
PROGESTERON SONUCUUUMMM 12.11
HAMİLE OLMA İHTİMALİM YÜKSEKMİİŞŞ
1 ŞUBATTA KAN TAHLİLİNE ÇAĞIRDI DOKTORUUMM İNŞALLAH HAMİLEYİMDİİRR BELİRTİLERİM BOŞA ÇIKMAZSA
cok sevimdim hadi hayirlisi. Su 1 subati dort gozle bekliyoruz hepimiz ")

Kısmet bakalım. Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi

hadi inşallah :) o testi ben de gidip yaptırsam olur mu ki.
istersen yaptır doktorumun söylediğine göre 4ten az çıkarsa yumurta işlevi olmayan yumurta çatlamıştır 4-10 arasıysa yumurta döllenmemiştir 10 ve üstüyse döllenme olmuştur... tabi döllenme olması hamile olduğumuz anlamına gelmiyormuş tutunma olcak mı olmıcak mı felan.. tabi yine de umut işte :) belirtilerim var belki hamileyimdir :)))

anladım canım ben en iyisi akışına bırakim olayı çok kafama takıyorum.senin için inşallah hayırlıdır inşallah vardır gıızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…