- 24 Aralık 2015
- 281
- 176
- 18
kötü düşünmeeeeselam herkese, benim gibi 3 subati bekleyen var mi? belki guleceksiniz bana ama benim ilk denememdi, nedense olur mu acaba diye icimde bir umit bekliyorum, ki biliyorum ilk seferde olmama ihtimali cok yuksek, ama bakalim hayirlisi olsun :)
benim de ilk :) ben de 1 şubatı bekliyorum belirtilerim çok hala yaşıyorum ama korunmayı bıraktığım için mi bilmiyorum :) bugun inşallah progesteron sonucumdan anlaşılacak içimde neler olduğu :))selam herkese, benim gibi 3 subati bekleyen var mi? belki guleceksiniz bana ama benim ilk denememdi, nedense olur mu acaba diye icimde bir umit bekliyorum, ki biliyorum ilk seferde olmama ihtimali cok yuksek, ama bakalim hayirlisi olsun :)
dayanın kızlaarrrrAy acaba bi sglik ocagina gidipte testmi yaptirsak kandan :)
şu progesteron sonucum bi çıksa neler yapacam nelerAy acaba bi sglik ocagina gidipte testmi yaptirsak kandan :)
Yaptirma diosun yani :) ama kanda olunca 6 gun kala da olsa cikar dioalardi. Cikmaz mi kidayanın kızlaarrrr
çıkar diyorlar da geç döllenme olur değerin düşük çıkar bu sefer niye düşük çıktı diye kafaya takarsın 1 gün bile çok farkedebilir. sürekli katlıyormuş kendini gün geçtikçe çünkiiii... yine de sen bilirsin tabiYaptirma diosun yani :) ama kanda olunca 6 gun kala da olsa cikar dioalardi. Cikmaz mi ki
hadi inşallah :) o testi ben de gidip yaptırsam olur mu ki.PROGESTERON SONUCUUUMMM 12.11
HAMİLE OLMA İHTİMALİM YÜKSEKMİİŞŞ
1 ŞUBATTA KAN TAHLİLİNE ÇAĞIRDI DOKTORUUMM İNŞALLAH HAMİLEYİMDİİRR
cok sevimdim hadi hayirlisi. Su 1 subati dort gozle bekliyoruz hepimiz ")PROGESTERON SONUCUUUMMM 12.11
HAMİLE OLMA İHTİMALİM YÜKSEKMİİŞŞ
1 ŞUBATTA KAN TAHLİLİNE ÇAĞIRDI DOKTORUUMM İNŞALLAH HAMİLEYİMDİİRR BELİRTİLERİM BOŞA ÇIKMAZSA
Dogru soyluosun. En iyisi beklemekçıkar diyorlar da geç döllenme olur değerin düşük çıkar bu sefer niye düşük çıktı diye kafaya takarsın 1 gün bile çok farkedebilir. sürekli katlıyormuş kendini gün geçtikçe çünkiiii... yine de sen bilirsin tabi
sperm içeride 3 gün yaşayabiliyormuş.olabilir tabiki. illede yumurtama gününü tutturmak bana biraz hikaye geliyor. olunca oluyor valla annelerimiz yumurtama günü mü biliyormuşbenim de bat 31 ocak. hayırlısı olur inş. bekliciz
istersen yaptır doktorumun söylediğine göre 4ten az çıkarsa yumurta işlevi olmayan yumurta çatlamıştır 4-10 arasıysa yumurta döllenmemiştir 10 ve üstüyse döllenme olmuştur... tabi döllenme olması hamile olduğumuz anlamına gelmiyormuş tutunma olcak mı olmıcak mı felan.. tabi yine de umut işte :) belirtilerim var belki hamileyimdir :)))hadi inşallah :) o testi ben de gidip yaptırsam olur mu ki.
anladım canım ben en iyisi akışına bırakim olayı çok kafama takıyorum.senin için inşallah hayırlıdır inşallah vardır gıızzzzistersen yaptır doktorumun söylediğine göre 4ten az çıkarsa yumurta işlevi olmayan yumurta çatlamıştır 4-10 arasıysa yumurta döllenmemiştir 10 ve üstüyse döllenme olmuştur... tabi döllenme olması hamile olduğumuz anlamına gelmiyormuş tutunma olcak mı olmıcak mı felan.. tabi yine de umut işte :) belirtilerim var belki hamileyimdir :)))
tut valla ben tutmadım sonuç negatif. hep beraber bekleyelim tut kendiniKısmet bakalım. Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Allah ım izin verirse bakalım hayırlısı olsuuuunnnanladım canım ben en iyisi akışına bırakim olayı çok kafama takıyorum.senin için inşallah hayırlıdır inşallah vardır gıızzzz
İnşallah canımmmaminnnnnn sabırsızlıkla bekliyoruz... sancın inşallah belirtidirrrr
hissetmek çok güzel bir hisAllah ım izin verirse bakalım hayırlısı olsuuuunnnhissediyorum amaaa
Aile hekimi bıktı bendenAy acaba bi sglik ocagina gidipte testmi yaptirsak kandan :)
Yüce Allah'ım isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın mucize bir şey Allah'ım herkesin gönlüne göre versinhissetmek çok güzel bir hisben de hissediyorum valla (inşallah allahım herkese nasip etsin)
Allah iyiliğiniAile hekimi bıktı bendengitmeye yüzüm yok artık ona direk hamileyim diye giderim bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?