Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

O kısmı hiç sorma.otobüse binip uzak eczanelere gidiyorum artık utanmaya başladım.bugün de gidicem biyerlere 2 tane alıp gelcem.eşim dün unutmuş.onu da tanıyo eczaneler
ben rahatım vala ben eczacıyım zaten eczanemdeki ne kadar gebelik testi varsa bitircem hepsini

PROGESTERON SONUCUUUMMM 12.11
HAMİLE OLMA İHTİMALİM YÜKSEKMİİŞŞ
1 ŞUBATTA KAN TAHLİLİNE ÇAĞIRDI DOKTORUUMM İNŞALLAH HAMİLEYİMDİİRR BELİRTİLERİM BOŞA ÇIKMAZSA
ay canm cokk sevındım hadı hayırlısı hakkımızda benımde dun 14.17 cıkmıstı benım bat 4 şubat

Ben hangi doktora gitsem dur bakalım bir sene diyip gönderiyor. Sizin doktorlar Nasıl hemen böyle ilgileniyor anlamdım ben mi şanssızım

Ben hangi doktora gitsem dur bakalım bir sene diyip gönderiyor. Sizin doktorlar Nasıl hemen böyle ilgileniyor anlamdım ben mi şanssızım
ben Eskişehir'deyim canım Acıbadem e gidiyorum gayet memnunum doktorum çok güler yüzlü gayet güzel ilgileniyor.. Acıbademi sen de deneyebilirsin

benimdfe 01.02 hcg eczaneden alınan teste çıkarmı ya ilk gebelikte bat günü yaptım belli bile değildi kıl gibi..

doktorum kan tahlili için bat günümde çağırdı :) ama bu 1 hafta hergün idrar testi yapıcam heralde kendim :)
ya doktorlar regl gununu beklıo ıllakı benımkıde progesteron degerıme baktı gayet ıyı hamıle bıle olabılırsın dedı ama daha kan ıcın erken bekleyelım dedı

kizlar o dediginiz yumurta testi nasil ve nerede yapiliyor? benim bat 3 subat, ama acaba idrar testi yaptigimda cikar mi yoksa daha erken mi? hayir aksi gibi bir de bende de belirtiler basladi, kasik agrisi, goguslerin sismesi.. ama adet oncesi belirtiler de olabilir bilemiyorum. bir de subatta bir dugune gitmemiz lazim, ucak bileti bakiyorum ama icimden de ya hamileysem diyorum, oyle bi durum varsa gitmek istemiyorum.. esim de ikide bir soruyor hala almadin mi bileti diye, ona da emin olmadan bisey demek istemiyorum. arada kaldim ne yapacagimi sasirdim, idrar testinden cikar mi acaba? ay belirsizlik ne kotu sey ne oldugunu bilsem de ona gore hareket etsem keske

yerleşme olduktan sonra kanda beta hcg artar sonra idrarda gözükür.. erken gebelik testi al belki onda varsa çıkar ama yuksek ihtimal daha çıkmaz progesteron testini hastaneler yapıyor.. doktoruna bir danış istersen :)

tesekkur ederim canim oyle yapim o zaman ben :)

ben rahatım vala ben eczacıyım zaten eczanemdeki ne kadar gebelik testi varsa bitircem hepsini
Senin yerin de olmak isterdim gelsin testler gitsin testler...
Seni bulmuşken sorayım.en güvenilir test hangisi.
Clearblue dijital (haftalık olarak gösteren) almak ne kadar mantıklı.eczacı çok önerdi fiyatı 30 tl emin olamadım.Alıp yapsam doğru sonuç verir mi.6 günüm kaldı

bence dijital da olsa 2 tl'lik test de olsa varsa her türlü çıkar :) para tuzaklarına kanmayın.. erken gebelik testi alın onlar daha hassas beta hcg ye karşı.. ben de pyro clinice var bi de predictor var erken gebelik testi olarak.. yarın sabah predictor unkini yapıcam bakalım hayırlısı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…