Hayırlısı canım.ben de sabah yapıcam.certain marka vardı onu aldım.5 günüm kaldı.diğer gebeliklerimi erken öğrenmiştim.hakkımız da hayırlısı.bence dijital da olsa 2 tl'lik test de olsa varsa her türlü çıkar :) para tuzaklarına kanmayın.. erken gebelik testi alın onlar daha hassas beta hcg ye karşı.. ben de pyro clinice var bi de predictor var erken gebelik testi olarak.. yarın sabah predictor unkini yapıcam bakalım hayırlısı :)))
ekletebiliyorsan eklet bence :) ya da doktora gidip ben progesteron hormonuma baktırmak istiyorum yumurtlayıp yumurtlamadığıma baktırmak istiyorum de..Özel sağlık sigortama acıbademi ekletmedim
inşallah güzel haberler verirsin :) aynen öyle.. hepimiz için kararlaştırılan bir gün var ama belki bugün belki başka bir gün.. sadece sabredip dua etmeliyiz :) hakkımızda hayırlısını versin Yüce Rabb'im..Hayırlısı canım.ben de sabah yapıcam.certain marka vardı onu aldım.5 günüm kaldı.diğer gebeliklerimi erken öğrenmiştim.hakkımız da hayırlısı.
Şuna inanıyorum ki rabbim en doğru zaman da nasip ediyor.
Bildigim kadariyla artmasi lazim..adet olacagin zamam dusuyor gitgide..tabi doktora danismak lazim bu konuyuyumurta dollenmis se ates duser mi artar mi
haftaya gitigim de danisirim mutlaka ama bence atesin ereden olculdugu de onemlidir ben hep koltukaltindan olcerim normal dijital olmaya dereceyle ozel dereceler varmidir acabaBildigim kadariyla artmasi lazim..adet olacagin zamam dusuyor gitgide..tabi doktora danismak lazim bu konuyu
ben dilimin altından ölçüyorum 2 gün önce 36.6 ydı bu sabah 36.7 çıktıhaftaya gitigim de danisirim mutlaka ama bence atesin ereden olculdugu de onemlidir ben hep koltukaltindan olcerim normal dijital olmaya dereceyle ozel dereceler varmidir acaba
bence sabahı bekle :) daha doğru çıkar.. güzel haberler ver bizeee :)))Kızlar bata son 5. Tek bir testim var ve şu an bir şey beni yapmam için dürtüyor. Varsa sabah idrarı olmadan da çıkar mı?
bence sabahı bekle :) daha doğru çıkar.. güzel haberler ver bizeee :)))
ben de sabahleyin erken gebelik testi yapıcam aynen sabretmek zorOfff sabretmek çok zor
Bende dil altindan sabahlari olcuorum ayni seninkiler gibi 36.6 36.7 cikioben dilimin altından ölçüyorum 2 gün önce 36.6 ydı bu sabah 36.7 çıktı
hadi hayırlısııı :)Bende dil altindan sabahlari olcuorum ayni seninkiler gibi 36.6 36.7 cikio
Ama adetij gelmesine 1-2 saat kala bile düşebiliomushadi hayırlısııı :)
ben de sabahleyin erken gebelik testi yapıcam aynen sabretmek zor
aa tüh oluyo bazen öyle yaaBen dayanamadım test yaptım. İkinci çizginin yeri beyaz oldu. Sanki teste tırnakla bastırılmışta iz yapmış gibi. Tek bi testim vardı o da bozuk çıktı
aa tüh oluyo bazen öyle yaa1 tane daha al da sabah yaparsın en azından
peki canim senin dijital mi benim normal bende dilimi altindan denesem olurmuben dilimin altından ölçüyorum 2 gün önce 36.6 ydı bu sabah 36.7 çıktı
dijital evet şu bebeklere ölçülenler var ya onlardan işte :) düğmesine basıyosun koyuyorsun ötüyo bakıyorsun iştepeki canim senin dijital mi benim normal bende dilimi altindan denesem olurmu
eyvah eyvahBen şu an çıkamam malesef. Eşimede söylesem getirmez çünkü reglden önce test yapmama kızıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?