Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hayırlısı canım.ben de sabah yapıcam.certain marka vardı onu aldım.5 günüm kaldı.diğer gebeliklerimi erken öğrenmiştim.hakkımız da hayırlısı.
Şuna inanıyorum ki rabbim en doğru zaman da nasip ediyor.

inşallah güzel haberler verirsin :) aynen öyle.. hepimiz için kararlaştırılan bir gün var ama belki bugün belki başka bir gün.. sadece sabredip dua etmeliyiz :) hakkımızda hayırlısını versin Yüce Rabb'im..

Bildigim kadariyla artmasi lazim..adet olacagin zamam dusuyor gitgide..tabi doktora danismak lazim bu konuyu
haftaya gitigim de danisirim mutlaka ama bence atesin ereden olculdugu de onemlidir ben hep koltukaltindan olcerim normal dijital olmaya dereceyle ozel dereceler varmidir acaba

Kızlar bata son 5. Tek bir testim var ve şu an bir şey beni yapmam için dürtüyor. Varsa sabah idrarı olmadan da çıkar mı?

Ben dayanamadım test yaptım. İkinci çizginin yeri beyaz oldu. Sanki teste tırnakla bastırılmışta iz yapmış gibi. Tek bi testim vardı o da bozuk çıktı
aa tüh oluyo bazen öyle yaa 1 tane daha al da sabah yaparsın en azından

selam kızlar bat 10 şubat şuan yumurtlama günümdeyim herhal =) göğüsde mutlaka şişme ve ağrı olur karında sertlik şişlik, halsizlik birde sık tuvalete çıkma olurdu bende bundan önceki gebeliklerimde ve kötü sonlandı 3 üde hayırlısı bu ay inşallah olur =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…