Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

inşallah olur canımm kendine dikkat et hayırlısı olsun inşallah :)

dijital evet şu bebeklere ölçülenler var ya onlardan işte :) düğmesine basıyosun koyuyorsun ötüyo bakıyorsun işte
evet bende biliyorum oglum icin kullaniyordum ama hic memun degildim hep yanlis gosteriyordu bende eski olanlardan aldim cok memnunum bulgaristanda cok farkli turkiyede daha farkli o yuzden sordum canim

evet bende biliyorum oglum icin kullaniyordum ama hic memun degildim hep yanlis gosteriyordu bende eski olanlardan aldim cok memnunum bulgaristanda cok farkli turkiyede daha farkli o yuzden sordum canim
illaki farklıdır canım benim pillerini yenilemek gerekiyor sık sık :)

Kizlar ben catlatma oldum gecen pztsi ve sali gecesinden sonra sabaha karsi asiri kasik agrim oldu ve o sabah iliski oldu ve suan arada kasiklarima ozellikle yumurtamin oldugu sol kasigim agriyo bisey saplaniyo sankj ve bugunde hafif midem bulaniyo nedense sizce hamis miyimdir dun test yaptim cok silik vardi ama oda igne etkisindendi sanirim yardimci olur musunz

canım rahme düşüp tutunduktan sonra önce kanda sonra idrarda beta hcg yükselir ki o zaman idrar testinde gebelik belli olur :) açıklayıcı olmuşumdur umarım :) ama inşallah hamilesindir :) bat a kaç gün var?

Canim insallah hamisimdir ilk olcak cunku :/ 8 gun var canim bata ve tek yumurtam solda vardi ve nedense solda bicak saplanir gibi agrim var arada ve suan

hamilelik testi mi yoksa ovulasyon mu

Canim insallah hamisimdir ilk olcak cunku :/ 8 gun var canim bata ve tek yumurtam solda vardi ve nedense solda bicak saplanir gibi agrim var arada ve suan
aynen benim de öyle belime vuruyor artık ağrısı zaman zaman başım dönüyor :) benim bat 1 şubat :) yarın erken gebelik testi yapıcam inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…