inşallah olur canımm kendine dikkat et hayırlısı olsun inşallah :)selam kızlar bat 10 şubat şuan yumurtlama günümdeyim herhal =) göğüsde mutlaka şişme ve ağrı olur karında sertlik şişlik, halsizlik birde sık tuvalete çıkma olurdu bende bundan önceki gebeliklerimde ve kötü sonlandı 3 üde hayırlısı bu ay inşallah olur =)
haftaya gitigim de danisirim mutlaka ama bence atesin ereden olculdugu de onemlidir ben hep koltukaltindan olcerim normal dijital olmaya dereceyle ozel dereceler varmidir acaba
heh işte ben öyle yapıyorum :))Digital derece hergun sabah yataktan kalkmaďaan ayni saatte ve dil altindan olculmesi gerekiyor
dijital evet şu bebeklere ölçülenler var ya onlardan işte :) düğmesine basıyosun koyuyorsun ötüyo bakıyorsun işte
bende dijital alip kullamaya baslayacagim normal olaninla koltuk altindan olcuyordum simdi dil altindan olcecegim artik tesekkurlerDigital derece hergun sabah yataktan kalkmaďaan ayni saatte ve dil altindan olculmesi gerekiyor
illaki farklıdır canım benim pillerini yenilemek gerekiyor sık sık :)evet bende biliyorum oglum icin kullaniyordum ama hic memun degildim hep yanlis gosteriyordu bende eski olanlardan aldim cok memnunum bulgaristanda cok farkli turkiyede daha farkli o yuzden sordum canim
Sen yarin mi deniceksin erken gebelik testini. Ben bulamadim eczanede bulsam alcaktim bende normal varmis. Hadi bakalim sabah hayirli haberlerini bekliyoruz :)illaki farklıdır canım benim pillerini yenilemek gerekiyor sık sık :)
aynen sabahleyin yapıcam artık Allah'ım hayırlısını versin :)Sen yarin mi deniceksin erken gebelik testini. Ben bulamadim eczanede bulsam alcaktim bende normal varmis. Hadi bakalim sabah hayirli haberlerini bekliyoruz :)
canım rahme düşüp tutunduktan sonra önce kanda sonra idrarda beta hcg yükselir ki o zaman idrar testinde gebelik belli olur :) açıklayıcı olmuşumdur umarım :) ama inşallah hamilesindir :) bat a kaç gün var?Kizlar ben catlatma oldum gecen pztsi ve sali gecesinden sonra sabaha karsi asiri kasik agrim oldu ve o sabah iliski oldu ve suan arada kasiklarima ozellikle yumurtamin oldugu sol kasigim agriyo bisey saplaniyo sankj ve bugunde hafif midem bulaniyo nedense sizce hamis miyimdir dun test yaptim cok silik vardi ama oda igne etkisindendi sanirim yardimci olur musunz
Canim insallah hamisimdir ilk olcak cunku :/ 8 gun var canim bata ve tek yumurtam solda vardi ve nedense solda bicak saplanir gibi agrim var arada ve suancanım rahme düşüp tutunduktan sonra önce kanda sonra idrarda beta hcg yükselir ki o zaman idrar testinde gebelik belli olur :) açıklayıcı olmuşumdur umarım :) ama inşallah hamilesindir :) bat a kaç gün var?
yarin gittim dijitalin den alicamillaki farklıdır canım benim pillerini yenilemek gerekiyor sık sık :)
benimde 8 gun var birlikte beklerizCanim insallah hamisimdir ilk olcak cunku :/ 8 gun var canim bata
hamilelik testi mi yoksa ovulasyon muKizlar ben catlatma oldum gecen pztsi ve sali gecesinden sonra sabaha karsi asiri kasik agrim oldu ve o sabah iliski oldu ve suan arada kasiklarima ozellikle yumurtamin oldugu sol kasigim agriyo bisey saplaniyo sankj ve bugunde hafif midem bulaniyo nedense sizce hamis miyimdir dun test yaptim cok silik vardi ama oda igne etkisindendi sanirim yardimci olur musunz
aynen benim de öyle belime vuruyor artık ağrısı zaman zaman başım dönüyor :) benim bat 1 şubat :) yarın erken gebelik testi yapıcam inşallah :)Canim insallah hamisimdir ilk olcak cunku :/ 8 gun var canim bata ve tek yumurtam solda vardi ve nedense solda bicak saplanir gibi agrim var arada ve suan
Tabikiii belirtin var mi tatlimbenimde 8 gun var birlikte bekleriz
Canim haber ver insallah hamilesindirrr :)aynen benim de öyle belime vuruyor artık ağrısı zaman zaman başım dönüyor :) benim bat 1 şubat :) yarın erken gebelik testi yapıcam inşallah :)
ayy haber vermem miii inşallah güzel haber veririm ama belki daha çıkmaz daha bat a 6 gün var ya :)Canim haber ver insallah hamilesindirrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?