- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.877
- 508
- 31
Canim kana baktir saglik ocagina gidip :)ayy haber vermem miii inşallah güzel haber veririm ama belki daha çıkmaz daha bat a 6 gün var ya :)
onu bat günümde doktorum istedi ben bat a kadar idrar testleriyle eğlenicemCanim kana baktir saglik ocagina gidip :)
Hadi ya iyi o zamn oyle ya canim insallah pozitifi gorursunonu bat günümde doktorum istedi ben bat a kadar idrar testleriyle eğlenicem
aynı dediğini yapıyordum ama bu ay serophene kullanıp birde ovulasyon tutup yumurtlama günlerini belirleyip değerlendirdikten sonra gel de ümit etme kendimi burda buldum:) gelll 9 şubatttKızlar kesinlikle kendinizi dinlemeyin. Ya hamileysem diye düşünmeyin .. bu ay kesin dedim gene olmadı. . Vücudum bana oyun oynuyor... sakın sizde bu hataları yapmayın akışına bırakın...
inşaaallaaaaaahhhh hayırlıysa olsunHadi ya iyi o zamn oyle ya canim insallah pozitifi gorursun
Aminnn canim aminnninşaaallaaaaaahhhh hayırlıysa olsun
sol kasikta batma meme uclarinda sizlama ve beyaz akintimdan sonra sariya dondu ama benim adetim 22 gun arayla ilac kullandigim icin 12 ocak adet oldum yaklasik 20 ocak ta yumurtlama oldu (ama tabi catladiysa)Tabikiii belirtin var mi tatlim
İnşallah gebesindir canimaynı dediğini yapıyordum ama bu ay serophene kullanıp birde ovulasyon tutup yumurtlama günlerini belirleyip değerlendirdikten sonra gel de ümit etme kendimi burda buldum:) gelll 9 şubattt
Canim insallah hamissindir bende 5 ocak adet gunumdu 20 ocak yumurtladim ve arada goguslerimde agri ve sizi sol kasikta batma karin agrisi arada mide bulantisi oyle canimsol kasikta batma meme uclarinda sizlama ve beyaz akintimdan sonra sariya dondu ama benim adetim 22 gun arayla ilac kullandigim icin 12 ocak adet oldum yaklasik 20 ocak ta yumurtlama oldu (ama tabi catladiysa)o yuzden de biraz umitsiz gibiyim bu kadar erken belirti olmaz heralde ama herseyi bile Rabbim hayirlisi eyse o olsun senin belirtilerin neler canim
AminnnnnnnnnALLAH NASIP ETTIRMEYECEGI SEYI HAYAL ETIRMEZ.
INSALLAH BIZIMDE HAYAL ETTIGIMIZ SEYLER GERCEK OLUR AMIN.
Belirtilerimiz uyusuyor tatlim insallah adet olmayip ikimizde hamis haberini paylasiriz isallahCanim insallah hamissindir bende 5 ocak adet gunumdu 20 ocak yumurtladim ve arada goguslerimde agri ve sizi sol kasikta batma karin agrisi arada mide bulantisi oyle canim
ben ilk önce saçlarımın dökülmediğini farkettim Ama kimse bunu hamilelik belirtisi olarak düşünmez sanırım. Ben de anlamadım zaten. İlk haftalardan itibaren belirti oluyor bence.sol kasikta batma meme uclarinda sizlama ve beyaz akintimdan sonra sariya dondu ama benim adetim 22 gun arayla ilac kullandigim icin 12 ocak adet oldum yaklasik 20 ocak ta yumurtlama oldu (ama tabi catladiysa)o yuzden de biraz umitsiz gibiyim bu kadar erken belirti olmaz heralde ama herseyi bile Rabbim hayirlisi eyse o olsun senin belirtilerin neler canim
Ay insallah canim benjm yaa insallah haber et tamam mj :)Belirtilerimiz uyusuyor tatlim insallah adet olmayip ikimizde hamis haberini paylasiriz isallah
cevabin icin tesekkurler tatlim insallah sende saglicakla bebeyini kucagina alirsinben ilk önce saçlarımın dökülmediğini farkettim Ama kimse bunu hamilelik belirtisi olarak düşünmez sanırım. Ben de anlamadım zaten. İlk haftalardan itibaren belirti oluyor bence.
Erken gebelik testleri hatalı çıkabiliyormuş. Buradaki çoğu kişi şikayetlerini bildirmiştiaynen sabahleyin yapıcam artık Allah'ım hayırlısını versin :)
boyle guzel haberi paylasmami insallah ikimiz de ayni gun adet olamyiz hamis cikariz ve doya doya guzel guzel paylasirizAy insallah canim benjm yaa insallah haber et tamam mj :)
İnş Rabbim isteyen herkese de hayırlısıyla bir an önce nasip etsin. Daha bir kaç ay önce ben de buraları okuyordum. Hiç beklemediğim bir ay hamile kaldım darısı size olsuncevabin icin tesekkurler tatlim insallah sende saglicakla bebeyini kucagina alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?