Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar kesinlikle kendinizi dinlemeyin. Ya hamileysem diye düşünmeyin .. bu ay kesin dedim gene olmadı. . Vücudum bana oyun oynuyor... sakın sizde bu hataları yapmayın akışına bırakın...
aynı dediğini yapıyordum ama bu ay serophene kullanıp birde ovulasyon tutup yumurtlama günlerini belirleyip değerlendirdikten sonra gel de ümit etme kendimi burda buldum:) gelll 9 şubattt

Tabikiii belirtin var mi tatlim
sol kasikta batma meme uclarinda sizlama ve beyaz akintimdan sonra sariya dondu ama benim adetim 22 gun arayla ilac kullandigim icin 12 ocak adet oldum yaklasik 20 ocak ta yumurtlama oldu (ama tabi catladiysa) o yuzden de biraz umitsiz gibiyim bu kadar erken belirti olmaz heralde ama herseyi bile Rabbim hayirlisi eyse o olsun senin belirtilerin neler canim

Canim insallah hamissindir bende 5 ocak adet gunumdu 20 ocak yumurtladim ve arada goguslerimde agri ve sizi sol kasikta batma karin agrisi arada mide bulantisi oyle canim

Canim insallah hamissindir bende 5 ocak adet gunumdu 20 ocak yumurtladim ve arada goguslerimde agri ve sizi sol kasikta batma karin agrisi arada mide bulantisi oyle canim
Belirtilerimiz uyusuyor tatlim insallah adet olmayip ikimizde hamis haberini paylasiriz isallah

ben ilk önce saçlarımın dökülmediğini farkettim Ama kimse bunu hamilelik belirtisi olarak düşünmez sanırım. Ben de anlamadım zaten. İlk haftalardan itibaren belirti oluyor bence.

cevabin icin tesekkurler tatlim insallah sende saglicakla bebeyini kucagina alirsin
İnş Rabbim isteyen herkese de hayırlısıyla bir an önce nasip etsin. Daha bir kaç ay önce ben de buraları okuyordum. Hiç beklemediğim bir ay hamile kaldım darısı size olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…