- 22 Ocak 2016
- 574
- 715
- 23
- 30
insallahhhhhİnş Rabbim isteyen herkese de hayırlısıyla bir an önce nasip etsin. Daha bir kaç ay önce ben de buraları okuyordum. Hiç beklemediğim bir ay hamile kaldım darısı size olsun
İnsallah ya insallajh canimboyle guzel haberi paylasmami insallah ikimiz de ayni gun adet olamyiz hamis cikariz ve doya doya guzel guzel paylasiriz
Hayali bile mutlu ediyor insaniİnsallah ya insallajh canim
amiiiinnn :)))ALLAH NASIP ETTIRMEYECEGI SEYI HAYAL ETIRMEZ.
INSALLAH BIZIMDE HAYAL ETTIGIMIZ SEYLER GERCEK OLUR AMIN.
negatif gibi gorunuyor ama sanki cok silik cok silik bir cizgi var gibi adeti geciktimi yada varmi dahaNegatif di mi kızlar hamile değilim yani
negatif gibi gorunuyor ama sanki cok silik cok silik bir cizgi var gibi adeti geciktimi yada varmi daha
bende gordum o cizigi ama cok cok silik ir cizgi varidi cok digatli bakaldığımda ortasında çizik gibi bi şey vardı onu mu diyorsun
bence yarın sabah ilk idrarınla tekrar yap :)Negatif di mi kızlar hamile değilim yani
Negatif di mi kızlar hamile değilim yani
bende gordum o cizigi ama cok cok silik ir cizgi varidi cok digatli bak
bence yarın sabah ilk idrarınla tekrar yap :)
Ortadaki çizgi yaniltiyor gözleri,fakat ok silik bi çizgi var gibi adet günün geçtimi cnm?
bence yokBu da artık net hali
bence yok
hayırlısı olsun :)Plansız zamansız olacaktı zaten hayırlısı neyse o olsun bakalım....
Miratech markamı bu gebelik testi.eğer oysa beklesikce ikinci çizgi çıkarıyor.hatta geçen ay ilk 5 dk için de silik çizgi çıkardı bana ve malesef kanda negatif çıktıPlansız zamansız olacaktı zaten hayırlısı neyse o olsun bakalım....
Miratech markamı bu gebelik testi.eğer oysa beklesikce ikinci çizgi çıkarıyor.hatta geçen ay ilk 5 dk için de silik çizgi çıkardı bana ve malesef kanda negatif çıktı
O markaya hiç güvenmiyorum canım.bence testin negatifEvet o marka. Negatif bu da heralde artık şubat ortasındaki adetime bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?